MacBook Air Hoezen

Kies hieronder jouw model MacBook Air

Weet je niet welk model MacBook Air jij hebt? Bekijk dan onderstaande uitleg hoe je jouw model MacBook Air kunt vinden.

Hoe kan ik vinden welk model MacBook Air ik heb?

De snelste manier om te controleren welk model MacBook Air je hebt als je jezelf afvraagt "welke MacBook Air heb ik?", is door op de onderzijde van je MacBook Air het modelnummer te controleren. Dit is een nummer van vier cijfers met daarvoor de letter A.

Als je het modelnummer van je MacBook Air hebt gevonden hoef je deze alleen nog op te zoeken in onderstaande tabel om alle covers, tassen, hoezen en sleeves voor jouw model MacBook Air te kunnen bekijken.

Kun je het modelnummer van jouw MacBook niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!

Vind de perfecte MacBook Air hoes bij hoesjesdirect.nl

De MacBook Air van het Amerikaanse merk Apple is razend populair en dat is niet zonder reden. Deze krachtige en lichtgewicht laptops zijn namelijk ontzettend fijn in gebruik en zien er ook nog eens zeer stijlvol uit. Met een MacBook Air heb je dus een fijne laptop te pakken.

Ben jij in het bezit van een MacBook Air, maar ben je bang dat deze op den duur beschadigd zal raken door bijvoorbeeld een val of stoot? In dat geval is een MacBook Air hoes de perfecte oplossing voor jou! Met één van de MacBook Air hoesjes uit het grote assortiment van hoesjesdirect.nl kun je ervoor zorgen dat je laptop goed beschermd blijft en nog jaren mee gaat. De laptops van Apple mogen dan redelijk aan de prijs zijn in aanschaf; met een MacBook Air hoesje kun je ervoor zorgen dat je er zo lang mogelijk van kunt genieten en er alles uit kunt halen wat erin zit.

Waar kan ik MacBook Air hoezen voor gebruiken?

Op de eerste plaats zijn MacBook Air hoezen natuurlijk bedoeld om ervoor te zorgen dat jouw laptop niet beschadigd raakt. Van zichzelf is de MacBook Air namelijk niet bestand tegen vallen of stoten en kan het voorkomen dat er vervelende beschadigingen ontstaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krassen op de behuizing of in het beeldscherm. In ergere gevallen is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat het beeldscherm barst, of dat er deuken in de behuizing ontstaan. Ook is het mogelijk dat de klap van een harde val de interne hardware zodanig beschadigt dat de laptop mogelijk niet meer goed functioneert. Dergelijke scenario’s wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen, zeker aangezien je in eerste instantie een behoorlijk groot bedrag hebt geïnvesteerd in de aanschaf van je MacBook Air. Door gebruik te maken van één of meerdere soorten MacBook Air hoezen kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je laptop beschadigd raakt.

Welke soorten MacBook Air hoesjes zijn er verkrijgbaar?

Binnen het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn verschillende soorten MacBook Air hoezen te vinden waarmee je je laptop goed kunt beschermen. Neem bijvoorbeeld de MacBook Air cases; het soort beschermhoes wat als het ware als een soort tweede huid om de buitenkant van de laptop zit. Het handige aan deze soort MacBook Air hoes is dat je hem gewoon om je laptop heen kunt laten zitten wanneer je je MacBook Air gebruikt. De handige cases zijn ook voorzien van uitsparingen, zodat alle ingangen voor kabels toegankelijk blijven. 

Naast cases zijn er ook MacBook Air sleeves te vinden. De sleeves zijn precies op maat gemaakt, zodat je je laptop er makkelijk in kunt schuiven om hem op te bergen. Sleeves zijn in veel gevallen voorzien van een rits waarmee je de sleeve kunt afsluiten. In andere gevallen kun je de sleeve dichtvouwen. 

Wil je je laptop graag veilig ergens mee naartoe nemen? Dan bieden de MacBook Air tassen uitkomst. Deze MacBook Air hoezen zijn precies zo ontworpen dat de MacBook Air er goed in past. Vaak zijn er ook nog wat extra vakjes in de laptoptas verwerkt, zodat je bijvoorbeeld wat kabels of andere accessoires in je MacBook Air hoes mee kunt dragen.

Een persoonlijk uiterlijk voor jouw Apple MacBook Air

Naast de mate van bescherming die MacBook Air hoesjes bieden zijn ze natuurlijk ook goed in te zetten om een nieuw uiterlijk voor jouw MacBook Air te verzorgen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een case kiezen in een mooie kleur. Binnen het assortiment zijn verschillende soorten MacBook Air hoezen in mooie kleuren te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld een groot aantal hoesjes in vrolijke felle kleuren te vinden, maar is het ook mogelijk om juist te kiezen voor een wat meer ingetogen kleur zoals grijs of zwart. Met een MacBook Air hoes kun je je laptop helemaal eigen maken en herken je hem direct terug.

De allerbeste bescherming voor jouw MacBook Air

Er zijn ontzettend veel verschillende situaties op te noemen waarin een MacBook Air vervelende beschadigingen op kan lopen. Voor elke situatie is weer een andere soort MacBook Air hoes geschikt en daarom is het goed om na te gaan wat je nu precies nodig hebt voor jouw manier van gebruik. 

Een MacBook Air case is eigenlijk voor elke gebruiker aan te raden. Met deze soort MacBook Air hoes voorkom je bijvoorbeeld schade door vallen en stoten binnenshuis. Een dergelijk MacBook Air hoesje blijft altijd goed om je laptop heen zitten, zodat je kunt genieten van een constante bescherming.

Als je je laptop naast gebruik thuis ook met je mee wilt nemen, bijvoorbeeld naar je werk of naar school, dan raden we je aan om een case te combineren met een sleeve of tas. Een sleeve is dan eerder aan te raden als je je laptop in je huidige (rug)tas wilt meenemen, en een MacBook Air tas is dan juist weer geschikt als je licht wilt reizen met enkel een laptoptas. De combinatie van twee beschermende MacBook Air hoezen maakt dat de kans op schade drastisch wordt verkleind, terwijl je alsnog optimaal gebruik kunt maken van je Apple laptop.

Welke MacBook Air hoezen passen op mijn laptop?

Bij het uitzoeken van één of meerdere MacBook Air hoezen voor je laptop is het belangrijk om goed te controleren welke versie van de MacBook Air je precies hebt. Verschillende uitvoeringen van de MacBook Air hebben namelijk hele uiteenlopende afmetingen, waardoor niet elke MacBook Air hoes op elke MacBook Air past.

Waarschijnlijk ben je op de hoogte van het inch-formaat van je laptop, maar toch is het aan te raden om het modelnummer van jouw MacBook Air nog even goed te controleren. Van zowel de 13-inch als de 11-inch versie zijn er namelijk verschillende uitvoeringen verkrijgbaar die allemaal net een paar millimeter van elkaar verschillen wat betreft de vorm en afmetingen van de buitenkant van de MacBook Air. 

Hierboven vind je een handige uitleg over waar op je MacBook Air je precies kunt vinden welke versie je precies hebt, zodat je gemakkelijk door kunt klikken naar het assortiment MacBook Air hoezen die goed op jouw laptop zullen passen.