MacBook Air Hoezen

Kies jouw MacBook Air inchmaat:

Keuzehulp - Welke MacBook heb ik?

Check binnen 1 minuut jouw MacBook model!

Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw MacBook model in enkele stappen!

welke-macbook-heb-ik

Vind de perfecte MacBook Air hoes bij hoesjesdirect.nl

De MacBook Air van het Amerikaanse merk Apple is razend populair en dat is niet zonder reden. Deze krachtige en lichtgewicht laptops zijn namelijk ontzettend fijn in gebruik en zien er ook nog eens zeer stijlvol uit. Met een MacBook Air heb je dus een fijne laptop te pakken.

Ben jij in het bezit van een MacBook Air 13 inch of 11 inch, maar ben je bang dat deze op den duur beschadigd zal raken door bijvoorbeeld een val of stoot? In dat geval is een MacBook Air hoes de perfecte oplossing voor jou! Met één van de MacBook Air hoesjes uit het grote assortiment van hoesjesdirect.nl kun je ervoor zorgen dat je laptop goed beschermd blijft en nog jaren mee gaat. De laptops van Apple mogen dan redelijk aan de prijs zijn in aanschaf; met een MacBook Air hoes kun je ervoor zorgen dat je er zo lang mogelijk van kunt genieten en er alles uit kunt halen wat erin zit.

Waar kan ik een MacBook Air hoes voor gebruiken?

Op de eerste plaats is een MacBook Air hoes natuurlijk bedoeld om ervoor te zorgen dat jouw laptop niet beschadigd raakt. Van zichzelf is de MacBook Air namelijk niet bestand tegen vallen of stoten en kan het voorkomen dat er vervelende beschadigingen ontstaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krassen op de behuizing of in het beeldscherm. In ergere gevallen is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat het beeldscherm barst, of dat er deuken in de behuizing ontstaan. Ook is het mogelijk dat de klap van een harde val de interne hardware zodanig beschadigt dat de laptop mogelijk niet meer goed functioneert.

Dergelijke scenario’s wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen, zeker aangezien je in eerste instantie een behoorlijk groot bedrag hebt geïnvesteerd in de aanschaf van je MacBook Air 13 inch of 11 inch. Het daarom heel erg belangrijk dat je je MacBook voorziet van een goede bescherming. Door gebruik te maken van een MacBook Air hoes kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je laptop beschadigd raakt en houdt je hem zo lang mogelijk netjes.

Welke soorten MacBook Air hoesjes zijn er verkrijgbaar?

Binnen het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn verschillende soorten hoezen voor de MacBook Air 13 inch en MacBook Air 11 inch te vinden waarmee je je laptop goed kunt beschermen. Neem bijvoorbeeld de MacBook Air cases; het soort beschermhoes wat als het ware als een soort tweede huid om de buitenkant van de laptop zit. Het handige aan deze soort MacBook Air hoes is dat je hem gewoon om je laptop heen kunt laten zitten wanneer je je MacBook Air gebruikt. De handige cases zijn ook voorzien van uitsparingen, zodat alle ingangen voor kabels toegankelijk blijven.

Naast cases zijn er ook MacBook Air sleeves te vinden. De sleeves zijn precies op maat gemaakt, zodat je je laptop er makkelijk in kunt schuiven om hem op te bergen. Sleeves zijn in veel gevallen voorzien van een rits waarmee je de sleeve kunt afsluiten. In andere gevallen kun je de sleeve dichtvouwen. Voor zowel de MacBook Air 13 inch uitvoeringen als voor de MacBook Air 11 inch uitvoeringen zijn er mooie sleeves te vinden.

Wil je je laptop graag veilig ergens mee naartoe nemen? Dan bieden de MacBook Air tassen uitkomst. Deze hoezen zijn precies zo ontworpen dat de MacBook Air er goed in past. Vaak zijn er ook nog wat extra vakjes in de laptoptas verwerkt, zodat je bijvoorbeeld wat kabels of andere accessoires in je MacBook Air hoes mee kunt dragen. De tassen zijn voor zowel de MacBook Air 13 inch uitvoeringen als voor de MacBook Air 11 inch uitvoeringen verkrijgbaar.

Een persoonlijk uiterlijk voor jouw Apple MacBook Air

Naast de mate van bescherming die MacBook Air hoesjes bieden zijn ze natuurlijk ook goed in te zetten om een nieuw uiterlijk voor jouw MacBook Air te verzorgen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een case kiezen in een mooie kleur.

Binnen het assortiment zijn verschillende soorten hoezen in mooie kleuren te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld een groot aantal hoesjes in vrolijke felle kleuren te vinden, maar is het ook mogelijk om juist te kiezen voor een wat meer ingetogen kleur zoals grijs of zwart. Met een MacBook Air hoes kun je je laptop helemaal eigen maken en herken je hem direct terug.

De allerbeste bescherming voor jouw Apple MacBook Air 13 inch of 11 inch

Er zijn ontzettend veel verschillende situaties op te noemen waarin een MacBook Air vervelende beschadigingen op kan lopen. Het is echter ontzettend belangrijk dat je je MacBook voorziet van een goede bescherming, zodat vervelende schade kan worden voorkomen. Voor elke situatie is weer een andere soort MacBook Air hoes geschikt en daarom is het goed om na te gaan wat je nu precies nodig hebt voor jouw manier van gebruik.

Een MacBook Air case is eigenlijk voor elke gebruiker aan te raden. Met deze soort MacBook Air hoes voorkom je bijvoorbeeld schade door vallen en stoten binnenshuis. Een dergelijke MacBook Air hoes blijft altijd goed om je laptop heen zitten, zodat je kunt genieten van een constante bescherming.

Als je je laptop naast gebruik thuis ook met je mee wilt nemen, bijvoorbeeld naar je werk of naar school, dan raden we je aan om een case te combineren met een sleeve of tas. Een sleeve is dan eerder aan te raden als je je MacBook in je huidige (rug)tas wilt meenemen, en een MacBook Air tas is dan juist weer geschikt als je licht wilt reizen met enkel een laptoptas.

De combinatie van twee beschermende hoezen voor de MacBook Air maakt dat de kans op schade drastisch wordt verkleind, terwijl je alsnog optimaal gebruik kunt maken van je Apple MacBook. Wil je je MacBook Air 13 inch of 11 inch dus voorzien van een goede bescherming? Combineer dan een case met een tas of sleeve.

Welke MacBook Air hoes past op mijn laptop?

Bij het uitzoeken van een Apple MacBook Air hoes voor je laptop is het belangrijk om goed te controleren welke versie van de MacBook Air je precies hebt. Verschillende uitvoeringen van de MacBook Air hebben namelijk hele uiteenlopende afmetingen, waardoor niet elke MacBook Air hoes op elke MacBook Air past.

Waarschijnlijk ben je op de hoogte van het inch-formaat van je laptop, maar toch is het aan te raden om het modelnummer van jouw MacBook Air nog even goed te controleren. Van zowel de MacBook Air 13 inch als de MacBook Air 11 inch versie zijn er namelijk verschillende uitvoeringen verkrijgbaar die allemaal net een paar millimeter van elkaar verschillen wat betreft de vorm en afmetingen van de buitenkant van de MacBook Air. Het verschil is maar klein, maar toch zorgt dit ervoor dat de hoezen niet kruislings te gebruiken zijn. Het is daarom raadzaam om goed te controleren of een hoes wel echt geschikt is voor jouw MacBook Air 13 inch of 11 inch.

Hierboven vind je een handige uitleg over waar op je MacBook Air je precies kunt vinden welke versie je precies hebt, zodat je gemakkelijk door kunt klikken naar het assortiment hoezen voor de MacBook Air 13 inch of 11 inch die goed op jouw laptop zullen passen.