MacBook Cover ontwerpen

Heb je een Apple MacBook, en wil je deze graag op originele wijze personaliseren? Bijvoorbeeld met een foto of het logo van je bedrijf? Dan ben je bij hoesjesdirect.nl aan het juiste adres. Je kunt bij ons een MacBook Cover ontwerpen met onze eenvoudige online ontwerp tool.

Bestellen is mogelijk vanaf 1 stuk
Hoogwaardige full-color bedrukking
Eenvoudig en snel online ontwerpen

Voor welke MacBook wil je een cover ontwerpen?

Ontwerp zelf een MacBook cover

Een MacBook cover is een perfecte oplossing om je Apple MacBook dagelijkse bescherming te geven. Een MacBook cover haal je namelijk in tegenstelling tot een sleeve of laptoptas nooit van je MacBook af. Je voorkomt zo krassen en schade bij schokken en stoten. Er zijn MacBook covers verkrijgbaar in diverse effen kleuren en prints, maar je kan nu ook zelf je eigen MacBook cover ontwerpen bij hoesjesdirect.nl. Uniek in Nederland!

Een MacBook cover met eigen ontwerp is leuk om een leuke foto op je MacBook te tonen. Wat we ook veel zien is zakelijke gebruikers die hun bedrijfslogo of slogan op de MacBook cover laten bedrukken. Van oudsher waren dergelijke producten pas interessant vanaf tientallen of honderden stuks, maar bij hoesjesdirect.nl bestel je al een MacBook cover met bedrijfslogo vanaf slechts 1 stuk!

  • 1. Ontwerp zelf je MacBook cover

  • 2. Wij printen jouw ontwerp op het product

  • 3. We verzenden je bestelling direct dezelfde dag!