MacBook Pro 13 inch Cases

Kies hieronder jouw model MacBook Pro 13 inch. Het Modelnummer (Axxxx) vind je op de onderkant van je MacBook.

Weet je niet welk model MacBook Pro jij hebt? Bekijk dan onderstaande uitleg hoe je jouw model MacBook Pro kunt vinden.

Hoe kan ik vinden welk model MacBook Pro ik heb?

De snelste manier om te controleren welk model MacBook Pro je hebt als je jezelf afvraagt "welke MacBook Pro heb ik?", is door op de onderzijde van je MacBook Pro het modelnummer te controleren. Dit is een nummer van vier cijfers met daarvoor de letter A.

Als je het modelnummer van je MacBook Pro hebt gevonden hoef je deze alleen nog op te zoeken in onderstaande tabel om alle covers, tassen, hoezen en sleeves voor jouw model MacBook Pro te kunnen bekijken.

Kun je het modelnummer van jouw MacBook Pro niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!

find-macbook-modelnumber

Bied je laptop een goede bescherming met een MacBook Pro 13 inch case!

Als je de 13 inch variant van de MacBook Pro hebt, dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat je laptop niet beschadigd raakt. Eventuele beschadigingen aan het apparaat kunnen namelijk ontzettend vervelende problemen als gevolg hebben. Mocht je je MacBook Pro een keer laten vallen, dan is er kans dat de behuizing deuken oploopt, of dat het beeldscherm breekt. Hierdoor kan het voorkomen dat de MacBook niet meer goed functioneert, of niet meer fijn te gebruiken is. Je hebt natuurlijk niet een kostbare laptop aangeschaft om hem beschadigd te laten raken, dus we raden je aan om je laptop te voorzien van een Apple MacBook Pro 13 inch case. De case kan er namelijk voor zorgen dat een valpartij met je Apple MacBook een stuk minder negatief afloopt. Het materiaal van een case is namelijk in staat om de ergste klappen van een val of stoot goed op te vangen, zodat je laptop onbeschadigd blijft.

Geef je Apple MacBook Pro 13 inch een nieuw uiterlijk met een case

Met een case kun je je MacBook Pro 13 inch voorzien van een goede bescherming. Daarnaast krijg je bij het aanschaffen van een beschermende MacBook case natuurlijk ook de kans om een nieuw uiterlijk voor je laptop uit te zoeken. Een case zit namelijk om de hele MacBook Pro 13 heen en veroorzaakt hierdoor een drastische verandering aan het uiterlijk van je laptop. Ben je uitgekeken op het originele uiterlijk van je Apple MacBook en is het tijd voor iets nieuws? Dan bied een case voor jouw 13 inch variant van de MacBook Pro zeker een goede uitkomst!

Een groot aanbod wat betreft kleur

Binnen het assortiment zijn ontzettend veel verschillende cases te vinden waarmee jij je 13 inch uitvoering van de MacBook Pro kunt voorzien van een fris en nieuw uiterlijk. Zo zijn er ontzettend veel verschillende kleuren en designs toegevoegd aan het assortiment, zodat iedereen wel een case kan vinden die helemaal aansluit bij de persoonlijke voorkeuren. Kies bijvoorbeeld voor een MacBook case in je lievelingskleur, of juist in een kleur die goed samengaat met het interieur van je werkplek. Ga voor een zwart, grijs of transparant exemplaar voor een wat meer ingetogen look, of pak juist uit met een felle roze, oranje of gele variant.

Kies voor een vrolijke print op de MacBook Pro case 13 inch.

Naast een groot aantal mooie egale kleuren zijn er ook diverse MacBook cases voor de 13-inch Pro uitvoering verkrijgbaar met aantrekkelijke prints erop. Kies bijvoorbeeld voor een case met een stijlvolle marmer print erop, of ga juist voor een variant met vrolijke bloemen of een houtprint erop.

Uiteindelijk is het belangrijk dat je vooral zelf de Mac Book case mooi vindt. Jij bent immers zelf degene die de MacBook case het vaakst te zien zal krijgen. Ga daarom af op je gevoel en kies voor de variant die het beste bij jou past.

Wat is nu precies een case?

Als we het hebben over een case voor een MacBook, dan wordt hier het soort hoes mee bedoeld wat als een tweede huid om de buitenkant van de laptop bevestigd kan worden. Sommige mensen omschrijven dergelijke producten ook wel als hard covers, hardshell cases of cover, maar vaak wordt hier dezelfde productgroep mee bedoeld.

Een Apple MacBook Pro 13 inch case bestaat uit twee onderdelen; een onderdeel wat over de bovenkant kan worden geplaatst en natuurlijk een onderdeel wat over de onderkant kan worden geplaatst. De cases zijn op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, en zijn voorzien van kleine haakjes waarmee de case stevig om de boven- of onderkant kan worden bevestigd. Eenmaal geplaatst blijft de case heel erg goed zitten.

De Pro 13 inch case voor de MacBook belemmert de toegankelijk tot de laptop niet. Zo is het beeldscherm nog steeds zonder problemen open te klappen en wordt de gebruiksvriendelijkheid van de Apple MacBook volledig behouden.

Welke case past op mijn MacBook Pro 13 inch?

Door de jaren heen heeft Apple verschillende uitvoeringen van de 13 inch variant van de Apple MacBook Pro uitgebracht. Hoewel ieder model een 13 inch beeldscherm bevat, verschillen de uitvoeringen wel. De buitenmaten van de laptops zijn namelijk verschillend, waardoor elke uitvoering van de MacBook Pro 13 inch weer vraagt om een ander formaat case.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een zeer groot opgezet assortiment cases voor de Apple MacBook Pro 13 inch, zodat ook jij een geschikte case kunt vinden die goed om jouw laptop aansluit. Voor iedere MacBook Pro in de 13 inch uitvoering zijn er namelijk wel een aantal cases te vinden. Wil je zeker weten dat je het juiste formaat case bestelt? Dan raden we je aan om het A-nummer van je MacBook te controleren, welke je onderop de laptop kunt vinden.

Als je het modelnummer opzoekt in het tabel hierboven, kun je gemakkelijk doorklikken naar het assortiment cases wat zeker goed zal passen op jouw MacBook Pro 13 inch.