MacBook Screenprotectors

Bekijk ook: MacBook accessoires
Kies hieronder jouw model MacBook

Weet je niet welk model MacBook jij hebt? Bekijk dan onderstaande uitleg hoe je jouw model MacBook kunt vinden.

Hoe kan ik vinden welk model MacBook ik heb?

De snelste manier om te controleren welk model MacBook je hebt als je jezelf afvraagt "welke MacBook heb ik?", is door op de onderzijde van je MacBook het modelnummer te controleren. Dit is een nummer van vier cijfers met daarvoor de letter A.

Als je het modelnummer van je MacBook hebt gevonden hoef je deze alleen nog op te zoeken in onderstaande tabel om alle covers, tassen en accessoires voor jouw model MacBook te kunnen bekijken.

Kun je het modelnummer van jouw MacBook niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!

find-macbook-modelnumber

Bescherm je beeldscherm met een MacBook screenprotector

Of je nu een MacBook Pro of een MacBook Air hebt, je neemt je Apple MacBook vaak overal mee naartoe en gebruikt hem voor privé, zakelijk of op school. Tijdens het gebruik is er altijd risico op beschadigingen in het scherm, bijvoorbeeld wanneer de MacBook opengeklapt uit je handen valt, of wanneer je met iets tegen het beeldscherm aan stoot. Het is dan mogelijk dat er een kras of een buts in het beeldscherm ontstaat.

In ergere gevallen kan er zelfs een barst in het materiaal komen. Als je het beeldscherm laat repareren, dan kunnen de kosten voor reparatie hoog oplopen. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend. Dergelijke schade kun je goed voorkomen met een MacBook screenprotector.

Screenprotectors zijn vooral bekend voor gebruik op smartphones en tablets. Voor de MacBook is dit product iets minder bekend, maar zeker niet minder functioneel. Met een MacBook screenprotector voorkom je op een voordelige manier een dure scherm reparatie bij schade.

Verschillende materialen MacBook screenprotectors

Binnen het assortiment MacBook screenprotectors zijn exemplaren van verschillende materialen verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een exemplaar van gehard glas. Deze glazen screenprotector is gemaakt van een versterkte glas-soort, en biedt een optimale bescherming aan het beeldscherm van jouw MacBook. Deze variant is zeer sterk, en geeft een mooie afwerking op het beeldscherm.

Een ander materiaal wat we vaak terugzien bij MacBook screenprotectors is kunststof. Een dergelijke producten betreft een soort op maat gemaakte sticker, welke je gemakkelijk op het beeldscherm van je MacBook kunt plakken.

Voor welk materiaal je ook kiest, je zult kunnen genieten van een optimale bescherming.

Hoe breng ik een MacBook screenprotector aan?

Een screenprotector is eenvoudig aan te brengen, maar het is wel een klusje waar je even de tijd voor moet nemen. Allereerst is het belangrijk om de MacBook uit te zetten en enige tijd te laten afkoelen zodat de lijmlaag beter kan hechten.

Zodra de MacBook is afgekoeld, kun je overgaan tot het aanbrengen van de MacBook screenprotector. Afhankelijk van het gekozen materiaal zal dit natuurlijk een beetje verschillen.

Allereerst verwijder je het beschermfolie van de MacBook screenprotector waar de plaklaag zich bevindt. Zodra je deze laag hebt verwijderd, kun je de MacBook screenprotector positioneren boven het scherm. Als je zeker weet dat je de MacBook screenprotector goed hebt gepositioneerd, kun je het product op je MacBook plakken.

Begin altijd aan 1 kant van het beeldscherm, en werkt rustig naar de andere kant. Hiermee voorkom je dat er luchtbellen onder de MacBook screenprotector blijven zitten. Als je de gehele MacBook screenprotector hebt opgeplakt, kun je de eventueel overgebleven luchtbelletjes met een doekje wegwrijven, en je bent klaar!

Welke MacBook screenprotector past goed op mijn versie van de MacBook?

Hierboven kun je zien dat je de versie van jouw MacBook kunt achterhalen door de A-code op de onderkant te controleren. Als je deze code hebt afgelezen van jouw MacBook, dan kun je in het schema opzoeken welke MacBook je precies hebt. Als je op deze MacBook naam klikt, kom je direct terecht op de pagina waar het beschikbare assortiment screenprotectors wordt weergegeven. Bestel je één van deze varianten, dan kun je er vanuit gaat dat de screenprotector perfect zal passen op je MacBook.

De beste service voor jou!

Heb je een MacBook screenprotector uitgekozen, en ben je er klaar voor op je bestelling te plaatsen? Als je jouw bestelling voor 21:00 bij ons plaatst op een werkdag, dan worden de bestelde producten dezelfde dag nog verzonden. De volgende bezorgdag staat de bezorger dan al voor je deur om jouw bestelling bij je af te leveren.

Het is wel belangrijk om altijd even de vermelde levertijd per product te controleren. Als er “direct leverbaar” staat genoteerd, dan kan het product dezelfde dag nog worden verzonden. Het is echter ook mogelijk dat er een langere levertijd vermeld staat op de product-pagina. In dat geval kun je uitgaan van deze vermelde levertermijn.

Ben je er nog niet helemaal zeker van dat je een geschikt product hebt gekozen voor jouw versie van de MacBook? Dan helpen we je graag bij het vinden van een geschikt product. Je kunt gemakkelijk contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers kijken dan even met je mee, zodat je zeker een passend product zult ontvangen.

Mocht je je bestelling al hebben geplaatst, maar lijkt er iets fout te gaan? Ook dan kun je goed terecht bij onze klantenservice. We kijken graag even met je mee naar je bestelling, en lossen eventuele problemen altijd zo snel mogelijk weer voor je op.

Ben je naast bescherming voor het beeldscherm van je MacBook ook op zoek naar bescherming voor de buitenkant? Bekijk dan ons grote assortiment MacBook Covers