Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
023 - 82 00 483 - Klantenservice

Er zit nog niks in je winkelmandje.

Beoordeeld met een 9 - 4003 klantenreviews

MacBook Screenprotectors

Als je een MacBook hebt aangeschaft wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Voor bescherming van de buitenkant zijn MacBook Covers verkrijgbaar. Om de bescherming compleet te maken kan je daar ook een MacBook screenprotector aan toevoegen. Op deze manier is er geen risico op beschadigingen als krassen en vuil op het scherm.

Voor welke MacBook zoek je een screenprotector?

Waarom een screenprotector voor MacBook

Screenprotectors zijn vrij bekend voor gebruik op smartphones en tablets. Voor de MacBook is dit product iets minder bekend, maar zeker niet minder functioneel. Met een screenprotector voorkom je op voordelige wijze een dure scherm reparatie. Je neemt je MacBook vaak overal mee naartoe, en gebruikt hem voor privé, zakelijk of op school. Tijdens het gebruik is er altijd risico op schade of viezigheid op het scherm. Met een screenprotector voor MacBook voorkom je deze schade en viezigheid, en hoef je niet bang te zijn voor beschadigingen.

Installatie van een MacBook screenprotector

Een screenprotector is eenvoudig aan te brengen, maar het is wel een klusje waar je even de tijd voor moet nemen. Allereerst is het belangrijk om de MacBook uit te zetten, en enige tijd te laten afkoelen. Dan kan de lijmlaag beter hechten. Vervolgens positioneer je de screenprotector op het scherm, en plak je deze vast. Met een doekje kan je vervolgens eventuele luchtbellen onder het folie wegdrukken, en je bent klaar!

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice voor hulp bij vragen of advies bij je aankoop. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp, en helpen je graag!