OPPO hoesje ontwerpen

Heb jij een OPPO smartphone en wil je zelf een OPPO hoesje ontwerpen? Dat kun je snel en eenvoudig doen bij hoesjesdirect.nl in drie stappen. Wij hebben een groot assortiment telefoonhoesjes voor OPPO toestellen waarbij je zelf een ontwerp kunt maken. Je kunt kiezen voor verschillende typen telefoonhoesjes en zo jouw ideale OPPO hoesje ontwerpen met foto of een leuke tekst.

Voor welke OPPO wil je een hoesje ontwerpen?

Oneindig veel mogelijkheden

Bij het ontwerpen van een OPPO hoesje heb je enorm veel mogelijkheden. Dat maakt het ontwerpen van een OPPO hoesje juist zo leuk. Je kunt je  OPPO telefoonhoesje ontwerpen zoals je dat zelf wilt.

Maak het zo eenvoudig of juist zo uitgebreid als je zelf wilt. In principe is slechts één foto al voldoende om een mooi hoesje te ontwerpen, maar je kunt ook een uitgebreide foto collage maken met extra teksten en achtergrondkleur.

Gebruik foto's en afbeeldingen van je computer of social media

Allereerst kan je gebruik maken van foto's van je computer. Door simpelweg een bestand te selecteren van je computer gebruik je deze bij het ontwerpen van je hoesje.

Daarnaast kan je ook foto's en afbeeldingen gebruiken van je social media accounts. Je kunt via de ontwerp tool eenvoudig inloggen op Instagram of Facebook, en je favoriete foto's gebruiken bij het ontwerpen van je hoesje.

Begin met een achtergrond en maak af met teksten

Naast het gebruik van foto's kan je ook een achtergrond kleur toevoegen. Dat is vaak nodig als je een foto collage gaat maken waarbij foto's niet het volledige hoesje bedekken. Het is ook mogelijk om teksten toe te voegen. Bij een tekst kan je vervolgens kiezen voor de grootte en zelfs een lettertype uitkiezen. Allemaal eenvoudig via onze online ontwerp tool.

Ben je er klaar voor?

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie zin gekregen om zelf een OPPO hoesje te ontwerpen? Begin dan gelijk door hier boven je OPPO model te selecteren. Vervolgens kan je alle beschikbare hoesjes zien waarbij je zelf een ontwerp kunt maken. Ga dus direct verder en begin met het ontwerpen van jouw persoonlijke bedrukte OPPO hoesje.