Samsung Galaxy Fold serie

Weet je niet welk Samsung model jij hebt? Bekijk dan onderstaande uitleg hoe je jouw Samsung model kunt vinden.

Waar kan ik vinden welk model Samsung ik heb?

Optie 1: via Instellingen-menu

Elke Samsung telefoon heeft een modelnaam. Je kunt de modelnaam terugvinden en achterhalen welke Samsung je hebt via het instellingen-menu van je toestel.
  1. Open de Instellingen of Settings app
  2. Scroll helemaal naar onder en klik op Info telefoon of About phone
  3. Vervolgens zie je jouw modelnaam en modelnummer in beeld staan
  4. In de tabel hieronder kun je jouw model aanklikken om alle geschikte Samsung Galaxy hoesjes en andere accessoires te bekijken

Optie 2: via de achterkant van je Samsung

  1. De meeste eenvoudige manier om te weten welke Samsung je hebt is door op de achterzijde van de telefoon te kijken. Op de achterzijde van jouw Samsung toestel staat onderaan een hele kleine tekst waar ook het modelnummer in vermeld staat. Het modelnummer kan je herkennen aan de code die begint met “SM-“. Bij de wat oudere toestellen met een verwijderbare batterij staat het modelnummer op een sticker op de batterij vermeld. Oudere toestellen zijn bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S5 en lager.
  2. Zoek jouw model op in onderstaande tabellen en klik deze aan om direct alle hoesjes en accessoires voor jouw toestel te bekijken.

Galaxy Fold
Galaxy Z Fold2 5GSM-F916x
Galaxy Z FlipSM-F900x
Galaxy FoldSM-F900x

Kun je het modelnummer van jouw Samsung niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!