Samsung Galaxy J serie

Zoek jouw toestel

  Weet je niet welk Samsung model jij hebt? Bekijk dan onderstaande uitleg hoe je jouw Samsung model kunt vinden.

  Waar kan ik vinden welk model Samsung ik heb?

  Optie 1: via Instellingen-menu

  Elke Samsung telefoon heeft een modelnaam. Je kunt de modelnaam terugvinden en achterhalen welke Samsung je hebt via het instellingen-menu van je toestel.
  1. Open de Instellingen of Settings app
  2. Scroll helemaal naar onder en klik op Info telefoon of About phone
  3. Vervolgens zie je jouw modelnaam en modelnummer in beeld staan
  4. In de tabel hieronder kun je jouw model aanklikken om alle geschikte Samsung Galaxy hoesjes en andere accessoires te bekijken

  Optie 2: via de achterkant van je Samsung

  1. De meeste eenvoudige manier om te weten welke Samsung je hebt is door op de achterzijde van de telefoon te kijken. Op de achterzijde van jouw Samsung toestel staat onderaan een hele kleine tekst waar ook het modelnummer in vermeld staat. Het modelnummer kan je herkennen aan de code die begint met “SM-“. Bij de wat oudere toestellen met een verwijderbare batterij staat het modelnummer op een sticker op de batterij vermeld. Oudere toestellen zijn bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S5 en lager.
  2. Zoek jouw model op in onderstaande tabellen en klik deze aan om direct alle hoesjes en accessoires voor jouw toestel te bekijken.
  Galaxy J
  Galaxy J7 (2017)SM-J730x
  Galaxy J6 PlusSM-J610x
  Galaxy J6SM-J600x
  Galaxy J5 (2017)SM-J530x
  Galaxy J4 PlusSM-J415x
  Galaxy J3 (2017)SM-J330x

  Kun je het modelnummer van jouw Samsung niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder!