Tablet hoes ontwerpen

Wil jij graag zelf een tablet hoes ontwerpen? Bij hoesjesdirect.nl kan je voor veel recente iPad's en andere tablets zelf een hoes ontwerpen. Met onze online ontwerp tool kan je gebruik maken van foto's teksten en kleuren om zo een prachtige tablet hoes te ontwerpen. Een bedrukte tablet hoes is niet alleen leuk voor jezelf maar ook een perfect cadeau. Daarnaast zijn zakelijke tablets met een bedrukte tablet hoes gelijk helemaal in stijl van je bedrijf.

Bestellen is mogelijk vanaf 1 stuk
Hoogwaardige full-color bedrukking
Eenvoudig en snel online ontwerpen

Voor welk merk wil je een hoesje ontwerpen

We hebben momenteel nog niet voor alle toestellen hoesjes om te voorzien van een eigen ontwerp. Neem contact op om te informeren naar de beschikbaarheid.

Ontwerp zelf een tablet hoes

Wil je een unieke tablet hoes bestellen? Ontwerp deze dan zelf. Bij hoesjesdirect.nl kun je zelf een tablet hoes ontwerpen. Kies eerst jouw tablet model en vervolgens kun je direct online jouw tablet hoesje ontwerpen. Je begint met een achtergrond kleur en voegt vervolgens teksten en afbeeldingen toe om jouw unieke tablet hoes te maken.

Met onze online ontwerp tool kan iedereen zelf een tablet hoes ontwerpen. Het is super eenvoudig. Je kunt foto's van je tablet of computer gebruiken, maar ook inloggen op je Facebook of Instagram account om daar foto's te kiezen.

Een tablet hoesje ontwerpen is in het speciaal interessant voor bedrijven die tablets zakelijk inzetten. Door een hoes met logo te ontwerpen ontstaat een professionele en verzorgde uitstraling. Daarnaast is een tablet hoes met logo een uitstekend idee als relatiegeschenk of cadeau voor medewerkers.

Bekijk ook: Laptop hoes ontwerpen | Telefoonhoesje ontwerpen

  • 1. Ontwerp zelf je tablet hoes

  • 2. Wij jouw ontwerp op het hoesje

  • 3. We verzenden je hoesje direct dezelfde dag!