Telefoonhoesje ontwerpen

Wil jij graag zelf een telefoonhoesje ontwerpen met een foto of tekst? Bij hoesjesdirect.nl kun je voor diverse smartphones een telefoonhoesje maken met een foto of tekst. Bijvoorbeeld, bedruk een hoesje met een foto van je huisdier, vriend(in) of familie. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende soorten hoesjes zoals een backcover of een bookcase. Een telefoonhoesje maken is leuk voor jezelf, maar nog veel leuker om weg te geven aan vrienden, familie of je geliefde. Klik via onderstaande buttons door naar jouw merk of gebruik het keuzemenu om direct naar jouw toestel te gaan.

Bestellen is mogelijk vanaf 1 stuk
Hoogwaardige full-color bedrukking
Eenvoudig en snel online ontwerpen

Voor welk merk wil je een telefoonhoesje ontwerpen

We hebben momenteel nog niet voor alle toestellen hoesjes om te voorzien van een eigen ontwerp. Neem contact op om te informeren naar de beschikbaarheid.

Ontwerp zelf een telefoonhoesje

We hebben bij hoesjesdirect.nl een enorm assortiment telefoonhoesjes. In verschillende kleuren en zelfs met leuke prints. Nu kan het natuurlijk gebeuren dat er desondanks geen geschikt model tussen zit voor jou. Geen probleem! Je kunt namelijk ook zelf een telefoonhoesje ontwerpen. Helemaal naar je eigen wensen.

Bij een telefoonhoesje met eigen ontwerp ben jij helemaal vrij om te kiezen hoe je hoesje eruit komt te zien. Kies voor een achtergrond kleur, teksten en foto's om een uniek ontwerp te maken. Je kunt foto's van je telefoon, tablet of computer gebruiken, maar ook inloggen op je Facebook of Instagram account om daar foto's van te gebruiken. Wees creatief en maak zelf een prachtig telefoonhoesje die 100% uniek is.

Bekijk ook: Tablet hoes ontwerpen | Laptop hoes ontwerpen

  • 1. Ontwerp zelf je telefoonhoesje

  • 2. Wij drukken jouw ontwerp op het hoesje

  • 3. We verzenden je hoesje direct dezelfde dag!