Thunderbolt 3 Hubs

Ben je op zoek naar een thunderbolt 3 hub voor je nieuwe MacBook of MacBook Pro met Thunderbolt 3 (USB-C) aansluiting? Dan hebben we bij hoesjesdirect.nl een ruime collectie voor je. Kies uit verschillende modellen met enkele of meerdere aansluitingen. Sinds de MacBook 12 inch is Apple volledig overgestapt van klassieke USB poorten naar Thunderbolt 3 ofwel USB-C poorten. Door deze overstap zitten veel gebruikers met het probleem dat oude apparatuur niet meer kan worden gebruikt. Daar is gelukkig een eenvoudige oplossing voor. Door gebruik te maken van een hub met thunderbolt 3 aansluiting kan je al je apparaten weer gebruiken.

Thunderbolt 3 hubs met meerdere aansluitingen

Een populaire hub voor een MacBook met Thunderbolt 3 aansluiting is de hub met meerdere aansluitingen. Hiermee kan je door het aansluiten van 1 enkele kabel op je thunderbolt 3 poort verschillende apparaten aansluiten. Er zijn modellen die bijvoorbeeld in één keer een toetsenbord, muis, printer, beeldscherm en speakers kunnen aansluiten. Je kunt dan direct aan de slag.

Thunderbolt 3 hub met enkele aansluiting

Er zijn ook thunderbolt 3 hubs ofwel adapters verkrijgbaar met één aansluiting. Bijvoorbeeld een HDMI of DVI adapter om mee te nemen als je een presentatie gaat geven. Ook voor gebruikers die maar af en toe een klassieke USB poort  nodig hebben is een Thunderbolt 3 hub of adapter met een enkele poort een uitstekende en voordelige keuze.

Thunderbolt 3 ofwel USB-C hubs

Hoewel Apple de aansluiting benoemd als een Thunderbolt 3 poort, wordt bij hubs juist de benaming USB-C hubs gebruikt. Een USB-C hub kan je altijd aansluiten op een Thunderbolt 3 poort van je MacBook.

thunderbolt 3 hubs