Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
023 - 82 00 483 - Klantenservice

Er zit nog niks in je winkelmandje.

Beoordeeld met een 9 - 3227 klantenreviews

Waterdichte iPhone hoesjes

Niet alle iPhone modellen zijn bestand tegen water, en kunnen defect raken als ze in contact komen met vocht. Met onze waterdichte iPhone hoesjes kan jouw iPhone geen schade meer oplopen bij onder andere bellen in de regen, een glas drinken wat over het toestel omvalt of bijvoorbeeld een val in het toilet. Normaal zou de iPhone hierdoor direct beschadigd raken, en meestal ook niet eenvoudig of goedkoop te repareren zijn. De iPhone heeft zo veel complexe en kostbare onderdelen die bij contact met vocht defect raken. Het kan zelfs zo kan zijn dat het toestel helemaal niet meer gerepareerd kan worden. Dit is eenvoudig te voorkomen door gebruik te maken van een waterdicht iPhone hoesje van hoesjesdirect.nl.

Kies hieronder jouw type iPhone

Extra leuke nieuwe mogelijkheden

Naast bescherming tegen schade door vocht bieden waterdichte iPhone hoesjes ook leuke mogelijkheden. Het is namelijk nu ook mogelijk om onder water te fotograferen of filmen. Film tijdens het snorkelen met de iPhone al het moois zonder dat het toestel kan beschadigen. In onze waterdichte iPhone hoesjes zijn uitsparingen gemaakt bij de cameralens zodat de foto en video functie nog volledig bruikbaar is.

Eenvoudig schoonmaken

Een mobiele telefoon bevat volgens onderzoek vaak meer bacteriën dan een toiletbril. Een vies idee omdat we de iPhone de hele dag in ons handen hebben. Normaal is het lastig om het toestel schoon te houden, maar met een waterdicht iPhone hoesje is het ook mogelijk deze af te spoelen en reinigen met een sopje. Door de telefoon regelmatig schoon te maken worden bacteriën voorkomen, en kan je met een gerust gevoel de iPhone in de hand nemen.

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice voor hulp bij vragen of advies bij je aankoop. We zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en Whatsapp, en helpen je graag!