iPhone opladers

Hoe groot de accu in jouw iPhone ook is; eens in de zoveel tijd is het nodig om je toestel aan de oplader te leggen. Dit kan natuurlijk de bekende bedrade iPhone oplader zijn, maar als jouw toestel het ondersteunt, is het ook mogelijk om je iPhone draadloos op te laden. In onze webshop vind je diverse iPhone opladers.

Een iPhone oplader is geen overbodige luxe

Door de jaren heen zijn de interne accu's van iPhone toestellen sterk verbeterd, waardoor je steeds langer gebruik kunt maken van je toestel totdat deze weer opgeladen dient te worden. Raakt de batterij van je toestel op termijn toch leeg? Dan kun je een iPhone oplader gebruiken om deze weer op te laden. Het is goed mogelijk dat je bij de aanschaf van je iPhone al een oplader meegeleverd hebt gekregen, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat je hier niet genoeg aan hebt of dat deze inmiddels aan vervanging toe is.

In dat geval kun je goed terecht in onze webshop! In ons assortiment zijn namelijk ontzettend veel verschillende iPhone opladers te vinden, waarmee jij je toestel weer kunt voorzien van een volle accu. Zo zijn er onder meer iPhone oplaadkabels (met USB-A of USB-C aansluiting) en meerdere USB adapters te vinden. Hieronder vertellen we je graag meer over de verschillende mogelijkheden, zodat je gemakkelijk een oplader iPhone kunt vinden die goed aansluit bij jouw wensen.

Ook een hoesje iPhone is absoluut geen overbodige luxe om lang van je Apple iPhone te kunnen genieten.

iPhone opladers met verschillende aansluitingen

Toen de eerste iPhone in 2007 uitkwam, verscheen deze met een 30 pins aansluiting. Het was toen mogelijk om een 30 pins stekker in het toestel te steken om deze op te kunnen laden en te kunnen synchroniseren met je computer. De 30 pins stekker wordt door velen omschreven als "de brede iPhone stekker" en werd tot en met de iPhone 4S in het toestel verwerkt. Vanaf de iPhone 5 ging Apple over op de welbekende lightning kabel. Nieuwere iPhones worden nog steeds met deze aansluiting voor lightning kabel gemaakt, zodat je er een lightning kabel in kunt stoppen.

Bij het selecteren van een geschikte iPhone oplader is het dus belangrijk om even te controleren welke iPhone je precies hebt en wat voor aansluiting je hiervoor nodig hebt. Hierbij gaat het dus tussen een 30 pins aansluiting en een lightning aansluiting. Als je hierboven in het overzicht jouw versie van de iPhone selecteert, zul je direct het aanbod 30 pins kabels of lightning kabels te zien krijgen. Op die manier bestel je niet per ongeluk toch de verkeerde variant.

Verschillende soorten Apple iPhone opladers

In ons assortiment vind je verschillende soorten iPhone laders om je toestel mee op te laden. We leggen graag de verschillende soorten iPhone opladers aan je voor, zodat je gemakkelijk de iPhone lader vindt waar je naar op zoek bent.

Een iPhone oplader voor in het stopcontact

De meest simpele soort iPhone oplader is de variant die uit 1 onderdeel bestaat en simpelweg in het stopcontact kan worden gestopt om het opladen te starten. Bij deze soort Apple iPhone oplader is het niet mogelijk om de kabel los te halen van de adapter, wat zowel een voordeel als een nadeel kan zijn. Het kan bijvoorbeeld voordelig zijn omdat je dan nooit per ongeluk een onvolledige oplader aan zult treffen, maar de adapter en de kabel zijn dan niet los te halen om ze voor andere doeleinden in te zetten.

Een losse USB adapter en kabel nodig?

Wil je de kabel en de adapter toch ook los van elkaar kunnen gebruiken? Dan kun je het beste kiezen een losse kabel voor iPhone en een losse USB adapter met een USB-A of USB-C ingang. In dat geval kun je de adapter bijvoorbeeld ook gebruiken voor je Apple Watch oplader en kun je de losse kabel bijvoorbeeld gebruiken om je iPhone aan te sluiten op je computer.

In ons assortiment zijn verder een heleboel verschillende soorten USB adapters en iPhone kabels te vinden. Je hebt dan ook de keuze uit producten van verschillende merken en kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor USB adapters met meerdere ingangen, zodat je met één adapter meerdere toestellen tegelijkertijd kunt opladen. Denk aan je iPhone, iPad en/of MacBook.

Je iPhone opladen tijdens het autorijden?

Als je door ons assortiment scrolt, dan kom je ook diverse iPhone autoladers tegen. Deze iPhone opladers zijn voorzien van een stekker die in de sigarettenaansteker in je auto past, zodat je je iPhone onderweg in de auto kunt opladen. Eigenlijk raden we iedereen met een auto aan om een dergelijke iPhone oplader standaard in de auto te hebben liggen. Het is namelijk ontzettend handig om je toestel onderweg te kunnen opladen. Het zal je maar gebeuren dat je net voor vertrek ontdekt dat de accu van je iPhone bijna leeg is en je geen mogelijkheid hebt om deze nog op te laden. Dit kan voor onhandige situaties zorgen, welke je met een autolader eigenlijk gemakkelijk kunt voorkomen.

Bij het selecteren van een autolader kun je kiezen voor een iPhone oplader waarbij de kabel al in het product is verwerkt of je kiest voor een losse USB adapter waar je een originele lightning kabel in kunt steken.

Laad meerdere toestellen op in een laadstation

Heb je verschillende apparaten die je graag iedere dag wilt opladen, maar wil je liever niet voor ieder apparaat een losse oplader aanschaffen? In dat geval is een oplaadstation waarschijnlijk een goede optie voor jou! Een laadstation is een ontzettend handig apparaat die maar met één stekker in het stopcontact hoeft te worden gedaan. Vervolgens is het mogelijk om hier meerdere USB-kabels op aan te sluiten, zodat je verschillende apparaten op hetzelfde moment kunt opladen. Sluit bijvoorbeeld je iPhone, iPad en AirPods aan op het oplaadstation. Zo kun je de volgende dag weer met volle accu's aan een nieuwe dag beginnen. In ons assortiment zijn ook weer verschillende soorten laadstations te vinden. Zo zijn er verschillende opties wat betreft het aantal USB-aansluitingen en zijn er ook varianten te vinden die snelladen ondersteunen, zoals een snel oplader iPhone.

Wat is een MFI certificering?

Tijdens het bekijken van ons assortiment iPhone opladers zul je waarschijnlijk de term "MFI certificering" tegenkomen. MFI staat voor "Made For iPhone/iPad" en betreft een officieel keurmerk van Apple. Als een iPhone oplader een MFI-certificering heeft, dan heeft Apple het product zelf getest en goedgekeurd op het gebied van prestaties en veiligheid. Opladers iPhone en kabels die goed uit de test komen, worden voorzien van een speciale MFI-chip, zodat jouw iPhone de oplader herkent als een betrouwbaar accessoire.

Misschien herken je wel van eerdere opladers/kabels die je hebt gehad dat je een melding kreeg dat de betreffende accessoire niet geschikt was voor je iPhone. Deze melding verschijnt wanneer een product geen MFI-chip bevat. Het overgrote deel van de iPhone opladers die je in onze webshop kunt vinden, bevat echter wel de MFI-chip. Zo kun jij er zeker van zijn dat je semi originele iPhone oplader veilig en betrouwbaar is.

Laad je toestel razendsnel op met een snellader

Vind je het opladen van je iPhone vaak te lang duren? In dat geval kun je ook kiezen voor een Power Delivery snellader. Hiermee kun je je toestel een stuk sneller opladen, zodat je binnen een mum van tijd weer een volle accu hebt. Als je je iPhone sneller wilt opladen, dan heb je hier een USB-C naar lightning kabel en een Power Delivery USB-C adapter voor nodig.

Snelladen is niet schadelijk voor je iPhone, omdat er met Power Delivery precies zoveel energie als dat jouw iPhone aankan, wordt doorgegeven. Voor het gebruik van een snellader is het wel noodzakelijk dat je een iPhone 8 of nieuwer hebt, namelijk een met een lightning aansluiting die dus geschikt is voor een originele lightning kabel. Oudere generaties van de iPhone zijn helaas niet voorzien van de benodigde technologie om het versneld opladen te ondersteunen.

Ben je op zoek naar een draadloze lader?

Heb je een iPhone 8 of nieuwer? Dan is het mogelijk om je iPhone draadloos op te laden. Hiervoor heb je natuurlijk wel een draadloze lader nodig, welke je eveneens kunt vinden in onze webshop.

Met een draadloze oplader iPhone is het niet nodig om een kabel in je toestel te steken. Om het opladen te starten, hoef je enkel en alleen je iPhone op de draadloze oplader te leggen. Door middel van ingebedde spoelen in de iPhone en in de draadloze lader kan energie worden overgebracht zonder dat daar een iPhone kabel aan te pas hoeft te komen. Een draadloze lader is overigens niet volledig draadloos. Het is namelijk wel noodzakelijk om het product aan te sluiten in het stopcontact.

Waar kan ik een nieuwe iPhone oplader kopen?

Ben je op zoek naar een nieuwe oplader iPhone, maar weet je niet zo goed waar je hiervoor terecht kunt? In ons assortiment zijn een heleboel verschillende iPhone opladers te vinden, waardoor de kans groot is dat je hier een geschikt exemplaar zult vinden. Kies bijvoorbeeld voor een losse originele lightning kabel met USB adapter of voor een oplaadstation waar je meerdere toestellen op kunt aansluiten. Kies voor een snellader of voor een draadloos oplaadsysteem. Kies voor een originele oplader van Apple of juist voor een stevige lader van een ander merk. Wat voor iPhone oplader je ook zoekt; de kans is groot dat je deze zult vinden in onze webshop.

Let er in ieder geval op dat je een iPhone oplader bestelt die beschikt over de juiste USB poort en/of USB kabel. Bestel bijvoorbeeld een iPhone oplader USB-C of een andere Apple oplader om jouw iPhone op te laden.

Originele iPhone opladers van Apple

Bij hoesjesdirect.nl kun je ook terecht voor een originele iPhone oplader. Zo kun je bij ons terecht voor een originele lightning kabel van Apple, maar kun je hier ook terecht voor een originele USB iPhone adapter. Wil je graag officiële accessoires van Apple, maar wil je hiervoor niet helemaal naar de Apple Store? Dan kun je ze gemakkelijk bestellen bij hoesjesdirect.nl.

Bekijk ook: accessoires iPhone of shop een MacBook oplader.

Filters
Van laag naar hoog sorteren

1 - 48 van 118

per pagina
 1. Samsung Super Fast Single USB-C Oplader 25W - Zwart
  22,95 incl btw
  Op voorraad
 2. Samsung Single USB-C Oplader 25W - Wit
  32,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 3. Gecko Solo Oplader Apple Lightning 1.5 Meter 10W 2.1A - Zwart
  29,95 incl btw
  Op voorraad
 4. Mobilize Dual USB / USB-C Oplader Power Delivery 30W - Wit
  27,95 incl btw
  Op voorraad
 5. Mobiparts Dual USB / USB-C Oplader Power Delivery 45W - Wit
  32,95 incl btw
  Op voorraad
 6. Mobilize Dual USB / USB-C Oplader Power Delivery 30W - Zwart
  24,95 incl btw
  Op voorraad
 7. Xccess Oplader Apple 30-pin 1 Meter 5W 1A - Zwart
  14,95 incl btw
  Op voorraad
 8. Gecko Solo Oplader Apple Lightning 1.5 Meter 10W 2.1A - Wit
  29,95 incl btw
  Op voorraad
 9. Grab n Go Single USB Oplader 5W 1A - Zilver
  11,95 incl btw
  Op voorraad
 10. Samsung Super Fast Single USB-C Oplader 25W - Zwart
  32,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 11. Mobiparts Single USB-C Oplader Power Delivery 20W - Wit
  22,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 12. AUKEY Swift Single USB-C Oplader Power Delivery 18W - Zwart
  32,95 incl btw
  Op voorraad
 13. Mobiparts Single USB-C Oplader Power Delivery 20W - Zwart
  22,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 14. Cygnett Dual USB / USB-C Oplader Power Delivery 32W - Wit
  34,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 15. Cygnett Single USB-C Oplader Power Delivery 20W - Wit
  32,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 16. 4Smarts VoltPlug Mini Single USB-C Oplader Power Delivery 30W - Wit
  32,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 17. 4Smarts MultiGaN 4 USB Oplader Power Delivery 65W - Wit
  74,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 18. 4Smarts VoltPlug Dual USB / USB-C Oplader 45W - Wit
  39,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 19. Samsung Industry Packaged Dual USB-C Oplader 25W - Zwart
  22,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 20. Apple Single USB-C Oplader 20W - Wit
  32,95 incl btw
  Op voorraad
 21. AUKEY Swift Dual USB / USB-C Oplader Power Delivery 32W - Wit
  29,95 incl btw
  Op voorraad
 22. Mobigear Single USB-C Oplader Power Delivery 18W 2.4A - Wit
  22,95 incl btw
  Op voorraad
 23. SBS Dual USB / USB-C Oplader Power Delivery 25W - Zwart
  29,95 incl btw
  Op voorraad
 24. Musthavz Single USB-C Oplader Power Delivery 30W - Wit
  24,95 incl btw
  Op voorraad
 25. Mobigear Dual USB / USB-C Oplader Power Delivery 12W 2.4A - Zwart
  22,95 incl btw
  Op voorraad
 26. AUKEY Omnia Dual USB-C Oplader Power Delivery 32W - Zwart
  29,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 27. Grab n Go Dual USB Oplader 12W 2.4A - Wit
  16,95 incl btw
  Op voorraad
 28. Grab n Go Single USB Oplader 12W - Wit
  22,95 incl btw
  Op voorraad
 29. Mobigear Single USB-C Oplader Power Delivery 18W 2.4A - Zwart
  22,95 incl btw
  Op voorraad
 30. Samsung Dual USB-C Oplader 25W - Wit
  27,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 31. AUKEY Omnia Dual USB-C Oplader Power Delivery 65W - Zwart
  49,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 32. Macally Home Triple USB / USB-C Oplader 72W - Wit
  29,95 incl btw
  Op voorraad
 33. AUKEY Omnia Duo Dual USB-C Oplader Power Delivery 65W - Zwart
  49,95 incl btw
  Op voorraad
 34. Grab n Go Dual USB / USB-C Oplader 12W 2.4A - Zwart
  16,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 35. Mophie Single USB-C Oplader 20W - Wit
  27,95 incl btw
  Op voorraad
 36. Grab n Go Dual USB Oplader 5W 1A - Zwart
  14,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 37. Mobigear Single USB Oplader Power Delivery 10W 2A - Wit
  19,95 incl btw
  Op voorraad
 38. Samsung Dual USB-C Oplader 25W - Zwart
  27,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 39. AUKEY Swift Single USB-C Oplader Power Delivery 20W - Wit
  22,95 incl btw
  Op voorraad
 40. AUKEY Swift Single USB-C Oplader Power Delivery 20W - Zwart
  22,95 incl btw
  1-2 werkdagen
 41. Mobigear Dual USB / USB-C Oplader Power Delivery 12W 2.4A - Wit
  22,95 incl btw
  Op voorraad
Van laag naar hoog sorteren

1 - 48 van 118

Pagina
per pagina