Oppo Reno 3 Pro 4G hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Oppo Reno 3 Pro 4G hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerd toestel

Oppo Reno 3 Pro 4G hoesjes voor de beste bescherming

Bij hoesjesdirect.nl vind je een ruim assortiment aan Oppo Reno 3 Pro 4G hoesjes. Heb jij een Oppo Reno 3 Pro 4G in je bezit, en heb jij nog geen hoesje om je smartphone te beschermen? 

Als je je Oppo Reno 3 Pro 4G geen bescherming biedt, is de kans groot dat je Oppo Reno 3 Pro 4G een keer valt, en dat de smartphone beschadigd raakt. Als je Oppo Reno 3 Pro 4G beschadigd is, zou je de Oppo Reno 3 Pro 4G kunnen repareren. Die reparatiekosten kunnen echter wel erg hoog oplopen. 

Om dergelijke kosten te voorkomen, is het handig om een Oppo Reno 3 Pro 4G cover aan te schaffen. Een hoesje zit om de smartphone heen, en bied optimale bescherming. Een Oppo Reno 3 Pro 4G case biedt niet alleen bescherming aan je toestel, maar is ook goed voor andere doeleinden. Zo geef je met een Oppo Reno 3 Pro 4G hoesje een mooi nieuw uiterlijk aan je toestel. Ook zijn er bij veel modellen hoesjes andere handigheidjes in het ontwerp verwerkt. Zo hebben sommige hoesjes bijvoorbeeld vakjes waar je je pasjes en briefgeld in kwijt kan, en zit er in andere hoesjes een standaardje verwerkt zodat je het toestel rechtop op tafel kunt neerzetten. 

Oppo Reno 3 Pro 4G softcases en hardcases

Voor de Oppo Reno 3 Pro 4G zijn er veel verschillende hoesjes. De backcovers zijn erg populair en erg handig. Een backcover zit aan de achterkant en de zijkanten van het toestel. Het beeldscherm van de Oppo Reno 3 Pro 4G blijft bij dit model hoesje dus vrij. Zo kun je gemakkelijk je meldingen lezen als je die binnen krijgt. 

De zachte backcovers worden ook wel softcases genoemd. Een Oppo Reno 3 Pro 4G softcase is een erg handig hoesje die het toestel goed beschermt. Een softcase is meestal gemaakt van siliconen of van TPU. Dat houdt in dat de softcases buigbaar en zacht zijn. Je kunt het hoesje gemakkelijk van het toestel afhalen en er weer gemakkelijk op doen. 

De harde backcovers kun je vinden bij de Oppo Reno 3 Pro 4G hardcases. Een hardcase is gemaakt van harde materialen, zoals bijvoorbeeld hard kunststof. Hardcases zijn, in tegenstelling tot softcases, niet buigbaar. Vaak is het zo dat een hardcase uit meerdere onderdelen bestaat die je in elkaar moet schuiven. Het hoesje is erg stevig en biedt de bescherming die de Oppo Reno 3 Pro 4G verdient.

Bookcases voor de Oppo Reno 3 Pro 4G

Er zijn voor de Oppo Reno 3 Pro 4G ook bookcases verkrijgbaar. Een Oppo Reno 3 Pro 4G bookcase lijkt een beetje op een boekje en klapt om het toestel heen. Als de bookcase dichtzit wordt de smartphone vanaf alle kanten van het toestel beschermd. Zo wordt de kans op schade verkleind. Aan de binnenkant van het hoesje kun je aan de linkerkant een paar pasjes en briefgeld kwijt in de vakjes die in het hoesje zijn verwerkt. Aan de rechterkant van de bookcase zit een binnencase waar de Oppo Reno 3 Pro 4G precies inpast. 

Bij sommige Oppo Reno 3 Pro 4G bookcases is het zo dat de binnencase met de smartphone uit de bookcase gehaald kan worden. Je houdt dan enkel je toestel met backcover over. Als je de bookcase weer wilt gebruiken, dan kun je de binnencase gemakkelijk weer in de bookcase plakken door middel van een sterke magneet.

Lederen Oppo Reno 3 Pro 4G hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je ook lederen Oppo Reno 3 Pro 4G hoesjes. Een lederen hoesje ziet er netjes en stijlvol uit en biedt veel bescherming voor de Oppo Reno 3 Pro 4G. Wij bieden hoesjes van echt leer, maar ook hoesjes van kunstleer. Echt leer is voor sommige net wat te prijzig, en daarom kiezen zij liever voor een hoesje van kunstleer. Kunstlederen hoesjes zien er net wat anders uit, maar lijken wel op de echt lederen Oppo Reno 3 Pro 4G hoesjes. Beide hoesjes bieden evenveel bescherming.

Bekijk ook ons assortiment Oppo Reno 3 4G hoesjes, of bekijk ons assortiment Oppo Find X2 Neo hoesjes.