ADVENTSKALENDER DAGDEAL!

Oppo Reno 3 Pro 4G hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod Oppo Reno 3 Pro 4G hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Oppo Reno 3 Pro 4G hoesjes voor de beste bescherming

Bij hoesjesdirect.nl vind je een ruim assortiment aan Oppo Reno 3 Pro 4G hoesjes. Heb jij een Oppo Reno 3 Pro 4G in je bezit, en heb jij nog geen hoesje om je smartphone te beschermen? 

Als je je Oppo Reno 3 Pro 4G geen bescherming biedt, is de kans groot dat je Oppo Reno 3 Pro 4G een keer valt, en dat de smartphone beschadigd raakt. Als je Oppo Reno 3 Pro 4G beschadigd is, zou je de Oppo Reno 3 Pro 4G kunnen repareren. Die reparatiekosten kunnen echter wel erg hoog oplopen. 

Om dergelijke kosten te voorkomen, is het handig om een Oppo Reno 3 Pro 4G cover aan te schaffen. Een hoesje zit om de smartphone heen, en bied optimale bescherming. Een Oppo Reno 3 Pro 4G case biedt niet alleen bescherming aan je toestel, maar is ook goed voor andere doeleinden. Zo geef je met een Oppo Reno 3 Pro 4G hoesje een mooi nieuw uiterlijk aan je toestel. Ook zijn er bij veel modellen hoesjes andere handigheidjes in het ontwerp verwerkt. Zo hebben sommige hoesjes bijvoorbeeld vakjes waar je je pasjes en briefgeld in kwijt kan, en zit er in andere hoesjes een standaardje verwerkt zodat je het toestel rechtop op tafel kunt neerzetten. 

Specificaties van de Oppo Reno 3 Pro 4G

De Oppo Reno 3 Pro 4G heeft aan de achterkant van het toestel vier verschillende camera’s met allemaal een eigen functie. De hoofdcamera bevat 64 megapixels, en de tweede camera bevat 13 megapixels. De derde camera bevat  8 megapixels en beschikt over een groothoeklens. De laatste camera is een dieptesensor met 2 megapixels. Aan de voorkant van de Oppo Reno 3 Pro 4G zitten maar liefst twee selfie-camera’s. De eerste camera beschikt over 44 megapixels en daarmee kun je selfies van hoge kwaliteit maken. De tweede selfie-camera heeft 2 megapixels, en daarmee kun je de achtergrond laten vervagen. 

De accu van de Oppo Reno 3 Pro 4G is relatief klein met een batterijcapaciteit van 4025 mAh. Door de krachtige 30 Watt-adapter kan de accu binnen een uurtje opgeladen worden. De Oppo Reno 3 Pro 4G kan opgeladen worden met een USB-C aansluiting. Het beeldscherm van de Oppo Reno 3 Pro 4G beschikt over 6,5 inch en een pixeldichtheid van 405 ppi. 

De Oppo Reno 3 Pro 4G gebruikt het Android 10 systeem, met toevoegingen van Oppo. 

Oppo Reno 3 Pro 4G softcases en hardcases

Voor de Oppo Reno 3 Pro 4G zijn er veel verschillende hoesjes. De backcovers zijn erg populair en erg handig. Een backcover zit aan de achterkant en de zijkanten van het toestel. Het beeldscherm van de Oppo Reno 3 Pro 4G blijft bij dit model hoesje dus vrij. Zo kun je gemakkelijk je meldingen lezen als je die binnen krijgt. 

De zachte backcovers worden ook wel softcases genoemd. Een Oppo Reno 3 Pro 4G softcase is een erg handig hoesje die het toestel goed beschermt. Een softcase is meestal gemaakt van siliconen of van TPU. Dat houdt in dat de softcases buigbaar en zacht zijn. Je kunt het hoesje gemakkelijk van het toestel afhalen en er weer gemakkelijk op doen. 

De harde backcovers kun je vinden bij de Oppo Reno 3 Pro 4G hardcases. Een hardcase is gemaakt van harde materialen, zoals bijvoorbeeld hard kunststof. Hardcases zijn, in tegenstelling tot softcases, niet buigbaar. Vaak is het zo dat een hardcase uit meerdere onderdelen bestaat die je in elkaar moet schuiven. Het hoesje is erg stevig en biedt de bescherming die de Oppo Reno 3 Pro 4G verdient.

Bookcases voor de Oppo Reno 3 Pro 4G

Er zijn voor de Oppo Reno 3 Pro 4G ook bookcases verkrijgbaar. Een Oppo Reno 3 Pro 4G bookcase lijkt een beetje op een boekje en klapt om het toestel heen. Als de bookcase dichtzit wordt de smartphone vanaf alle kanten van het toestel beschermd. Zo wordt de kans op schade verkleind. Aan de binnenkant van het hoesje kun je aan de linkerkant een paar pasjes en briefgeld kwijt in de vakjes die in het hoesje zijn verwerkt. Aan de rechterkant van de bookcase zit een binnencase waar de Oppo Reno 3 Pro 4G precies inpast. 

Bij sommige Oppo Reno 3 Pro 4G bookcases is het zo dat de binnencase met de smartphone uit de bookcase gehaald kan worden. Je houdt dan enkel je toestel met backcover over. Als je de bookcase weer wilt gebruiken, dan kun je de binnencase gemakkelijk weer in de bookcase plakken door middel van een sterke magneet.

Oppo Reno 3 Pro 4G flipcases

Flipcases lijken heel erg op bookcases. Een Oppo Reno 3 Pro 4G flipcase heeft een flap aan de onderkant of aan de bovenkant van het toestel, in plaats van aan de zijkant. Voor de rest komt het ontwerp van een flipcase zeer sterk overeen met het ontwerp van een bookcase. 

Oppo Reno 3 Pro 4G insteekhoesjes 

Als je erg gesteld bent op het originele uiterlijk van je smartphone, maar je wilt het toestel toch graag beschermen, dan is een insteekhoesje misschien wel iets voor jou. 

Een Oppo Reno 3 Pro 4G insteekhoesje is eigenlijk een klein zakje waar het toestel precies in past. Door middel van een handig trekkoord haal je het toestel in een handomdraai weer uit het insteekhoesje. 

Een insteekhoesje is bijvoorbeeld handig wanneer je je smartphone graag in je tas met je mee wilt dragen. In je tas zitten natuurlijk ook andere spullen, waardoor het mogelijk is dat een ander object schade aan je toestel kan veroorzaken. Met een insteekhoesje voorkom je dat er schade ontstaat aan je smartphone, aangezien het toestel met een insteekhoesje van alle kanten wordt beschermd.

Lederen Oppo Reno 3 Pro 4G hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je ook lederen Oppo Reno 3 Pro 4G hoesjes. Een lederen hoesje ziet er netjes en stijlvol uit en biedt veel bescherming voor de Oppo Reno 3 Pro 4G. Wij bieden hoesjes van echt leer, maar ook hoesjes van kunstleer. Echt leer is voor sommige net wat te prijzig, en daarom kiezen zij liever voor een hoesje van kunstleer. Kunstlederen hoesjes zien er net wat anders uit, maar lijken wel op de echt lederen Oppo Reno 3 Pro 4G hoesjes. Beiden hoesjes bieden evenveel bescherming.

De beste service voor jou!

Zou je graag meer informatie willen krijgen over Oppo Reno 3 Pro 4G hoesjes? Je kunt altijd contact op nemen met de klantenservice van hoesjesdirect.nl. We kijken graag even met je mee, en kunnen je goed adviseren over het beschikbare assortiment voor jouw toestel. 

Heb je al een bestelling geplaatst, maar heb je het vermoeden dat er iets niet helemaal goed gaat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De klantenservice is doordeweeks telefonisch bereikbaar tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Als je liever een e-mail wilt sturen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je kunt je vraag dan mailen naar service@hoesjesdirect.nl. We doen ons best om je e-mail zo snel mogelijk in behandeling te nemen, en je op korte termijn te voorzien van een passend antwoord.

Bekijk ook ons assortiment Oppo Reno 3 4G hoesjes, of bekijk ons assortiment Oppo Find X2 Neo hoesjes.