Samsung Galaxy A71 - Alle hoesjes

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Samsung Galaxy A71 hoesjes

De Galaxy A71 is een nieuwe smartphone van Samsung dat in December 2019 is geïntroduceerd. Het is de opvolger van de populaire Galaxy A70. De smartphone heeft een prachtig design met een 6.7 inch FULL HD+, Super AMOLED en infinity-O display. Opvallend zijn de vier camera’s aan de achterkant in een nieuw design. Je kunt de smartphone in vier verschillende kleuren kopen, zwart, zilver, blauw en roze. Voor optimale bescherming gebruik je een Samsung Galaxy A71 hoesje van hoesjesdirect.nl

Bescherming voor Samsung Galaxy A71

Goede bescherming voor je smartphone is erg belangrijk. Het kan iedereen overkomen dat je per ongeluk je smartphone uit je handen laat vallen. Door jouw Samsung Galaxy A71 goed te beschermen voorkom je schade zoals een gebroken scherm of deuken. Een Samsung Galaxy A71 hoesje is de perfecte oplossing hiervoor. Bij hoesjesdirect.nl heb je keuze uit diverse telefoonhoesjes voor een Galaxy A71. Kies uit prachtige kleuren, designs en modellen en bestel met gratis verzending.

De beste kwaliteit en service

Je wilt natuurlijk een stevig Samsung Galaxy A71 hoesje kopen zodat jouw smartphone goed beschermd is. Bij hoesjesdirect.nl leveren wij alleen telefoonhoesjes van de beste kwaliteit. Daarnaast worden alle bestellingen die voor 19:30u geplaatst zijn, dezelfde dag verzonden.