Samsung Galaxy Z Fold2
Bij hoesjesdirect.nl vindt u het grootste aanbod Samsung Galaxy Z Fold2 hoesjes en accessoires ✔ Gratis verzending binnen Nederland ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.

Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy Z Fold2 hoesje?

Heb jij de keuze gemaakt voor de meest revolutionaire smartphone van dit moment, de Samsung Galaxy Z Fold2? Dan is het verstandig om dit toestel te voorzien van een goede bescherming. Het toestel is namelijk behoorlijk aan de prijs, en je wilt voorkomen dat je dure smartphone beschadigd raakt wanneer je in een onhandig moment je toestel laat vallen. 

De beste bescherming voor je Samsung Galaxy Z Fold2 vindt je bij hoesjesdirect.nl. We bieden een assortiment met verschillende beschermende hoesjes voor de Samsung Galaxy Z Fold2, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over een eventuele beschadiging aan je toestel. Bekijk het assortiment, en vind een perfect Samsung Galaxy Z Fold 2 hoesje. 

Samsung Galaxy Z Fold2 specificaties

De Samsung Galaxy Z Fold2 is toch wel een hele bijzondere smartphone. Dit toestel is namelijk een foldable, wat betekent dat het toestel opvouwbaar is. We zagen dit eerder al bij de Samsung Galaxy Z Flip en de Samsung Galaxy Fold, maar Samsung heeft met de Samsung Galaxy Z Fold2 weer nieuwere verbetering doorgevoerd in het ontwerp van deze nieuwe opvouwbare smartphone. 

De Samsung Galaxy Z Fold2 is opvouwbaar door het scharnier wat in de smartphone verwerkt zit. In opgevouwen positie heb je een 6.23 inch amoled-beeldscherm. Wanneer je de Samsung Galaxy Z Fold2 open vouwt verschijnt er een 7.6 inch amoled-beeldscherm. Beide beeldschermen zijn voorzien van een selfiecamera boven in het scherm. 

De accu van de Samsung Galaxy Z Fold2 bestaat uit 2 delen, verwerkt in beide elementen van het toestel. Samen zorgen deze accu’s voor een capaciteit van wel 4500 mAh. Het toestel is voorzien van de draadloos opladen-functie, in tegenstelling tot zijn voorganger. Daarnaast is het ook mogelijk om het toestel door middel van een USB-C kabel te voorzien van stroom. Beide oplaad-mogelijkheden bieden een vermogen van 15 Watt. 

De Samsung Galaxy Z Fold2 betreft een zeer krachtige smartphone. Zo is het toestel bijvoorbeeld voorzien van een Snapdragon 865 Plus-processor met een werkgeheugen van 12GB. De opslagruimte komt neer op 256GB, wat helaas niet verder uit te breiden is door middel van een los geheugenkaartje, omdat een ingang voor een SD-kaartje in het toestel ontbreekt. Het is echter wel mogelijk om bestanden op te slaan via een cloud dienst. 

De Samsung Galaxy Z Fold2 wordt ook wel de Samsung Galaxy Z Fold 2 5G genoemd, omdat het toestel geschikt is voor gebruik van 5G. Hiermee is het toestel goed voorbereid op de opkomst van het 5G-netwerk. De Samsung Galaxy Z Fold2 en de Samsung Galaxy Z Fold2 betreffen echter exact hetzelfde toestel. 

De Samsung Galaxy Z Fold2 draait op Android 10 met de nodige Samsung aanpassingen. 

Op de smartphone zijn in totaal 5 camera’s te vinden. In ieder beeldscherm is een selfie-camera verwerkt, en op de achterkant van de Samsung Galaxy Z Fold2 zijn 3 camera’s te vinden. Met de combinatie van een normale camera, een groothoeklens en een zoomlens kun je hele diverse foto’s maken. 

Een nadeel van de Samsung Galaxy Z Fold 2 is dat het toestel niet waterbestendig of stofbestendig is.

Je toestel beschermen met een Samsung Galaxy Z Fold2 case

Voor het beschermen van de Samsung Galaxy Z Fold2 kun je het toestel voorzien van een mooi hoesje. Het is ons gelukt om verschillende beschermhoesjes te vinden die geschikt zijn voor de Samsung Galaxy Z Fold2, zodat we jou kunnen voorzien van een mooi hoesje. Je kunt je misschien wel voorstellen dat het behoorlijk lastig is om een hoesje te ontwerpen voor een smartphone die opvouwbaar is. Toch is het de ontwerpers gelukt om een passend hoesje te ontwerpen die jouw Samsung Galaxy Z Fold2 beschermt bij een valpartij. 

Het assortiment Samsung Galaxy Z Fold2 covers

Voor de Samsung Galaxy Z Fold2 zijn er hardcases beschikbaar. Deze Samsung Galaxy Z Fold2 hardcases bestaan uit 2 onderdelen die op beide elementen van de Samsung Galaxy Z Fold2 kunnen worden bevestigd. Wanneer de Samsung Galaxy Z Fold2 in gesloten positie verkeerd, sluiten de twee onderdelen van de hardcase aan de achterkant van het toestel aan op elkaar. 

Met een dergelijk hoesje biedt je een goede bescherming aan jouw Samsung Galaxy Z Fold2. 

Verschillende kleuren en designs Samsung Galaxy Z Fold 2 hoesjes

Ondanks het feit dat er maar 1 model hoesje echt geschikt is voor de Samsung Galaxy Z Fold2, bieden we dit model in verschillende varianten aan. Zo vind je Samsung Galaxy Z Fold2 hoesjes in verschillende kleuren. Daarnaast wordt er qua design ook veer variatie aangeboden. Ga bijvoorbeeld voor een krokodillenleer afwerking, of gewoon voor een strakke lederen afwerking. Er zit zeker een exemplaar in het assortiment Samsung Galaxy Z Fold2 hoesjes wat goed aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren en jouw smaak. 

De klantenservice van hoesjesdirect.nl staat voor je klaar

Vind je het lastig om een keuze te maken, of heb je nog wat meer informatie nodig over onze producten voordat je er eentje uitkiest? Schroom dan niet om in contact te komen met onze behulpzame klantenservice. Onze klantenservice medewerkers helpen je graag bij het achterhalen van welk toestel je precies hebt, en welke producten hiervoor beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen ze je adviseren over verschillende producten voor jouw toestel, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken voor een specifiek Samsung Galaxy Z Fold 2 hoesje. 

Dat is de service die je mag verwachten van hoesjesdirect.nl. 

Ook wanneer je al een bestelling hebt geplaatst, helpen we je graag. Is er misschien iets fout gegaan in je bestelling, of komt het ontvangen product toch niet helemaal overeen met jouw toestel? Neem in dat geval gemakkelijk contact op met onze klantenservice. Je kunt onze klantenservice op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 telefonisch bereiken. Ben je niet zo’n beller, en stuur je liever een e-mail? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt te allen tijde een e-mail sturen. We doen ons uiterste best om jou zo snel mogelijk te voorzien van een antwoord op je vraag, of van hulp bij eventuele problemen die zich voor hebben gedaan. 

Bekijk ook het assortiment Samsung Galaxy Fold hoesjes, of bekijk ons assortiment Samsung Galaxy Z Flip hoesjes.