Wat is een skin telefoonhoesje?

Een skin is de meest minimalistische versie van een beschermend telefoonhoesje. Een skin is simpelweg een beschermende sticker die je op de achterkant van je telefoon plakt. De meeste skins zijn gemaakt van kunststof, maar er zijn er ook een paar gemaakt van echt leder. Een skin is een perfecte keuze als je jouw smartphone wilt beschermen, maar liever geen hoesje wilt hebben.

Wat zijn de voordelen van een skin hoesje?

Omdat skins stickers zijn, kun je ze heel makkelijk opplakken en er weer afhalen. Skins zijn nauwelijks merkbaar en liggen daarom vaak lekker in de hand. Het feit dat de meeste skins van kunststof zijn gemaakt, zorgt ervoor dat ze een redelijke grip leveren en dus niet zo gemakkelijk uit je hand glippen. Ondanks dat skins minimalistisch zijn, bestaan er ook een aantal skins die iets weg hebben van een bookcase. Deze hebben aan de achterkant namelijk wat extra ruimte voor pasjes of bonnen. Overigens zijn skins heel makkelijk te vervangen als ze beschadigd zijn.

Hoe kun je een skin hoesje gebruiken?

Skins bieden met hun kunststoffen of lederen materiaal voor goede bescherming van de achterkant van je smartphone. Zowel het kunststof als het leder is schokresistent en de aanbreng van een skin zorgt als het ware voor een extra laagje behuizing aan je smartphone.

Welke soorten skins zijn er allemaal?

Er zijn heel veel soorten skins. Hieronder vallen gekleurde hoesjes, hoesjes met een print en hoesjes met extra vakjes voor opslag aan de achterkant. Je kunt zelfs merkskins vinden van een aantal duurdere merken zoals Tommy Hilfiger en Lunso. Overigens heb je ook nog skins gemaakt van andere materialen, zoals doorzichtig kunststof of zelfs hout.

Hoe kan een skin jouw smartphone beschermen?

Wanneer je een skin aan de achterkant van je smartphone aanbrengt, garandeer je goede bescherming. De schokresistente kwaliteiten van de materialen waar skins van worden gefabriceerd levert excellente bescherming tegen stoten en vallen. Omdat de meeste skins niet zorgen voor bescherming van je beeldscherm, is het aangeraden dat je een combinatie maakt van een skin en een goede screenprotector. Dit garandeert dat je smartphone zowel aan de achter- als aan de voorkant wordt voorzien van bescherming.