14% korting op je bestelling met kortingscode VALENTIJN

Onze tips voor Valentijnsdag cadeautjes

Op 14 februari is het Valentijnsdag, de dag waarop we de liefde vieren en onze geliefde overspoelen met cadeautjes. Vind je het lastig om een leuk cadeautje te vinden voor jouw Valentijn? Dan helpt hoesjesdirect.nl je graag bij het vinden van de leukste Valentijnsdag Cadeautjes. Tot en met zondag 14 februari kun je op hoesjesdirect.nl de kortingscode VALENTIJN gebruiken om 14% korting te krijgen op je gehele bestelling. Ook hebben we een groot aantal producten geselecteerd die je nu kunt bestellen met een extra hoge Valentijnsdag korting. De twee acties zijn niet te combineren. Bekijk het aanbod hieronder, en vind de beste Valentijnsdag cadeautjes voor jouw liefje!

Kortingscode:

VALENTIJN

Valentijnsdag cadeautjes deal 2
Valentijnsdag cadeautjes deal 1
Valentijnsdag cadeautjes deal 6
Valentijnsdag cadeautjes deal 7
Valentijnsdag cadeautjes deal 3
Valentijnsdag cadeautjes deal 4
Valentijnsdag cadeautjes deal 8
Valentijnsdag cadeautjes deal 5

Vind je het lastig om een Valentijnsdag cadeautje uit te zoeken? Geef dan een cadeaubon!

Banner met hoesjesdirect.nl cadeaubonnen in verschillende designs

Het kan ontzettend lastig zijn om voor iemand anders een hoesje te kiezen. Misschien twijfel je over welk toestel jouw Valentijn heeft, of welk model de ontvanger het mooist zou vinden. Speciaal voor Valentijnsdag hebben we cadeaubonnen aan ons assortiment toegevoegd. Jouw geliefde kan dan zelf een product van hoesjesdirect.nl uitzoeken, zodat deze helemaal voldoet aan de persoonlijke wensen.

Wanneer je een cadeaukaart bestelt, ontvang je een e-mail met daarin een digitale versie van de cadeaukaart met een unieke code. De ontvanger van de cadeaukaart kan na ontvangst een account aanmaken op hoesjesdirect.nl en kan in het account de code verzilveren. Het saldo staat dan op het account en kan vervolgens worden uitgegeven aan producten op onze website.

Bij het bestellen van een hoesjesdirect.nl cadeaubon kun je zelf het saldo bepalen. Je kunt kiezen voor één van de standaard waarden, of je kunt zelf een waarde invullen.

Lees ook onze Valentijnsdag gerelateerde blogartikelen:

Man geeft valentijnscadeaus aan vrouw

Valentijnscadeaus - hier en in andere landen

Valentijnsdag is een internationale dag waarop iedereen iets speciaals doet voor zijn of haar geliefde, zoals bijvoorbeeld het geven van een valentijnscadeau. Of het nu iets simpels is als een lief kaartje of iets grandioos zoals een luxe diner, partners zetten elkaar vooral deze dag in het zonnetje. Het is een eeuwenoude traditie die in elk land net iets anders wordt gevierd. In dit artikel kom je meer te weten over hoe Valentijnsdag in verschillende landen wordt gevierd, en welke gebruiken er per land bestaan voor het geven van Valentijnscadeaus... lees meer.

Vrouw kijkt boos en gefrustreerd naar papieren rode hartje single op valentijnsdag

Single op Valentijnsdag? Wees lief voor jezelf!

Single op Valentijnsdag, je wenst het niemand toe. Niet per se omdat iedereen maar verplicht een relatie moet hebben, maar single zijn op de dag dat mensen die wél een relatie hebben dat uitgebreid aan iedereen laten weten kan behoorlijk irritant, vervelend of pijnlijk zijn. Op social media word je overvallen met liefdesverklaringen, word je geconfronteerd met schattige zoenfoto’s van perfecte stelletjes, en lijkt het alsof de hele wereld een liefje heeft, behalve jij. Maar niet getreurd! Het is eigenlijk heel makkelijk om deze dag door te komen zonder emotional breakdown... Lees meer.

Jonge vrouw kijkt op telefoon tijdens reizen op Valentijnsdag

Tips voor tortelduifjes die een stuk moeten reizen op Valentijnsdag

Februari is van start en dat betekent dat Valentijnsdag voor de deur staat. Dit is bij uitstek de dag om jouw geliefde extra te verwennen. Momenteel zullen er minder uitstapjes mogelijk zijn dan normaal, maar je kunt het thuis natuurlijk ook gezellig maken. Echter, dat is voor tortelduifjes in een langeafstandsrelatie makkelijker gezegd dan gedaan. Zij zullen namelijk eerst een heel stuk moeten reizen op Valentijnsdag, voordat ze hun wederhelft in de armen kunnen sluiten. Daarbij is een lange reis niet altijd even leuk en wil je natuurlijk ook veilig en wel aankomen bij je Valentijn. Heb je .... Lees meer.