Welke Huawei tablet heb ik?

Zoek je een hoesje voor jouw tablet van Huawei,  maar weet je door alle verschillende modellen niet precies welke jij hebt? Dat kan goed het geval zijn, waardoor je op deze pagina met een aantal opties gemakkelijk erachter kunt komen over welke model jij beschikt.

Huawei heeft de afgelopen jaren weer een aantal fraaie MediaPads op de markt gebracht. In veel gevallen is het erg handig om te weten welk type of modelnummer je hebt. Alle vele modellen die inmiddels zijn verkocht maken dit namelijk soms verwarrend. Bekijk daarom goed de info op deze pagina.

welke-huawei-smartphone-heb-ik

Controleer je model in de instellingen app

Je kunt de modelnaam van jouw Huawei tablet achterhalen door het instellingenmenu op je toestel te raadplegen.
  1. Open de "Instellingen" of "Settings" app
  2. Scroll helemaal naar onder en klik op "Info tablet" of "About tablet"Bij sommige versies van het Android besturingsysteem moet je eerst op"Systeem" klikken voordat je de optie "Info tablet" of "About tablet" ziet staan
  3. Vervolgens zie je jouw "modelnaam" en "modelnummer" in beeld staan
  4. Zoek jouw model in de onderstaande tabellen en klik deze aan om direct alle hoesjes en accessoires voor jouw toestel te bekijken

Heb je hulp nodig bij de vraag: Welke Huawei tablet heb ik?

Wil je een hoesje voor jouw Huawei tablet of andere accessoires aanschaffen, en weet je niet zeker welk model je hebt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan kijken we met je mee, en helpen we je antwoord te geven op de vraag 'Welke Huawei tablet heb ik?'.

help-welk-toestel-heb-ik