AirPods Hoesjes

De mooiste AirPods hoesjes voor jou!

Met de AirPods van Apple luister je draadloos naar je favoriete muziek. Ze worden geleverd met een AirPods oplaadcase, waarin je ze dus zowel kan opbergen als opladen. Op die manier kun je ze super handig overal mee naartoe nemen. Daarbij kunnen ze echter wel beschadigd raken. Dat wil je natuurlijk voorkomen en daarom is het aan te raden om de oplaadcase te voorzien van een AirPod hoesje. Zo’n hoesje voor de AirPods beschermt namelijk tegen vuil en beschadigingen en zorgt ervoor dat de oordopjes een stuk langer netjes en onbeschadigd blijven. Op die manier kun je zorgeloos van je draadloze oordopjes genieten en oneindig naar de tofste playlists luisteren.

Voor een mooi en stevig AirPods hoesje kun je natuurlijk terecht bij hoesjesdirect.nl. Binnen ons assortiment zijn ontzettend veel verschillende AirPod hoesjes te vinden in diverse kleuren en van verschillende materialen. 

Zorg ervoor dat je je AirPods nooit meer kwijt raakt

De AirPods oplaadcase is redelijk klein van formaat, waardoor het goed mogelijk is dat je deze een keer per ongeluk kwijt raakt. Dat zou natuurlijk ontzettend zonde zijn, want de draadloze oordopjes van Apple zijn behoorlijk prijzig in aanschaf. 

In dit geval kan een AirPods case een goede uitkomst bieden. Binnen het assortiment zijn namelijk verschillende AirPods hoesjes te vinden waar een handig haakje in het ontwerp van het hoesje is verwerkt, zodat je de oplaadcase ergens aan vast kunt maken. Bevestig hem bijvoorbeeld gemakkelijk aan je tas of aan je riem, zodat de kans dat je hem kwijt raakt afneemt.

Diverse modellen hoesjes voor AirPods

Bij het uitzoeken van een AirPod hoesje zijn er verschillende modellen waar je voor kunt kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een model wat uit twee delen bestaat. Het ene onderdeel kun je dan op de deksel van de oplaadcase plaatsen en het andere onderdeel kan om het gedeelte waar de AirPods in zitten worden geplaatst. De twee onderdelen sluiten goed op elkaar aan, zodat de oplaadcase vanaf alle kanten wordt beschermd tegen schade en vuil.

Daarnaast zijn er ook een heleboel AirPods cases in het assortiment te vinden die uit één onderdeel bestaan en helemaal om de oplaadcase heen zitten. Aan de bovenkant van een dergelijk flexibel AirPods hoesje zit dan een opening, zodat je het hoesje open kunt vouwen om de deksel van de oplaadcase open te kunnen klappen en de oordopjes eruit te halen. Het grote voordeel van dit model AirPods hoesje is dat de deksel van de oplaadcase niet per ongeluk open kan klappen als je even niet oplet, waardoor de oordopjes eruit zouden kunnen vallen en kwijt zouden kunnen raken.

AirPods cases van verschillende materialen

Bij het uitzoeken van een AirPod hoesje kun je kiezen uit exemplaren van verschillende materialen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een exemplaar van onbuigbaar hard kunststof, wat ook wel polycarbonaat wordt genoemd. Deze AirPod hoesjes worden hardcases genoemd en zijn zeer geschikt voor het bescherming van de oplaadcase. Het harde kunststof is perfect in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat de oplaadcase en de oordopjes onbeschadigd blijven.

Heb je toch liever een AirPods case van een buigbaar materiaal? In dat geval kun je nog beter kiezen voor een siliconen hoesje voor je AirPods. Deze hoesjes zijn net zoals de hardcases perfect in staat om jouw draadloze oordopjes van Apple goed te beschermen.

Meer accessoires voor jouw AirPods

Bij hoesjesdirect.nl vind je ook nog andere accessoires voor de AirPods van Apple. Zo zijn er bijvoorbeeld earbuds verkrijgbaar waarmee je ervoor zorgt dat de oordopjes nog beter in je oorschelp blijven zitten. Daarnaast zijn er handige straps te vinden die je aan de draadloze oordopjes kunt bevestigen, zodat je ze minder snel kwijt raakt wanneer je ze draagt. Ook zijn er verschillende opladers te vinden, want je zult de AirPods eens in de zoveel tijd natuurlijk wel moeten voorzien van een volle accu. Neem gerust een kijkje in het assortiment en vind wat je zoekt!