iPhone 11 Screenprotectors

Bescherm het beeldscherm met een screenprotector voor de iPhone 11

Telefoonhoesjes bieden altijd een goede bescherming aan het toestel, maar in sommige gevallen wordt het beeldscherm van de iPhone 11 nog vrijgehouden. Mocht je smartphone dan een keer vallen, dan is er nog steeds een kans dat het display van je smartphone beschadigd raakt. Ook kan het natuurlijk nooit kwaad het display extra bescherming te bieden. Het zou dan ook enorm vervelend zijn als deze kapot gaat, want het beeldscherm is toch wel één van de belangrijkste onderdelen van de smartphone. Om ook het scherm van je telefoon te beschermen, kun je deze voorzien van een Apple iPhone 11 screenprotector.

Wat is een screenprotector iPhone 11?

Een iPhone 11 screenprotector is een dun transparant beschermlaagje wat je op het beeld scherm van je toestel kunt bevestigen. Deze beschermende laag maakt dat je display minder kwetsbaar is en zorgt ervoor dat de kans op schade aan het scherm aanzienlijk wordt verkleind. Er zijn verschillende soorten Apple iPhone 11 screenprotectors waar je voor kunt kiezen. We vertellen je graag meer over de verschillende opties!

Glazen iPhone 11 screenprotector

De meest bekende screen protector is de variant van glas. Een dergelijke Apple iPhone 11 screen protector wordt gemaakt van een sterkere vorm van glas dan waar het display zelf van gemaakt is, namelijk gehard glas. Dit stevige materiaal wordt ook vaak aangeduid als "tempered glass" en is perfect in staat de eerste klap op te vangen wanneer je het beeldscherm ergens tegenaan stoot of wanneer de telefoon precies op het beeldscherm op de grond valt.

Het tempered glass is op een speciale manier verwerkt waardoor de gevoeligheid van het touch screen van de iPhone optimaal wordt behouden. Het touchscreen blijft hierdoor uitstekend werken, waardoor je na verloop van tijd waarschijnlijk niet eens meer zult merken dat er een Apple iPhone 11 screen protector van gehard glas, ofwel tempered glass, op het beeldscherm geplakt zit.

Kunststof iPhone 11 screenprotector

Naast de glazen variant zijn er ook kunststof screenprotectors iPhone 11 verkrijgbaar. Deze variant is relatief goedkoper en betreft een sticker die je op het scherm plakt. De gevoeligheid van het touch screen wordt bij deze variant iets minder goed behouden dan bij de glazen variant, maar zal nog steeds prima te bedienen zijn. Het betreft dan ook als het ware de goedkopere versie van de glazen variant.

Apple iPhone 11 screenprotectors worden altijd precies op maat gemaakt en voorzien van de juiste uitsparingen, zodat eventuele speakers die in het beeld scherm zijn verwerkt naar behoren blijven functioneren.

Vloeibare iPhone 11 screenprotector

Naast de glazen en kunststof screenprotectors iPhone 11 is er nog een variant te vinden in onze webshop. Je kan namelijk ook kiezen voor een vloeibare screenprotector. Deze variant betreft een vloeistof waarmee je de volledige telefoon kunt polijsten. De vloeistof laat een beschermende coating achter, waarmee krassen in de behuizing van de iPhone kunnen worden voorkomen.

De coating heeft ook een antibacteriële werking, waardoor het voor bacteriën niet meer mogelijk is aan het display van de iPhone 11 te hechten, wat ervoor zorgt dat het scherm ondanks de vele aanrakingen erg hygiënisch blijft.

Een vloeibare iPhone 11 protector werk echter niet bij het voorkomen van barsten of breuken in het scherm. Voor het beste van twee werelden is het mogelijk een glazen screenprotector te combineren met een vloeibare screenprotector. Op die manier is jouw iPhone 11 bestand tegen zowel krassen en barsten als bacteriën.

Hoe breng ik een Apple iPhone 11 screen protector aan op mijn telefoon?

Het opplakken van een Apple iPhone 11 screenprotector dient met enige focus gedaan te worden, omdat je natuurlijk wilt voorkomen dat je luchtbellen onder de screenprotector opsluit. Luchtbellen onder een screenprotector zien er niet mooi uit en kunnen een negatief effect hebben op de gevoeligheid van het touch screen. Neem hier dus echt even de tijd voor. Speciaal voor het opplakken van screenprotectors van kunststof en glas hebben we een aantal instructievideo's gemaakt. Met behulp van deze video’s kun je gemakkelijk en op de juiste manier de iPhone 11 protector opplakken.

Valt een iPhone 11 screen protector goed te combineren met een hoesje?

Voor een goede bescherming van je iPhone 11 is het belangrijk om alle onderdelen van de smartphone goed te beschermen. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je een stevig beschermend hoesje om je toestel hebt zitten, maar daarnaast ook graag het scherm wilt beschermen tegen schade. Je kunt je daarbij misschien afvragen of de twee beschermende accessoires wel te combineren zijn. Daar vertellen we je dan ook graag meer over!

"Full screen" en "Edge to Edge" screenprotectors

In de meeste gevallen gaat een screen protector goed samen met een hoesje. Er zijn echter wel een aantal screenprotectors iPhone 11 verkrijgbaar die juist niet goed te combineren zijn met een telefoonhoesje. Dergelijke screen protectors worden aangeduid met de termen "Full screen" of "Edge to Edge", en zijn bedoeld voor iPhone gebruikers die enkel een screenprotector gebruiken als bescherming voor hun smartphone en ervoor kiezen om geen gebruik te maken van een beschermend telefoonhoesje.

Zo'n "Edge to Edge" of "Full screen" screenprotector loopt iets verder door tot de absolute randen van het beeld scherm van de iPhone 11, waardoor deze in conflict zou komen met een telefoonhoesje als deze om de telefoon heen zou zitten. De druk die een hoesje zou veroorzaken op een te grote screenprotector kan ervoor zorgen dat de screen protector sneller breekt of los komt van het scherm. Dit zou natuurlijk niet handig zijn, dus we raden je aan om goed naar de productspecificaties te kijken wanneer je een Apple iPhone 11 screenprotector uitzoekt.

Case-friendly screenprotectors voor de iPhone 11

Als de termen "Edge to Edge" of "Full screen" niet in de productnaam of productomschrijving voorkomt, dan kun je ervan uit gaan dat de iPhone 11 screen protector goed te combineren is met een telefoonhoesje. Dergelijke screenprotector omvatten dan ook de grote meerderheid van ons assortiment, omdat het altijd de beste optie is om je toestel met zowel een hoesje als een screenprotector te beschermen.

In sommige gevallen worden deze screenprotectors aangeduid met de term "case friendly", maar dat geld niet voor alle producten die eigenlijk wel geschikt zijn voor een combinatie met een telefoonhoesje.

Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 32

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 32

Pagina
per pagina