hoesjesdirect-rrc

Zakelijk bestellen bij hoesjesdirect.nl

Bij hoesjesdirect.nl kunnen we zakelijke klanten uitstekend van dienst zijn bij zowel grote als kleinere opdrachten. We leveren een compleet assortiment van ruim 66.000 telefoon, tablet en laptop accessoires voor alle toestellen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Groot assortiment met scherpe prijzen

Met een zakelijk account bij hoesjesdirect krijg je toegang tot een assortiment van ruim 66.000 verschillende accessoires voor alle telefoons, tablets en laptops. Als zakelijke klant ontvang je scherpe prijzen en kan je voor hogere volumes een offerte op maat aanvragen.

Het assortiment bestaat niet alleen uit hoesjes voor telefoons, tablets en laptops. Je kunt ook kiezen uit een groot assortiment aanvullende accessoires zoals kabels, opladers, autohouders en nog veel meer. Allemaal snel leverbaar uit eigen voorraad en voor een goede prijs.

b2b-3
b2b-2

Maatwerk met persoonlijk advies

Neem contact op voor een vrijblijvend aanbod op maat. We gaan in overleg kijken welke producten het beste aansluiten op jullie wensen en maken een offerte. Bij de offerte ontvang je ook uitgebreide product informatie zodat er een weloverwogen beslissing genomen kan worden, door jou en je collega's.

Uiteraard is dit allemaal vrijblijvend en zit je nergens aan vast. Vraag vandaag nog een offerte aan en we mailen je binnen 2 uur onze beste prijs!

Snelle en gratis levering

Ons assortiment van ruim 66.000 producten leveren we direct uit voorraad. Op die manier kunnen we razendsnel leveren. Als je vandaag een offerte aanvraagt kan je het product al de volgende dag geleverd krijgen. Van onze meest populaire zakelijke producten houden we extra voorraad aan, zodat we ook grotere opdrachten snel kunnen leveren.

Desgewenst kunnen we producten verzenden naar verschillende adressen of bijvoorbeeld direct naar het adres van de eindgebruikers. We kunnen jouw bestelling leveren op elk adres in Europa via onze snelle internationale vervoerders.

b2b-5
b2b-1

Bedrukt met logo of slogan

Om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen is een accessoire met bedrijfslogo of slogan een perfecte keuze. Je kunt bijvoorbeeld telefoonhoesjes, tablet hoezen of laptoptassen met logo bestellen. Zo kom je professioneel en volledig in stijl voor de dag bij klanten en relaties.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in om eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan te vragen. We reageren op werkdagen binnen 2 uur met een offerte op maat!