Accessoires voor smartphone, tablet & laptop
Beoordeeld met een 8.7 - 1240 klantenreviews

hoesjesdirect.nl Zakelijk

Bij hoesjesdirect.nl kunnen we zakelijke klanten uitstekend van dienst zijn. hoesjesdirect.nl is onderdeel van RR Commerce BV, en werkt met diverse labels. Het totale assortiment is nog uitgebreider dan het assortiment van hoesjesdirect.nl. We leveren een compleet assortiment accessoires voor elk merk en type smartphone of tablet. U kunt bij ons terecht voor 1 product, maar ook voor een grote bestelling met verschillende producten. U heeft daarbij contact met een vast contactpersoon uit ons business to business team.

Persoonlijk contact

Onze reguliere klantenservice zorgt altijd voor snelle hulp bij alle vragen, maar onze business to business accountmanager kan u vaak nog sneller helpen. Onze accountmanager kent uw voorkeuren en wensen, en kan daarom snel schakelen. U heeft altijd contact met uw vaste contactpersoon. Bestellingen kunnen snel via e-mail of telefoon worden doorgegeven, en worden volledig door ons verzorgd.

Offerte op maat

Om onze zakelijke klanten een scherpe prijs te kunnen bieden stellen wij graag vrijblijvend een offerte op maat op. Bij een bestelling vanaf 5 producten is doorgaans een korting mogelijk. Wij zorgen altijd voor een scherpe prijs waardoor u niet te veel betaald.

Betalen op rekening

We begrijpen dat het binnen bedrijven vaak niet mogelijk is om bestellingen vooruit te betalen. Daarnaast willen wij uw bestellingen zo snel mogelijk kunnen uitleveren zonder enige vertraging. Daarom is betalen op rekening mogelijk bij zakelijke bestellingen.

Veel mogelijkheden

We kunnen de producten uit ons standaard assortiment leveren, maar ook speciaal naar uw wensen een geschikt producten zoeken in ons uitgebreide netwerk. In principe is alles mogelijk. Uw accountmanager helpt u graag met het inventariseren en bespreken van uw wensen.

Bij onze producten is het meestal mogelijk om deze te personaliseren door middel van een bedrukking van uw bedrijfslogo, slogan of andere boodschap of afbeelding. De mogelijkheden zijn eindeloos. Uw accountmanager toont u graag de opties.

René van 't Hoff

Accountmanager

T: 023 - 82 00 483
E: zakelijk@rrcommerce.com

Offerte aanvragen