iPad Mini 5 (2019) Hoezen

(5e generatie, 7.9 inch)

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Apple iPad Mini 5 (2019) hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde toestellen

De beste bescherming: iPad Mini 5 2019 hoezen

Het zou vreselijk zijn als jouw iPad Mini (2019) per ongeluk valt, en deze niet meer goed functioneert. Gevaar zit in een klein hoekje, dus het zou jou ook kunnen gebeuren dat je iPad Mini (2019) net uit je handen glipt.

Om vervelende barsten in het scherm, en schade aan de binnenkant van de tablet, te voorkomen, raden we je aan om je iPad Mini 5 2019 te voorzien van een beschermende hoes. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over schade wanneer je net iets minder zorgvuldig omgaat met je iPad Mini 5 2019; het toestel blijft goed beschermd.

 

Het aanbod iPad Mini (2019) hoezen: verschillende modellen verkrijgbaar

Er zijn veel verschillende soorten modellen hoesjes verkrijgbaar om je iPad Mini (2019) mee te beschermen. Omdat het aanbod een beetje overweldigd kan zijn, helpen we je graag wat orde te scheppen. Zo kun jij gemakkelijk een keuze maken voor een iPad Mini (2019) hoes die goed bij je voorkeuren past. We vertellen je graag meer over de verschillende modellen.

Stijlvolle bookcovers

Wil je een hoes voor je iPad Mini (2019) die over zowel de voorkant als de achterkant valt? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een iPad Mini 5 2019 bookcover. Een bookcover vouwt als een boekje om de iPad Mini (2019) heen, zodat deze vanaf alle kanten beschermd is.

Je vouwt de bookcover simpelweg open wanneer je de iPad Mini 5 2019 wilt gebruiken. Je kunt de tablet rechts aan de binnenkant plaatsen in de binnencase, zodat deze goed blijft zitten.

Veel bookcovers zijn ook te gebruiken als standaard. Je kunt de bookcover dan zo omvouwen dat deze functioneert als een standaardje. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je een film wilt kijken op de iPad Mini (2019). Door de bookcover in standaard-functie te zetten, zover je je tablet om in een mini-bioscoop.

In bookcovers voor de iPad Mini (2019) zit soms ook een element verwerkt waarin je de Apple Pencil kunt opbergen.

Een iPad Mini (2019) hoes om de achterkant en zijkanten

Als je er toch de voorkeur aan geeft om het beeldscherm vrij te houden bij het kiezen van een beschermende hoes, dan kun je eens een kijkje nemen in de categorie iPad Mini (2019) backcovers. Het assortiment backcovers betreft een verzameling hoezen welke enkel over de achterkant en zijkanten van de iPad Mini (2019) vallen. Toch zullen deze hoezen een goede bescherming bieden voor de tablet.

Backcovers zijn in vele varianten beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld voor een hele dunne hoes, zodat je niet al te veel dikte toevoegt aan de iPad Mini (2019). Het is ook mogelijk om voor een wat dikkere hoes te kiezen. Het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft.

Voor de iPad Mini (2019) zijn er backcovers in alle kleuren van de regenboog beschikbaar. Neem gerust een kijkje in het assortiment backcovers voor de iPad Mini (2019), en vind jouw lievelingskleur.

Speciaal voor de kleintjes

Heb je een iPad Mini 5 2019 die ook wordt gebruikt door je kind om te leren en spelen? Dan is een iPad Mini 5 2019 kinderhoes misschien wel een goede keuze wat betreft bescherming van de iPad Mini (2019).

Kinderhoezen zijn handige hoezen van een relatief dik schok dempend materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat een stoot of val niet direct tot een beschadiging zal leiden. Daarnaast zijn iPad Mini (2019) kinderhoezen altijd voorzien van een handige handgreep, zodat kinderen de iPad Mini 5 2019 gemakkelijk met zich mee kunnen dragen. Zo voorkom je in veel gevallen dat je kind de iPad Mini (2019) per ongeluk op de grond laat vallen, omdat de tablet lastig vast te houden is.

Kinderhoezen zijn in bijna alle gevallen ook nog eens voorzien van een handige standaardfunctie, zodat deze rechtop op tafel kan worden gezet. Handig bijvoorbeeld wanneer je kind zijn of haar favoriete programma wil kijken.

Kinderhoezen zijn verkrijgbaar in mooie, vrolijke, felle kleuren, zodat je de iPad Mini (2019) meteen een gezellig uiterlijk geeft, wat aansluit op de voorkeuren van kinderen.