iPad 8 (2020) Hoezen

(8e generatie, 10.2 inch)

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Apple iPad 8 (2020) hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde toestellen

Bescherm jouw iPad 10.2 (2020) met een stevige beschermende hoes

Tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De tablet is de perfecte tussenoplossing tussen de smartphone en de laptop. Een tablet heeft een fijn groot scherm, zodat je er gemakkelijk op kunt werken. Op hetzelfde moment is een tablet compact en licht om met je mee te dragen. 

Is jouw oog gevallen op de tablet van Apple, de iPad 2020? Dan is het belangrijk om deze tablet te voorzien van een goede bescherming. Je wilt immers voorkomen dat dit dure toestel beschadigd raakt. 

Bij hoesjesdirect.nl vindt je een groot assortiment hoezen voor de iPad 2020. Je vind binnen het assortiment verschillende soorten hoezen, zodat je zeker een iPad 10.2 (2020) hoes kunt vinden die goed aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Zo voorkom je dat jouw tablet beschadigd raakt. Neem eens een kijkje in het assortiment hoezen voor deze 8e generatie iPad, en vind dé perfecte beschermhoes voor jou. 

Een goede bescherming voor jouw iPad 2020

Heb je ervoor gekozen om een iPad 2020 aan te schaffen? Dan wil je waarschijnlijk graag dat deze tablet een tijdje mee gaat, en niet beschadigd raakt. De iPad 2020 is redelijk aan de prijs, dus het zou niet fijn zijn als jouw exemplaar kapot gaat. Reparatiekosten kunnen hoog oplopen, en in sommige gevallen is reparatie zelfs helemaal niet mogelijk. In dat geval volgt er een duur uitstapje naar de Apple Store voor een nieuw exemplaar. Om dit allemaal te voorkomen kun je je iPad 10.2 (2020) een goede bescherming bieden door middel van een stevige hoes. Mocht je je iPad 2020 dan een keer uit je handen laten glippen, dan is de kans op krassen of barsten in ieder geval aanzienlijk verminderd.

Wat zijn de voordelen van een iPad 10.2 (2020) hoes? 

Naast het beschermende element van een iPad 10.2 (2020) hoes, is het natuurlijk ook leuk om jouw tablet een persoonlijke uitstraling te geven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoes in jouw favoriete kleur, of je kunt kiezen voor een printje waar je iedere dag weer blij van wordt wanneer je er naar kijkt. Daarbij kun je natuurlijk ook kiezen voor een iPad 2020 hoes die een extra functie heeft, zoals bijvoorbeeld een standaard-functie. Dit is erg handig wanneer je bijvoorbeeld een filmpje wilt kijken, of de krant wilt lezen. Je hoeft de iPad dan niet vast te houden, maar zet hem simpelweg in standaard-functie op tafel neer. 

Wat is de beste hoes voor deze 8e generatie iPad? 

Alle hoezen die je binnen het assortiment kunt vinden zullen een goede bescherming bieden voor jouw iPad 2020. Welke hoes dan het beste is, is volledig afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Kies je bijvoorbeeld voor een hoes met een klep die over het scherm valt, of juist niet? Of ben je specifiek op zoek naar een bepaald design Apple iPad 10.2 (2020) hoes? Je vind ze allemaal in ons brede assortiment hoezen voor de iPad 2020. We vertellen je graag meer over de verschillende soorten hoezen die je onder anderen kunt vinden bij hoesjesdirect.nl.

iPad 2020 hoezen: backcovers

Backcovers voor de iPad 10.2 (2020) omvatten enkel de randen en de achterkant van de tablet. Het beeldscherm wordt bij deze variant hoes dus vrij gehouden. Je kunt binnen het assortiment iPad 2020 backcovers kiezen voor verschillende uitvoeringen. Zo vind je bijvoorbeeld relatief dunne backcovers die je bijna niet op zult merken wanneer ze om de tablet heen zitten. Daar tegenover vind je ook dikkere backcovers, welke de iPad 2020 nog beter beschermen. Hoe dikker de hoes, hoe kleiner de kans op de schade. Echter, het oog wil natuurlijk ook wat. Backcovers zijn in veel kleuren, en met verschillende designs en prints, verkrijgbaar.

Apple iPad 2020 hoezen: bookcovers

Mocht je op zoek zijn naar een iPad 10.2 (2020) hoes die je open en dicht kunt klappen alsof het een boek is, dan kun je in de categorie iPad (2020) bookcovers goed terecht. In deze categorie vind je verschillende soorten bookcovers van verschillende materialen en met verschillende functies. Zo zie je bijvoorbeeld varianten terug waarbij je de voorflap op kunt rollen tot een standaardje. Ook vind je iPad 10.2 (2020) hoezen waarin de standaard-functie op een andere manier in de hoes is verwerkt. Er zijn bookcovers beschikbaar in alle kleuren van de regenboog. Daarnaast zijn er zelfs bookcovers met vrolijke printjes te vinden. 

Bekijk ook het assortiment hoezen voor de iPad 7 (2019), of bekijk het assortiment hoezen voor de iPad Air 4 (2020)