Huawei hoesjes

huawei-cases

Huawei Hoesjes

In het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn ontzettend veel hoesjes en accessoires voor telefoons, tablets en smartwatches van Huawei te vinden. Ben je op zoek naar een nieuw hoesje voor je Huawei toestel? Zoek op deze pagina je toestel op, zodat je direct het beschikbare assortiment Huawei hoesjes en accessoires kunt bekijken.

Bij hoesjesdirect.nl vind je ontzettend veel hoesjes voor telefoons, tablets en smartwatches van Huawei. Selecteer hieronder je toestel en ontdek het assortiment.

Gratis verzending in NL & BE
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis ruilen binnen 60 dagen

Huawei P Smart serie

Huawei P serie

Huawei Mate serie

Huawei Y serie

Huawei Nova serie

Huawei MediaPad serie

Huawei MatePad serie

Huawei Watch serie

Keuzehulp

Welke Huawei heb ik?

Check binnen 1 minuut jouw Huawei model!

Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw Huawei model in enkele stappen!

welke-huawei-smartphone-heb-ik

Huawei hoesjes voor alle verschillende toestellen

Om je Huawei smartphone te beschermen tegen schade is het verstandig om deze te voorzien van één van de verkrijgbare Huawei hoesjes. Bij hoesjesdirect.nl kun je gelukkig goed terecht, want hier vind je een zeer breed assortiment. Zo zijn er Huawei hoesjes te vinden voor alle verschillende smartphones die het Chinese techbedrijf Huawei heeft uitgebracht. Heb je net het allernieuwste model gekocht, of doe je al meerdere jaren met je toestel; er zal zeker een exemplaar in het grote assortiment Huawei hoesjes zitten wat goed bij je past. Zo zijn er verschillende modellen hoesjes te vinden en is het aanbod wat betreft kleur en design te bestempelen als enorm. Selecteer hierboven in het overzicht jouw toestel, en bekijk het grote assortiment Huawei hoesjes voor jouw smartphone.

Waar kan ik een Huawei telefoonhoesje voor gebruiken?

Met een Huawei hoesje kun je je smartphone goed beschermen. Dat is geen overbodige luxe, want een Huawei smartphone is van zichzelf behoorlijk kwetsbaar. De kans is daarom groot dat het toestel beschadigd kan raken als je deze bijvoorbeeld per ongeluk een keer op de grond laat vallen of ergens tegenaan stoot. Het zou ontzettend vervelend zijn als je Huawei smartphone daardoor kapot gaat, want in veel gevallen van schade zijn hoge kosten het gevolg. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je je smartphone moet laten repareren door een smartphonereparateur. Dit kan tot hoge reparatiekosten leiden, want smartphonereparaties vallen niet vaak goedkoop uit. In extremere gevallen van schade is het zelfs mogelijk dat een reparatie niet meer de moeite waard is, en het nog goedkoper is om een nieuw toestel aan te schaffen. Het aanschaffen van een nieuwe smartphone kan ook duur uitvallen.

Deze doemscenario’s zijn gemakkelijk te voorkomen door je toestel te beschermen met één van de Huawei hoesjes van hoesjesdirect.nl. Een Huawei telefoonhoesje vangt de klap op bij een val van het toestel, en zorgt ervoor dat de smartphone netjes blijft.

Wat zijn de voordelen van Huawei cases?

Er zitten verschillende leuke voordelen aan het hebben van Huawei cases. Naast de mate van bescherming zijn Huawei covers namelijk goed voor nog meer verschillende dingen. Zo kun je je smartphone bijvoorbeeld een leuke metamorfose geven met één van de Huawei hoesjes van hoesjesdirect.nl. Met een nieuw Huawei hoesje kun je een heel nieuw uiterlijk geven aan je smartphone. Zelf als je een wat oudere Huawei smartphone hebt is het met een Huawei telefoonhoesje mogelijk om het toestel er weer zo goed als nieuw uit te laten zien.

Er zijn ontzettend veel verschillende Huawei hoesjes te vinden in het assortiment, zoals bijvoorbeeld een Huawei P30 Lite hoesje. De kans dat er een exemplaar tussen zit wat goed bij je past is daarom erg groot. Er zijn Huawei hoesjes te vinden in allerlei verschillende kleuren, en zelf een aantal met mooie prints. Ook qua design is er veel variatie te vinden. Daarnaast is er natuurlijk ook ruime keuze wat betreft model.

Een ander groot voordeel aan het hebben van een Huawei hoesje is de extra functionaliteit die bij veel modellen hoesjes komt kijken. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende hoesjes verkrijgbaar waarbij een gedeelte van het hoesje functioneert als standaard voor je smartphone. Bij bookcases en flipcases is de voorflap bijvoorbeeld vaak om te vouwen tot standaardje. Ook zijn er backcovers verkrijgbaar waarbij je een standaardje kunt uitklappen om de smartphone in een standaard te kunnen zetten. Het is ontzettend fijn als je de mogelijkheid hebt om je smartphone in een standaard te zetten. Als je bijvoorbeeld een film wilt kijken of een lang artikel wilt lezen, dan kan het voorkomen dat je kramp in je armen krijgt van het langdurig vasthouden van je smartphone. Met een standaardje voorkom je dat je het toestel vast moet houden.

huawei-cases

Verschillende modellen Huawei hoesjes

Bij het uitzoeken van een Huawei case kun je kiezen uit verschillende modellen telefoonhoesjes. Alle Huawei hoesjes die je in het assortiment van hoesjesdirect.nl kunt vinden zullen een goede bescherming bieden voor jouw toestel. De keuze voor een specifiek model telefoonhoes hoef je dus enkel te baseren op persoonlijke voorkeur voor model, design en extra functionaliteit. Dat maakt het uitzoeken van een telefoonhoesje voor een Huawei smartphone natuurlijk een stuk makkelijker.

We vertellen je graag meer over de verschillende soorten Huawei hoesjes. Met de juiste informatie op zak kun je vervolgens beginnen aan de zoektocht naar het perfecte Huawei hoesje voor jouw toestel wat volledig aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Bookcases en flipcases voor Huawei smartphones

Als je op zoek bent naar een Huawei hoesje die om het gehele toestel klapt, dan zit je goed in de categorie bookcases en flipcases. Bookcases zijn hoesjes die zijwaarts open klappen (net zoals een boekje), en flipcases zijn hoesjes die juist naar boven of naar beneden open klappen (net zoals een ouderwetse flipphone). Afgezien van de openklaprichting komen deze twee modellen Huawei telefoonhoesjes zeer sterk overeen. In beide modellen wordt namelijk vaak de mogelijkheid geboden om naast je Huawei smartphone ook wat pasjes en wat briefgeld op te bergen in het Huawei hoesje. Dat is super handig, want dan kun je je portemonnee thuis laten wanneer je ergens heen gaat. Met je belangrijkste pasjes in je telefoonhoesje ben je overal op voorbereid, en heb je je portemonnee niet meer nodig.

Bookcases en flipcases bieden een optimale bescherming voor jouw Huawei smartphone. De achterkant van het hoesje zit aan de smartphone bevestigd, en de voorflap is op ieder gewenst moment om te slaan zodat je het beeldscherm tevoorschijn kunt toveren. Als je klaar bent met het gebruiken van de smartphone, dan klap je de flap weer over het beeldscherm, en kun je genieten van een perfecte bescherming voor het display.

Bookcases en flipcases zijn in veel gevallen om te vouwen tot een standaard voor je smartphone. Dat is handig, want op die manier voorkom je dat je armen moe worden van het lange vasthouden tijdens bijvoorbeeld het kijken van een film, of het lezen van een interessant artikel.

Hardcases en softcases, twee verschillende soorten backcovers

Heb je liever een wat simpeler en compacter hoesje voor jouw Huawei smartphone? Dan ben je waarschijnlijk goed geholpen met een backcover. Een backcover is een hoesje wat enkel over de achterkant en de zijkanten van de smartphone valt. Hierbij wordt het beeldscherm vrij gehouden. Backcovers zijn meestal iets dunner dan bijvoorbeeld een bookcase of flipcase, maar dat zegt niets over de mate van bescherming. Zo kunnen backcovers nog steeds voldoende bescherming bieden aan het toestel zodat eventuele schade bij een valpartij kan worden voorkomen.

Backcovers zijn in twee verschillende categorieën in te delen. Aan de ene kant hebben we de backcovers van een relatief zacht en buigbaar materiaal. Deze soort backcovers noemen we softcases. Softcases worden vaak van materialen als TPU of siliconen gemaakt. Deze buigbare materialen zijn handig in gebruik, omdat deze variant Huawei hoesjes hierdoor gemakkelijk op het toestel zijn te plaatsen en ook weer gemakkelijk van het toestel zijn te verwijderen.

Tegenover de softcases staan de hardcases. Deze variant backcover is dan juist weer onbuigbaar, en wordt vaak gemaakt van een materiaal zoals bijvoorbeeld polycarbonaat (PC). Hardcases bestaan in veel gevallen uit verschillende onderdelen die om het toestel heen vastgeklikt kunnen worden. Of je nu voor een softcase of voor een hardcase kiest, je kunt gegarandeerd genieten van een goede bescherming voor jouw Huawei smartphone.

Backcovers zijn in een heleboel verschillende varianten verkrijgbaar. Er zijn backcovers in verschillende kleuren en met diverse designs te vinden in het assortiment. Je kunt kiezen uit verschillende topmerken. Het assortiment is zo breed opgesteld dat de kans dat er een Huawei hoesje tussen zit wat helemaal bij je past erg groot is. Selecteer hierboven jouw toestel, en bekijk het beschikbare assortiment voor jouw Huawei smartphone.

Welke Huawei cover is het beste?

Het is ontzettend lastig om te zeggen welke Huawei cover het beste is. Dit is namelijk volledig afhankelijk van wat jij precies van een Huawei hoesje verwacht. Het is namelijk maar net wat jij mooi en handig vindt. We kunnen in ieder geval garanderen dat alle Huawei hoesjes die je in het assortiment van hoesjesdirect.nl kunt vinden een optimale bescherming zullen bieden voor jouw Huawei smartphone. Ons assortiment wordt namelijk samengesteld op basis van mate van bescherming. Je kunt je keuze voor een telefoonhoesje dus volledig baseren op uiterlijk en functionaliteit, en je hoeft je geen zorgen te maken over of het Huawei hoesje wel beschermd genoeg is.

Mocht je jezelf als een echt kluns bestempelen, en je laat je toestel iedere dag wel een paar keer uit je handen vallen, dan zijn er wel een paar hoesjes in het assortiment te vinden die een extra goede bescherming bieden. Deze Huawei hoesjes kun je vinden in de categorie extra stevige hoesjes. Als je hierboven je toestel selecteert, dan kun je doorklikken naar deze categorie. De hoesjes in deze categorie bieden net wat meer bescherming, en zijn ook net iets dikker dan de andere hoesjes die je in het assortiment kunt vinden.

Welk Huawei toestel heb ik eigenlijk?

Ben je op zoek naar één of meerdere Huawei hoesjes, maar weet je niet zeker welk toestel van Huawei je nu eigenlijk precies hebt? Dit kun je heel gemakkelijk achterhalen door middel van onze instructiepagina Welke Huawei heb ik? Op deze pagina vind je een uitleg over hoe je in de software de naam van je toestel kunt achterhalen. Als je de naam hebt gevonden, kun je met een gerust hart een Huawei case bestellen, zonder kans te lopen dat een product wat je ontvangt niet goed op je smartphone past.

Bescherm ook het display met een screenprotector

Met een Huawei telefoonhoesje ben je al goed op weg in het beschermen van je smartphone. Echter, er is altijd nog een kans dat het display van de smartphone beschadigd raakt. Bij veel modellen telefoonhoesjes wordt het beeldscherm namelijk niet constant beschermd, waardoor je niet volledig zonder risico gebruik kunt maken van je Huawei smartphone. Om toch ook het beeldscherm goed te kunnen beschermen is het verstandig om je Huawei cover te combineren met een stevige Huawei screenprotector. Gelukkig kun je bij hoesjesdirect.nl naast telefoonhoesjes ook terecht voor een screenprotectors voor jouw Huawei smartphone.

Een screenprotector is een dun laagje van gehard glas of van kunststof. Dit laagje kun je gemakkelijk aanbrengen op het beeldscherm van je Huawei smartphone. Mocht de smartphone een keer vallen, dan zal de screenprotector de ergste klappen van de val opvangen. Het daadwerkelijke beeldscherm van jouw Huawei smartphone blijft dan gespaard.