OnePlus Nord 2 5G hoesjes

De beste OnePlus Nord 2 hoesjes vind je bij hoesjesdirect.nl

Als je zuinig wilt omgaan met je OnePlus Nord 2, dan is het ontzettend belangrijk om deze goed te beschermen. Je wilt immers voorkomen dat je toestel beschadigd raakt als je deze per ongeluk een keer uit je handen laat glippen of ergens tegenaan stoot. Je kunt je toestel heel makkelijk beschermen door deze te voorzien van een OnePlus Nord 2 hoesje.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot aanbod met allerlei verschillende OnePlus Nord 2 hoesjes. Zo heb je ruime keuze op het gebied van verschillende kleuren en materialen en zijn er een heleboel aantrekkelijke designs te vinden. De kans dat er een OnePlus Nord 2 hoesje tussen zit wat goed bij je past, is daarom erg groot. Ben je benieuwd naar ons aanbod OnePlus Nord 2 hoesjes? Neem dan vooral een kijkje in onze webshop!

Voorkom vervelende schade met een OnePlus Nord 2 hoesje

Een onbeschermde OnePlus Nord 2 is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krassen, deuken, barsten en/of breuken in het beeldscherm of in de behuizing van het toestel. Het is zelfs mogelijk dat de interne hardware van je device beschadigd raakt, waardoor deze niet meer goed functioneert. Repareren is dan een optie, maar kan voor hoge reparatiekosten zorgen. In ergere gevallen van schade is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuwe telefoon aan te schaffen. Dat zou natuurlijk erg vervelend zijn.

Met een OnePlus Nord 2 hoesje die je kunt vinden bij hoesjesdirect.nl kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je toestel beschadigd raakt. De materialen van de hoesjes uit ons assortiment zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen. Hierdoor blijft je smartphone zelf onbeschadigd. Met een beschermend OnePlus Nord 2 hoesje voorkom je dus in de eerste plaats vervelende schade maar bespaar je jezelf ook een heleboel andere ellende.

Verschillende soorten OnePlus Nord 2 hoesjes

Als je door het aanbod hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er verschillende soorten modellen verkrijgbaar zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model OnePlus Nord 2 hoesje het beste bij jou zou passen? We vertellen je graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar het perfecte OnePlus Nord 2 hoesje!

De book case: een OnePlus Nord 2 hoesje met een voorflap

Ben je op zoek naar een telefoonhoesje wat ook het beeldscherm van je OnePlus Nord 2 beschermt? In dat geval kun je goed terecht in de categorie waar je flipcases en bookcases voor de OnePlus Nord 2 vindt. In deze categorie vind je twee verschillende modellen hoesjes die zijn voorzien van een voorflap. Daarmee wordt dus ook het beeldscherm beschermd. Het verschil tussen een book case en een flipcase zit hem in de richting waar de flap naar openklapt. Bij een bookcase klapt de flap namelijk zijwaarts open zoals een boekje en bij een flip case klapt de flap naar boven of beneden open. Voor de rest komen de twee modellen zeer sterk overeen. Zo zijn de meeste book cases en flipcases voorzien van wat vakjes waar je pasjes en briefgeld in op kunt bergen.

OnePlus Nord 2 hoesjes van verschillende materialen

In het assortiment zijn ook een groot aantal OnePlus Nord 2 hoesjes te vinden waarbij het beeldscherm vrij wordt gehouden en die enkel om de achterkant en zijkanten van de telefoon zitten. Dit type hoesje wordt ook wel een back cover genoemd. Dergelijke hoesjes hebben we opgedeeld in twee verschillende categorie, namelijk softcases en hardcases.

Er zijn bijvoorbeeld een heleboel backcovers beschikbaar die gemaakt zijn van buigbare materialen zoals bijvoorbeeld TPU of siliconen. De buigbaarheid van zulke OnePlus Nord 2 hoesjes van silicone of thermoplastisch polyurethaan maakt dat ze gemakkelijk op het toestel te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van hoesje, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt matchen met je outfit, dan kun je het beste voor een backcover van siliconen gaan.

Hardcases voor de OnePlus Nord 2 zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze smartphonehoesjes van polycarbonaat gemaakt wat een onbuigbare variant van kunststof betreft. Er zijn ook varianten van een back cover te vinden waarbij er wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal.

Een stijlvolle en chique case voor jouw device

Als je op zoek bent naar een stijlvol en chic OnePlus Nord 2 hoesje, dan ben je bij hoesjesdirect.nl ook aan het juiste adres. In het aanbod zijn namelijk ook een groot aantal hoesjes van echt hoogwaardig leder materiaal te vinden. Een OnePlus Nord 2 hoesjes van leer biedt bijvoorbeeld een goede bescherming aan je smartphone en zorgt ook nog eens voor een professioneel en verzorgd uiterlijk voor je toestel. Daarnaast is het lederen materiaal ook nog eens ontzettend duurzaam. Binnen deze categorie zijn verschillende modellen hoesjes van leer en kunstleer te vinden. Je kun bijvoorbeeld kiezen voor een leren bookcase, flip case of een back cover. Welk model vind jij het mooist?

Geef je smartphone een uniek uiterlijk

OnePlus Nord 2 hoesjes zijn natuurlijk in eerste instantie bedoeld voor de bescherming van jouw toestel, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een telefoonhoesje natuurlijk ook de kans om je device van een heel nieuw uiterlijk te voorzien. Er zijn namelijk een heleboel verschillende mooie telefoonhoesjes te vinden waarmee je je smartphone helemaal naar je eigen smaak kunt stylen. Zo zijn er diverse modellen hoesjes te vinden en heb je ruime keuze wat betreft verschillende kleuren en designs. Ook op het gebied van materialen zijn er een groot aantal verschillende opties voor handen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een OnePlus Nord 2 hoesje van transparant materiaal, of juist voor een variant met een printje.

Alle telefoonhoesjes in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van een goede bescherming voor de smartphone. Bij het uitzoeken van een beschermend hoesje voor je device kun je dus eigenlijk volledig afgaan op het uiterlijk en het model van de hoesjes. Ga daarom bij het selecteren van een hoesje vooral af op wat je zelf mooi vindt. Jij bent immers degene die het smartphonehoesje het vaakst te zien zal krijgen.

Vergeet niet om ook het display te beschermen

Met een telefoonhoesje ben je al goed op weg met het beschermen van je device. Echter, een belangrijk onderdeel wordt vaak met een telefoonhoesje nog niet beschermd. We hebben het dan over het beeldscherm van je device. Wil je voorkomen dat er krassen, deuken, barsten of breuken ontstaan in het display van je telefoon? Voorzie je scherm dan van een screenprotector.

Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 60

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 - 24 van 60

Pagina
per pagina