Over ons

hoesjesdirect.nl is één van de grootste webwinkels in Nederland en België op het gebied van smartphone, tablet en laptop accessoires. Met een totaalassortiment van ruim 30.000 producten is er voor iedereen een geschikt product te vinden. Daarbij is je online bestelling altijd razendsnel in huis. Vóór 19.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden! Naast levering via PostNL kan je er ook voor kiezen je bestelling direct dezelfde werkdag op te halen bij onze afhaalbalie in Haarlem of levering bij een PostNL punt bij jou in de buurt.

De beste service

Naast het aanbieden van een compleet assortiment hechten wij veel waarde aan het bieden van de beste service. Onze klantenservice staat dagelijks voor je klaar om te helpen bij vragen. Onderdeel van onze service is gratis verzending voor alle bestellingen binnen Nederland, België en Duitsland, en een gratis ruilservice voor Nederlandse klanten in het geval je ontvangen product niet helemaal bevalt. Zo kan je bij hoesjesdirect.nl al je smartphone, tablet en laptop accessoires snel, voordelig en zonder zorgen bestellen.Bedrijfsgegevens

hoesjesdirect.nl
Onderdeel van RR Commerce
Pieter Goedkoopweg 22
2031 EL Haarlem

KvK-nummer: 69544239
BTW-nummer: NL857912495B01


Onze Geschiedenis

Het bedrijf achter hoesjesdirect.nl (RR Commerce) vindt haar oorsprong in 2010 wanneer de huidige eigenaren Rudy en René van 't Hoff tijdens hun studie de webwinkel iPhone2Day.nl (inmiddels samengevoegd met hoesjesdirect.nl) starten met een assortiment hoesjes voor de eerste Apple iPhone in Nederland. In de jaren daarop is het bedrijf steeds verder gegroeid, en zijn er tienduizenden producten en nieuwe productgroepen aan het assortiment toegevoegd.

Na twee verhuizingen in korte tijd is RR Commerce sinds 2012 gevestigd in een mooi pand in Haarlem, waar bestellingen dagelijks vanuit het grote magazijn verzonden worden naar de klant. Het pand in Haarlem kreeg in 2014 ook een afhaalbalie waar klanten op werkdagen hun bestelling zelf kunnen afhalen.

Inmiddels is van de verschillende webwinkels uit het verleden uitsluitend hoesjesdirect.nl nog actief als specialist op het gebied van smartphone, tablet en laptop accessoires. Door dit specialisme is RR Commerce uitgegroeid tot een van de marktleiders in de mobiele accessoire branche. Mede door de klantgerichte en no-nonsense werkwijze heeft RR Commerce in de afgelopen jaren al ruim 200.000 tevreden klanten mogen bedienen.