Over ons

hoesjesdirect.nl is één van de grootste webwinkels in Nederland en België op het gebied van telefoon, tablet en laptop accessoires. Met een totaalassortiment van ruim 45.000 producten is er voor iedereen een geschikt product te vinden. Daarbij is je online bestelling altijd razendsnel in huis. Vóór 19.30 uur besteld, dezelfde werkdag gratis verzonden! Naast levering op een adres via PostNL of Bpost kan je er ook voor kiezen je bestelling bij een PostNL punt of Bpost punt bij jou in de buurt te laten leveren. Zo heb je jouw nieuwe hoesje of ander accessoire altijd zo snel mogelijk in bezit.

De beste service

Naast het aanbieden van een compleet assortiment hechten wij veel waarde aan het bieden van de beste service. Onze klantenservice staat dagelijks voor je klaar om te helpen bij vragen. Onderdeel van onze service is gratis verzending voor alle bestellingen binnen Nederland, België en Duitsland, en een gratis ruilservice voor Nederlandse klanten in het geval je ontvangen product niet helemaal bevalt. Zo kan je bij hoesjesdirect.nl al je telefoon, tablet en laptop accessoires snel, voordelig en zonder zorgen bestellen.Bedrijfsgegevens

hoesjesdirect.nl
Onderdeel van RR Commerce
Pieter Goedkoopweg 22
2031 EL Haarlem


Onze Geschiedenis

Het bedrijf achter hoesjesdirect.nl (RR Commerce) vindt haar oorsprong in 2010 wanneer de huidige eigenaren Rudy en René van 't Hoff tijdens hun studie de webwinkel iPhone2Day.nl (inmiddels samengevoegd met hoesjesdirect.nl) starten met een assortiment hoesjes voor de eerste Apple iPhone in Nederland. In de jaren daarop is het bedrijf snel gegroeid, en zijn er tienduizenden producten aan het assortiment toegevoegd. Momenteel bevat het assortiment ruim 35.000 producten.

Na twee verhuizingen in korte tijd is RR Commerce sinds 2012 gevestigd in een mooi pand in Haarlem, waar bestellingen dagelijks vanuit het moderne magazijn verzonden worden naar klanten in Nederland, België en Duitsland.

Inmiddels is van de verschillende webwinkels uit het verleden uitsluitend hoesjesdirect.nl nog actief als specialist op het gebied van telefoon, tablet en laptop accessoires. Door dit specialisme is RR Commerce uitgegroeid tot een van de marktleiders in de mobiele accessoire branche. Mede door de klantgerichte en no-nonsense werkwijze heeft RR Commerce in de afgelopen jaren al ruim 350.000 tevreden klanten mogen bedienen. En daar zijn we uiteraard enorm trots op!