Over Ons

hoesjesdirect.nl is één van de grootste webwinkels in Nederland en België op het gebied van telefoon, tablet en laptop accessoires. Met een totaalassortiment van ruim 50.000 producten is er voor iedereen een geschikt product te vinden. Daarbij is je online bestelling altijd razendsnel in huis. Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden! Zo heb je jouw nieuwe hoesje of ander accessoire altijd razendsnel binnen.

De beste service

Naast het aanbieden van een compleet assortiment hechten wij veel waarde aan het bieden van de beste service. Onze klantenservice staat dagelijks voor je klaar om te helpen bij vragen. Onderdeel van onze service is gratis verzending voor alle bestellingen binnen Nederland en de rest van Europa. Bovendien hanteren we een ruime retourtermijn van 100 dagen in het geval je ontvangen product niet helemaal bevalt. Zo kan je bij hoesjesdirect.nl al je telefoon, tablet en laptop accessoires snel, voordelig en zonder zorgen bestellen.

pieter-goedkoopweg-22-hoesjesdirect

Het hoesjesdirect.nl team

Kantoor

brigitte

Brigitte

Klantenservice Manager

yvonne

Yvonne

Klantenservice

ursula

Ursula

Klantenservice

anoniem-women

Robin

Klantenservice

mandy

Mandy

Inkoop & Assortiment

patrick

Patrick

Marketing

Rene_

René

Mede-eigenaar

elijah

Elijah

Marketing

joey

Joey

Inkoop & Assortiment

celine

Céline

Marketing

Ferry

Ferry

Administratie

remy

Remy

Marketing

Rudy

Rudy

Mede-eigenaar

saskia

Saskia

Marketing

Logistiek

daniel

Daniel

Logistiek Manager

rodney

Rodney

Logistiek Teamleider

tim

Tim

Logistiek Teamleider

ans

Ans

Logistiek Inbound

mieke

Mieke

Logistiek Inbound

silvia

Silvia

Logistiek Inbound

Bewaking

Senna

Senna

Hoofd bewaking

Onze Geschiedenis

Het bedrijf achter hoesjesdirect.nl (RR Commerce) vindt haar oorsprong in 2010 wanneer de huidige eigenaren Rudy en René van 't Hoff tijdens hun studie de webwinkel iPhone2Day.nl (inmiddels samengevoegd met hoesjesdirect.nl) starten met een assortiment hoesjes voor de allereerste Apple iPhone in Nederland. 

In de jaren daarop is het bedrijf razendsnel gegroeid, en zijn er tienduizenden producten van honderden topmerken aan het assortiment toegevoegd. Momenteel bevat het assortiment ruim 50.000 hoesjes en accessoires voor ruim 600 verschillende smartphones, tablets en laptops.

In 2019 is de groei doorgezet naar andere landen in Europa met allereerst onze Duitse webwinkel huellendirekt.de en later in 2021 onze Franse webwinkel coquedirect.fr. De komende jaren staan verschillende andere landen op de planning om kennis te maken met ons assortiment.

RR Commerce is gevestigd in een mooi pand in Haarlem, waar bestellingen dagelijks vanuit het moderne magazijn verzonden worden naar klanten in Nederland en de rest van Europa. In 2020 is na een grote verbouwing het kantoor en magazijn oppervlak verdubbeld. Daarmee is er voldoende ruimte om de komende jaren verder door te groeien.

Inmiddels is RR Commerce uitgegroeid tot een van de marktleiders in de mobiele accessoire branche in Nederland én Europa. Mede door de klantgerichte en no-nonsense werkwijze heeft RR Commerce in de afgelopen jaren al ruim 900.000 tevreden klanten mogen bedienen. En daar zijn we uiteraard super trots op!