hoesjesdirect.nl is één van de grootste webwinkels in Nederland en België op het gebied van telefoon, tablet en laptop accessoires. Met een totaalassortiment van ruim 50.000 producten is er voor iedereen een geschikt product te vinden. Daarbij is je online bestelling altijd razendsnel in huis. Vóór 21:00 uur besteld, morgen al in huis! Zo heb je jouw nieuwe hoesje of ander accessoire altijd razendsnel binnen.

De beste service

Naast het aanbieden van een compleet assortiment hechten wij veel waarde aan het bieden van de beste service. Onze klantenservice staat dagelijks voor je klaar om te helpen bij vragen. Onderdeel van onze service is gratis verzending voor alle bestellingen binnen Nederland en België. Bovendien hanteren we een ruime retourtermijn van 100 dagen in het geval je ontvangen product niet helemaal bevalt. Zo kan je bij hoesjesdirect.nl al je telefoon, tablet en laptop accessoires snel, voordelig en zonder zorgen bestellen.

Ons team

Brigitte
Klantenservice Manager

Mandy
Klantenservice

Yvonne
Klantenservice

René
Mede-eigenaar

Ursula
Klantenservice

Céline
Klantenservice & Marketing

Elijah
Klantenservice & Marketing

Joey
Inkoop & Assortiment

Fabienne
Marketing

Remy
Marketing

Ferry
Administratie

Inga
Marketing

Nick
Inkoop & Assortiment

Patrick
Marketing

Rudy
Mede-eigenaar

Saskia
Marketing

Daniel
Logistiek Manager

Rodney
Logistiek Teamleider

Tim
Logistiek Teamleider

Rowy
Logistiek

Stefan
Logistiek

Bob
Logistiek

Ans
Logistiek

Max
Logistiek

Mieke
Logistiek

Silvia
Logistiek

Mountasir
Logistiek

Thomas
Logistiek

Daan
Logistiek

Senna
Bewaking

Onze Geschiedenis

Het bedrijf achter hoesjesdirect.nl (RR Commerce) vindt haar oorsprong in 2010 wanneer de huidige eigenaren Rudy en René van 't Hoff tijdens hun studie de webwinkel iPhone2Day.nl (inmiddels samengevoegd met hoesjesdirect.nl) starten met een assortiment hoesjes voor de eerste Apple iPhone in Nederland. In de jaren daarop is het bedrijf snel gegroeid, en zijn er tienduizenden producten aan het assortiment toegevoegd. Momenteel bevat het assortiment ruim 45.000 producten.

Na twee verhuizingen in korte tijd is RR Commerce sinds 2012 gevestigd in een mooi pand in Haarlem, waar bestellingen dagelijks vanuit het moderne magazijn verzonden worden naar klanten in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk.

Inmiddels is van de verschillende webwinkels uit het verleden uitsluitend hoesjesdirect.nl nog actief als specialist op het gebied van telefoon, tablet en laptop accessoires. Door dit specialisme is RR Commerce uitgegroeid tot een van de marktleiders in de mobiele accessoire branche. Mede door de klantgerichte en no-nonsense werkwijze heeft RR Commerce in de afgelopen jaren al ruim 750.000 tevreden klanten mogen bedienen. En daar zijn we uiteraard enorm trots op!