Verzenden & bezorgen

Wat zijn de verzendkosten?

Voor alle bestellingen in Nederland en België is altijd een gratis verzendoptie beschikbaar. Er geldt bovendien geen minimum bedrag voor gratis verzending.

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

Nederland

Bestellingen die op werkdagen voor 21:00 uur worden besteld en betaald, worden de volgende dag al bezorgd. Op zondag en maandag wordt er geen brievenbuspost bezorgd. Als je een bestelling in het weekend plaatst, ontvang je je bestelling dinsdag in huis.

België

Bestellingen die op werkdagen voor 21:00 uur worden besteld en betaald, worden binnen 2-4 werkdagen geleverd. Je kunt voor een meerprijs van € 4,99 ook kiezen voor verzending met PostNL België. Dan is de levertijd doorgaans 1-2 werkdagen.

Krijg ik een track and trace om mijn zending te volgen?

Binnen Nederland verzenden we standaard inclusief track en trace. Bij bestellingen naar België via Bpost is track en trace optioneel voor een meerprijs van € 1,99. In België kan je bestelling ook door PostNL worden geleverd met track en trace. Daarvoor geldt een meerprijs van € 4,99.

Kan ik mijn bestelling laten leveren op een afhaalpunt?

Nee, levering bij een afhaalpunt is helaas niet mogelijk. Wel kunnen we je bestelling leveren op elk gewenst adres. Dus je kunt je bestelling bijvoorbeeld wel op je werk laten leveren.

Mijn bestelling is nog niet geleverd. Wat kan ik doen?

Afhankelijk van de gekozen verzendoptie en het land van bestemming zal je bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen worden geleverd. Als je zending niet binnen de aangegeven termijn is geleverd, dan is er helaas een vertraging ontstaan. Dat vinden wij ook enorm vervelend. We weten echter dat zendingen na een kleine vertraging alsnog aankomen. Daarom vragen we je om 5 bezorgdagen af te wachten na de reguliere levertijd. Via de track en trace kun je de status van jouw zending eenvoudig volgen.

Is je zending na 5 extra dagen nog niet bezorgd? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dan lossen we het voor je op!

Kunnen wij je helpen?

E-mail

Werkdagen 09:00 - 17:00 uur.

Mail naar service@hoesjesdirect.nl

Reactietijd: ± 2 uur

Live Chat

Werkdagen 09:00 - 12:45 uur / 14:00 - 17:00 uur.

Klik hier om een gesprek te starten

Wachttijd: ± 30 seconden