Sony Xperia hoesjes

sonyxperia-cases

Sony Xperia Hoesjes

In het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn ontzettend veel hoesjes en accessoires voor telefoons van Sony te vinden. Ben je op zoek naar een nieuw hoesje voor je Sony Xperia toestel? Zoek op deze pagina je toestel op, zodat je direct het beschikbare assortiment Sony Xperia hoesjes en accessoires kunt bekijken.

Bij hoesjesdirect.nl vind je ontzettend veel hoesjes voor telefoons van Sony. Selecteer hieronder je toestel en ontdek het assortiment.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...
Gratis verzending in NL & BE
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis ruilen binnen 60 dagen

Sony Xperia 10 Hoesjes

Sony Xperia 5 Hoesjes

Sony Xperia 1 Hoesjes

Sony Xperia L Hoesjes

Sony Xperia Pro Hoesjes

Keuzehulp

Welke Sony Xperia heb ik?

Check binnen 1 minuut jouw Sony Xperia model!

Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw Sony Xperia model in enkele stappen!

welke-sony-xperia-heb-ik

De mooiste Sony Xperia hoesjes voor jou!

Als je zuinig om wilt gaan met je smartphone, dan is het ontzettend belangrijk om deze te voorzien van optimale bescherming. Je wilt immers voorkomen dat je Sony smartphone beschadigd raakt als je deze per ongeluk een keer uit je handen laat glippen of ergens tegenaan stoot. Je kunt je toestel heel makkelijk beschermen door deze te voorzien van een Sony hoesje. Het zou dan ook zonde zijn als je daar geen gebruik van maakt.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment met allerlei verschillende Xperia telefoonhoesjes. Zo heb je ruime keuze als het gaat om bijvoorbeeld kleur, materiaal en design. De kans dat er een exemplaar tussen zit wat goed bij je past, is dan ook erg groot. Ben je benieuwd naar het aanbod Sony hoesjes? Neem dan gauw een kijkje in onze webshop en ontdek welk hoesje bij jou past!

Voorkom schade dankzij een telefoonhoesje

Een onbeschermde smartphone is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Daarbij kun je denken aan krassen, barsten en andere beschadigingen in het beeldscherm of in de behuizing van het toestel. De schade kan zelfs zo ernstig zijn dat de interne hardware van je smartphone beschadigd raakt, waardoor deze niet meer goed of zelfs helemaal niet meer functioneert. Repareren is dan een optie, maar dan ben je meestal veel geld kwijt aan hoge reparatiekosten. In ergere gevallen is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en moet je zelfs een geheel nieuwe Sony smartphone aanschaffen. Dat zou natuurlijk erg vervelend zijn. 

Met één van de Sony hoesjes die je kunt vinden bij hoesjesdirect.nl kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je telefoon beschadigd raakt. De materialen van de hoesjes Sony uit ons assortiment zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot op te vangen, zodat je smartphone onbeschadigd blijft. Met een beschermhoesje voorkom je dus vervelende schade en bespaar je jezelf ook een hoop andere ellende.

Upgrade je smartphone met een hoesje Sony Xperia

Sony Xperia hoesjes zijn natuurlijk vooral bedoeld om je toestel te beschermen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een telefoonhoesje ook nog de kans om je smartphone van een heel nieuw uiterlijk te voorzien. Er zijn namelijk een heleboel verschillende mooie smartphonehoesjes te vinden waarmee je je smartphone helemaal naar je eigen smaak kunt stylen. Zo zijn er diverse modellen hoesjes Sony te vinden en heb je ruime keuze wat betreft kleur en design. Ook op het gebied van materiaal zijn er een groot aantal verschillende opties voorhanden.

Alle telefoonhoesjes in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van een goede bescherming voor de smartphone. Bij het uitzoeken van een beschermend hoesje voor je telefoon kun je dus eigenlijk volledig afgaan op het uiterlijk en het model van de hoesjes. Ga daarom bij het selecteren van een type hoesje vooral na wat je zelf mooi vindt. Jij bent immers degene die het smartphonehoesje het vaakst te zien zal krijgen.

sonyxperia-cases

Verschillende soorten Sony hoesjes

Als je door het assortiment Sony hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er verschillende soorten modellen te verkrijgen zijn. We kunnen ons dan ook voorstellen dat het aanbod wat overweldigend kan zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model Sony Xperia hoesje het beste bij je zal passen? We vertellen je daarom graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar jouw perfecte Sony hoesje!

Rondom de beste bescherming

Ben je op zoek naar een telefoonhoesje dat rondom optimale bescherming biedt aan je smartphone? In dat geval kun je goed terecht bij de flipcases en bookcases. In deze categorie vind je namelijk twee verschillende modellen hoesjes die zijn voorzien van een zogenoemde voorflap. Het verschil tussen een bookcase en een flipcase zit hem in de richting waarnaar de voorflap openklapt. Bij een book case klapt deze flap namelijk zijwaarts open, zoals dat ook bij een boek het geval is, en bij een flipcase klapt de flap naar boven of naar beneden open, zoals dat ook bij een ouderwetse flip phone het geval is. Voor de rest komen de twee modellen zeer sterk overeen. Zo zijn de meeste bookcases en flipcases voorzien van wat vakjes waar je pasjes en briefgeld in op kunt bergen. Een dergelijk Sony hoesje wordt daarom ook wel een wallet case genoemd.

Compacte Sony hoesjes

In het assortiment is ook een groot aantal compacte Xperia hoesjes te vinden, waarbij het beeldscherm juist niet wordt bedekt en die enkel om de achterkant en zijkanten van de telefoon zitten. Deze smartphonehoesjes worden ook wel backcovers genoemd. Dergelijke hoesjes hebben we opgedeeld in twee verschillende categorie, namelijk softcases en hardcases. 

Er zijn bijvoorbeeld diverse backcovers die gemaakt zijn van buigbare materialen zoals doorgaans TPU of siliconen. De buigbaarheid van de Sony hoesjes van silicone of TPU maakt dat ze gemakkelijk op het toestel te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van Xperia hoesje, dan kun je het beste voor een softcase of siliconen case gaan. 

Hardcases voor de Sony Xperia zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze Xperia hoesjes van polycarbonaat gemaakt wat een onbuigbare variant van kunststof is. Er zijn ook varianten van de hardcase te vinden waarbij er wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal. Deze stevige hardcases zitten ook erg stevig om het toestel bevestigd.