Motorola hoesjes

motorola-cases

Motorola Hoesjes

In het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn ontzettend veel hoesjes en accessoires voor telefoons van Motorola te vinden. Ben je op zoek naar een nieuw hoesje voor je Motorola toestel? Zoek op deze pagina je toestel op, zodat je direct het beschikbare assortiment Motorola hoesjes en accessoires kunt bekijken.

Bij hoesjesdirect.nl vind je ontzettend veel hoesjes voor telefoons van Motorola. Selecteer hieronder je toestel en ontdek het assortiment.

Gratis verzending in NL & BE
Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis ruilen binnen 60 dagen

Motorola Moto G

Motorola Moto E

Motorola Edge

Motorola One

Motorola Razr

Sonstige Motorola

Keuzehulp

Welke Motorola heb ik?

Check binnen 1 minuut jouw Motorola model!

Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw Motorola model in enkele stappen!

welke-motorola-heb-ik-1

De beste Motorola hoesjes vind je bij hoesjesdirect.nl

Als je zuinig wilt omgaan met je smartphone, dan is het ontzettend belangrijk om deze goed te beschermen. Je wilt immers voorkomen dat je toestel beschadigd raakt als je deze per ongeluk een keer uit je handen laat glippen of ergens tegenaan stoot. Je kunt je toestel heel makkelijk beschermen door deze te voorzien van een Motorola hoesje.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment met allerlei verschillende smartphonehoesjes voor jouw telefoon. Zo heb je ruime keuze op het gebied van kleur en materiaal en zijn er een heleboel verschillende aantrekkelijke designs te vinden. De kans dat er een telefoonhoes Motorola tussen zit wat goed bij je past, is daarom erg groot. Ben je benieuwd naar ons aanbod Motorola hoesjes? Neem dan vooral een kijkje in onze webshop!

Voorkom vervelende schade met een telefoonhoesje

Een onbeschermde smartphone van het merk Motorola is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krassen, deuken, barsten en/of breuken in het beeldscherm of in de behuizing van het toestel. Het is zelfs mogelijk dat de interne hardware van je smartphone beschadigd raakt, waardoor deze niet meer goed functioneert. Repareren is dan een optie, maar kan voor hoge reparatiekosten zorgen. In ergere gevallen van schade is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuw toestel aan te schaffen. Dat zou natuurlijk erg vervelend zijn.

Met één van de Motorola hoesjes die je kunt vinden bij hoesjesdirect.nl kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je toestel beschadigd raakt. De materialen van de hoesjes uit ons assortiment zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat je smartphone zelf onbeschadigd blijft. Met een passende telefoonhoes Motorola voorkom je dus in de eerste plaats vervelende schade maar bespaar je jezelf ook een heleboel andere ellende.

motorola-cases

Verschillende soorten hoesjes voor jouw Motorola smartphone

Als je door het assortiment hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er verschillende soorten van telefoon hoesjes Motorola verkrijgbaar zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model Motorola hoesje het beste bij jou zou passen? We vertellen je graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar het perfecte telefoonhoesje!

Een telefoonhoesje Motorola met een voorflap

Ben je op zoek naar een telefoonhoesje wat ook het beeldscherm van je smartphone beschermt? In dat geval kun je goed terecht in de categorie waar je flipcases en bookcases voor jouw Motorola vindt. In deze categorie vind je twee verschillende modellen hoesjes die zijn voorzien van een voorflap. Daarmee wordt dus ook het beeldscherm beschermd. Het verschil tussen een book case en een flipcase zit hem in de richting waar de flap naar openklapt. Bij een bookcase klapt de flap namelijk zijwaarts open zoals een boekje en bij een flipcase klapt de flap naar boven of beneden open. Voor de rest komen de twee modellen zeer sterk overeen. Zo zijn de meeste bookcases en flipcases voorzien van wat vakjes waar je pasjes en briefgeld in op kunt bergen.

Smartphonehoesjes van verschillende materialen

In het assortiment zijn ook een groot aantal Motorola hoesjes te vinden waarbij het beeldscherm vrij wordt gehouden en die enkel om de achterkant en zijkanten van het toestel zitten. Dit type hoesje wordt ook wel een backcover genoemd. Dergelijke hoesjes hebben we opgedeeld in twee verschillende categorie, namelijk softcases en hardcases. 

Er zijn bijvoorbeeld een heleboel back covers beschikbaar die gemaakt zijn van buigbare materialen zoals bijvoorbeeld TPU of siliconen. De buigbaarheid van zulke Motorola hoesjes van silicone of TPU maakt dat ze gemakkelijk op het toestel te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van hoesje, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt matchen met je outfit, dan kun je het beste voor case van siliconen gaan.

Hardcases voor jouw Motorola telefoon zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze telefoon hoesjes Motorola van polycarbonaat gemaakt wat een onbuigbare variant van kunststof betreft. Er zijn ook varianten te vinden waarbij er wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal.

Een stijlvolle en chique cover voor jouw smartphone

Als je op zoek bent naar een stijlvol en chic Motorola hoesje, dan ben je bij hoesjesdirect.nl ook aan het juiste adres. In het assortiment zijn namelijk ook een groot aantal hoesjes van echt hoogwaardig leer te vinden. Een Motorola hoesje van leer biedt bijvoorbeeld een goede bescherming aan je smartphone en zorgt ook nog eens voor een professioneel en verzorgd uiterlijk voor je toestel. Daarnaast is het leren materiaal ook nog eens ontzettend duurzaam. Binnen deze categorie zijn verschillende modellen hoesjes van leer te vinden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit bookcases, flipcases en backcovers van leer. Welk model vind jij het mooist?

Geef je smartphone een uniek uiterlijk

Motorola hoesjes zijn natuurlijk in eerste instantie bedoeld om je toestel mee te beschermen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een telefoonhoesje natuurlijk ook de kans om je smartphone van een heel nieuw uiterlijk te voorzien. Er zijn namelijk een heleboel verschillende mooie telefoonhoesjes te vinden waarmee je je smartphone helemaal naar je eigen smaak kunt stylen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een Telefoonhoesje Motorola in blauw? Geen probleem, bij ons zijn er diverse modellen hoesjes te vinden en heb je ruime keuze wat betreft kleur en design. Ook op het gebied van materiaal zijn er een groot aantal verschillende opties voorhanden.

Alle telefoonhoesjes in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van een goede bescherming voor de smartphone. Bij het uitzoeken van een beschermend hoesje voor je Motorola kun je dus eigenlijk volledig afgaan op het uiterlijk en het model van de hoesjes. Ga daarom bij het selecteren van een hoesje vooral af op wat je zelf mooi vindt. Jij bent immers degene die het Motorola Moto smartphonehoesje het vaakst te zien zal krijgen.