iPhone 13 Pro Max hoesjes

Gerelateerde iPhone toestellen

iPhone 13 Pro Max hoesje kopen bij hoesjesdirect.nl?

Als je zuinig wilt omgaan met je smartphone, dan is het ontzettend belangrijk om deze te voorzien van goede bescherming door middel van een iPhone 13 Pro Max hoesje. Je wilt immers voorkomen dat je iPhone beschadigd raakt als je deze per ongeluk een keer uit je handen laat glippen of ergens tegenaan stoot. Je kunt je toestel gelukkig heel makkelijk beschermen door deze te voorzien van een Apple iPhone 13 Pro Max hoesje.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment met allerlei iPhone 13 Pro Max hoesjes. Zo heb je ruime keuze op het gebied van verschillende kleuren en materialen en zijn er een heleboel aantrekkelijke designs te vinden. De kans dat er een exemplaar tussen zit dat goed bij je past, is daarom erg groot. Ben je benieuwd naar ons aanbod iPhone 13 Pro Max hoesjes? Neem dan vooral een kijkje in onze webshop en shop direct een toffe iPhone 13 Pro Max case!

Hoesjes iPhone 13 Pro Max tegen schade en vuil

Een onbeschermde smartphone is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krassen, deuken, barsten en/of breuken in het beeldscherm of in de behuizing van de iPhone. Het is zelfs mogelijk dat de interne hardware van je smartphone beschadigd raakt, waardoor deze niet meer goed functioneert. Repareren is dan een optie, maar kan voor hoge reparatiekosten zorgen. In ergere gevallen van schade is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuwe iPhone aan te schaffen. Dat zou natuurlijk erg vervelend zijn.

Met één van de iPhone 13 Pro Max cases die je kunt vinden bij hoesjesdirect.nl kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je toestel beschadigd raakt. De materialen van de hoesjes in ons aanbod zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat je smartphone zelf onbeschadigd blijft. Met een beschermend hoesje iPhone 13 Pro Max voorkom je dus in de eerste plaats vervelende schade, maar bespaar je jezelf ook een heleboel andere ellende.

Apple iPhone 13 Pro Max hoesjes: verschillende soorten

Als je door het assortiment hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er verschillende soorten modellen verkrijgbaar zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model het beste iPhone 13 Pro Max hoesje voor jou zal zijn? We vertellen je graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar het perfecte iPhone 13 Max Pro hoesje!

Handige book cases

Ben je op zoek naar een telefoonhoesje iPhone 13 Pro Max dat ook het beeldscherm van je telefoon beschermt? In dat geval is een book case een goed product. Een book case heeft namelijk vele voordelen zoals rondom valbescherming. Een bookcase beschermt namelijk door middel van een zogenoemde voorflap ook het scherm van je telefoon. Daarnaast biedt deze flap ook extra ruimte aan wat briefgeld en pasjes. Het worden daarom ook wel wallet cases genoemd. Bovendien kun je de flap omvouwen tot standaard, waardoor je je telefoon rechtop kunt neerzetten. Kortom, een superhandige hoes dus.

Compact type hoesje: back cover

In ons assortiment is ook een groot aantal iPhone 13 Pro Max telefoonhoesjes te vinden waarbij het beeldscherm juist wordt vrijgehouden en die enkel om de achterkant en zijkanten van de iPhone zitten. Deze telefoonhoesjes worden back covers genoemd. Het type hoesje back cover is in twee verschillende categorieën te vinden, namelijk hoesjes van siliconen en hardcases.

Er zijn bijvoorbeeld een heleboel backcovers beschikbaar die gemaakt zijn van buigbare materialen zoals bijvoorbeeld TPU of siliconen materiaal. De buigbaarheid van zulke iPhone 13 Pro Max hoesjes van silicone of TPU maakt dat ze gemakkelijk op het toestel te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van hoesje, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt matchen met je outfit, dan kun je het beste voor een van onze softcases gaan.

Hardcases zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze smartphonehoesjes van polycarbonaat gemaakt wat een onbuigbare variant van kunststof betreft, wat ook wel is te omschrijven als hard plastic. Er zijn ook varianten te vinden waarbij er wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal.

Er zijn ook back covers verkrijgbaar waarbij er een handig koord aan is bevestigd. Zo een iPhone 13 Pro Max hoesje met koord maakt het mogelijk om je iPhone om je nek te hangen of als een soort cross-body schoudertas te dragen. Bovendien kun je ook kiezen voor een iPhone 13 Pro Max hoesje transparant, als je het originele design van het toestel wilt behouden.

Chique en stijlvolle iPhone 13 Pro Max case

Als je op zoek bent naar een chic en stijlvol iPhone 13 Pro Max hoesje, dan ben je bij hoesjesdirect.nl ook aan het juiste adres. In ons assortiment vind je namelijk ook een breed scala aan hoesjes van hoogwaardig leer. Een leren hoesje iPhone 13 Pro Max biedt bijvoorbeeld een goede bescherming aan je smartphone en zorgt ook nog eens voor een professioneel en verzorgd uiterlijk. Daarnaast is het lederen materiaal ook nog eens ontzettend duurzaam. Binnen deze categorie zijn verschillende modellen hoesjes iPhone 13 Pro Max van leer te vinden. Je kun bijvoorbeeld kiezen uit bookcases en back covers van leer. Welk model iPhone 13 Pro Max cover van leer vind jij het mooist?

Een iPhone 13 Pro Max hoes voor een premium look

iPhone 13 Pro Max covers zijn natuurlijk in eerste instantie bedoeld om je iPhone mee te beschermen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een telefoonhoesje natuurlijk ook de kans om je smartphone van een heel nieuw uiterlijk te voorzien. Er zijn namelijk een heleboel verschillende mooie telefoon hoesjes te vinden waarmee je je smartphone helemaal naar je eigen smaak kunt stylen. Zo zijn er diverse modellen hoesjes te vinden en heb je ruime keuze wat betreft kleur en design. Ook op het gebied van materiaal is er een groot aantal verschillende opties voorhanden.

Alle telefoonhoesjes in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van de beste bescherming voor je 13 Pro Max iPhone. Bij het uitzoeken van een beschermend iPhone 13 Pro Max telefoonhoesje kun je dus eigenlijk volledig afgaan op het uiterlijk en het model van de hoesjes. Ga daarom bij het selecteren van een hoesje vooral af op wat je zelf mooi vindt. Jij bent immers degene die het smartphonehoesje het vaakst te zien zal krijgen. Dit geldt uiteraard ook bij alle producten van onze overige merken.

Andere beschermende accessoires

Met iPhone 13 Pro Max hoesjes kun je al een heleboel verschillende vormen van schade voorkomen. Schade aan het beeldscherm van je smartphone is in de meeste gevallen echter niet mogelijk om geheel te voorkomen, omdat het beeldscherm bij de meeste telefoon hoesjes vrij wordt gehouden. Dit wordt gedaan om de gebruiksvriendelijkheid van het toestel op peil te houden, maar heeft het nadeel dat hierdoor het display nog wel redelijk kwetsbaar is. Om ook het beeldscherm van je iPhone te beschermen, doe je er goed aan om je iPhone 13 Pro Max hoesje te combineren met een op maat gemaakte screenprotector.

Een screenprotector iPhone 13 Pro Max is een dun laagje van gehard glas of kunststof wat je op het beeldscherm van je smartphone kunt plakken. Mocht je telefoon dan een keer vallen en precies op het beeldscherm terechtkomen, dan zorgt de screenprotector ervoor dat de ergste klappen van de val worden opgevangen en niet doorschieten naar het daadwerkelijke scherm van het toestel. Met een screenprotector op het scherm blijft de smartphone nog volledig functioneel. Zo blijft de gevoeligheid van het touchscreen op hoog niveau en kun je blijven genieten van een fijne touch-ervaring.

Een krasbestendige coating voor je smartphone

Naast de glazen en kunststof screenprotectors vind je bij hoesjesdirect.nl ook vloeibare screenprotectors. Je zult je misschien afvragen wat dit nu precies inhoudt. Een vloeibare screenprotector betreft een soort vloeistof die je over het gehele toestel kunt aanbrengen. Na enig polijst-werk zal de vloeistof uitharden en ontstaat er een coating over je gehele telefoon. Deze coating voorkomt dat er krassen in het materiaal ontstaan, maar heeft nog meer voordelen. De coating werkt namelijk ook anti-bacterieel, wat wil zeggen dat bacteriën niet meer aan het oppervlak van je iPhone 13 Pro Max kunnen hechten. De coating kan echter niet voorkomen dat er barsten of breuken in het materiaal van je smartphone ontstaan.

Voor de optimale bescherming kun je dus het beste een case, screenprotector en vloeibare screenprotector combineren. Je plaatst dan eerst de glazen of kunststof screenprotector op je toestel, brengt vervolgens de vloeibare screenprotector aan over de glazen of kunststof screenprotector aan en stopt je iPhone vervolgens in de hoes. Op deze manier ben je beschermd tegen een heleboel verschillende vormen van schade en kun je nog lange tijd vooruit met je nieuwe iPhone 13 Pro Max.

Bekijk ook:

Van laag naar hoog sorteren

1 - 12 van 854

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 - 12 van 854

Pagina
per pagina