iPhone 13 Pro Max hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Apple iPhone 13 Pro Max hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde iPhone toestellen

De beste iPhone 13 Pro Max hoesjes vind je bij hoesjesdirect.nl

Als je zuinig wilt omgaan met je iPhone 13 Pro Max, dan is het ontzettend belangrijk om deze goed te beschermen. Je wilt immers voorkomen dat je toestel beschadigd raakt als je deze per ongeluk een keer uit je handen laat glippen of ergens tegenaan stoot. Je kunt je toestel heel makkelijk beschermen door deze te voorzien van een iPhone 13 Pro Max hoesje.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment met allerlei verschillende smartphonehoesjes voor jouw telefoon. Zo heb je ruime keuze op het gebied van kleur en materiaal en zijn er een heleboel verschillende aantrekkelijke designs te vinden. De kans dat er een exemplaar tussen zit wat goed bij je past, is daarom erg groot. Ben je benieuwd naar ons aanbod iPhone 13 Pro Max hoesjes? Neem dan vooral een kijkje in onze webshop!

Voorkom vervelende schade met een iPhone 13 Pro Max hoesje

Een onbeschermde smartphone is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krassen, deuken, barsten en/of breuken in het beeldscherm of in de behuizing van het toestel. Het is zelfs mogelijk dat de interne hardware van je smartphone beschadigd raakt, waardoor deze niet meer goed functioneert. Repareren is dan een optie, maar kan voor hoge reparatiekosten zorgen. In ergere gevallen van schade is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en ben je genoodzaakt om een nieuw toestel aan te schaffen. Dat zou natuurlijk erg vervelend zijn.

Met één van de iPhone 13 Pro Max cases die je kunt vinden bij hoesjesdirect.nl kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je toestel beschadigd raakt. De materialen van de hoesjes uit ons assortiment zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot goed op te vangen, zodat je smartphone zelf onbeschadigd blijft. Met een beschermend hoesje voorkom je dus in de eerste plaats vervelende schade maar bespaar je jezelf ook een heleboel andere ellende.

Verschillende soorten hoesjes voor de iPhone 13 Pro Max

Als je door het assortiment hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er verschillende soorten modellen verkrijgbaar zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model iPhone 13 Pro Max hoesje het beste bij jou zou passen? We vertellen je graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar het perfecte telefoon hoesje!

Een iPhone 13 Pro Max case met een voorflap

Ben je op zoek naar een telefoonhoesje wat ook het beeldscherm van je iPhone 13 Pro Max beschermt? In dat geval kun je goed terecht in de categorie waar je flipcases en bookcases voor de iPhone 13 Pro Max vindt. In deze categorie vind je twee verschillende modellen hoesjes die zijn voorzien van een voorflap. Daarmee wordt dus ook het beeldscherm beschermd. Het verschil tussen een book case en een flipcase zit hem in de richting waar de flap naar openklapt. Bij een book case klapt de flap namelijk zijwaarts open zoals een boekje en bij een flipcase klapt de flap naar boven of beneden open. Voor de rest komen de twee modellen zeer sterk overeen. Zo zijn de meeste bookcases en flipcases voorzien van wat vakjes waar je pasjes en briefgeld in op kunt bergen.

Smartphonehoesjes van verschillende materialen

In het assortiment zijn ook een groot aantal iPhone 13 Pro Max telefoonhoesjes te vinden waarbij het beeldscherm vrij wordt gehouden en die enkel om de achterkant en zijkanten van het toestel zitten. Deze telefoonhoesjes worden backcovers genoemd. Dergelijke hoesjes hebben we opgedeeld in twee verschillende categorie, namelijk softcases en hardcases. 

Er zijn bijvoorbeeld een heleboel backcovers beschikbaar die gemaakt zijn van buigbare materialen zoals bijvoorbeeld TPU of siliconen. De buigbaarheid van zulke iPhone 13 Pro Max hoesjes van silicone of TPU maakt dat ze gemakkelijk op het toestel te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van hoesje, bijvoorbeeld omdat je deze per dag wilt matchen met je outfit, dan kun je het beste voor softcases gaan.

Hardcases voor de iPhone 13 Pro Max zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze smartphonehoesjes van polycarbonaat gemaakt wat een onbuigbare variant van kunststof betreft. Er zijn ook varianten te vinden waarbij er wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal.

Een stijlvol en chic uiterlijk voor jouw smartphone

Als je op zoek bent naar een stijlvol en chic iPhone 13 Pro Max hoesje, dan ben je bij hoesjesdirect.nl ook aan het juiste adres. In het assortiment zijn namelijk ook een groot aantal hoesjes van echt hoogwaardig leer te vinden. Een iPhone 13 Pro Max hoesje van leer biedt bijvoorbeeld een goede bescherming aan je smartphone en zorgt ook nog eens voor een professioneel en verzorgd uiterlijk voor je toestel. Daarnaast is het lederen materiaal ook nog eens ontzettend duurzaam. Binnen deze categorie zijn verschillende modellen hoesjes van leer te vinden. Je kun bijvoorbeeld kiezen uit bookcases, flipcases en backcovers van leer. Welk model iPhone 13 Pro Max cover van leer vind jij het mooist?

Geef je toestel een uniek uiterlijk met een iPhone 13 Pro Max case

iPhone 13 Pro Max covers zijn natuurlijk in eerste instantie bedoeld om je toestel mee te beschermen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een telefoonhoesje natuurlijk ook de kans om je smartphone van een heel nieuw uiterlijk te voorzien. Er zijn namelijk een heleboel verschillende mooie telefoonhoesjes te vinden waarmee je je smartphone helemaal naar je eigen smaak kunt stylen. Zo zijn er diverse modellen hoesjes te vinden en heb je ruime keuze wat betreft kleur en design. Ook op het gebied van materiaal zijn er een groot aantal verschillende opties voor handen.

Alle telefoonhoesjes in ons assortiment zijn geselecteerd op basis van een goede bescherming voor de smartphone. Bij het uitzoeken van een beschermend iPhone 13 Pro Max telefoonhoesje kun je dus eigenlijk volledig afgaan op het uiterlijk en het model van de hoesjes. Ga daarom bij het selecteren van een hoesje vooral af op wat je zelf mooi vindt. Jij bent immers degene die het smartphonehoesje het vaakst te zien zal krijgen.

Bescherm ook het display van je smartphone

Met iPhone 13 Pro Max hoesjes kun je al een heleboel verschillende vormen van schade voorkomen. Schade aan het beeldscherm van je smartphone is in de meeste gevallen echter niet mogelijk om te voorkomen, omdat het beeldscherm bij de meeste telefoonhoesjes vrij wordt gehouden. Dit wordt gedaan om de gebruiksvriendelijkheid van het toestel op peil te houden, maar heeft het nadeel dat hierdoor het display nog wel redelijk kwetsbaar is. Om ook het beeldscherm van je iPhone 13 Pro Max te beschermen, doe je er goed aan om je iPhone 13 Pro Max hoesje te combineren met een op maat gemaakte screenprotector.

Een screenprotector is een dun laagje van gehard glas of kunststof wat je op het beeldscherm van je iPhone 13 Pro Max kunt plakken. Mocht je telefoon dan een keer vallen en precies op het beeldscherm terecht komen, dan zorgt de screenprotector ervoor dat de ergste klappen van de val worden opgevangen en niet doorschieten naar het daadwerkelijke scherm van je iPhone 13 Pro Max.

Met een screenprotector op het scherm blijft de smartphone nog volledig functioneel. Zo blijft de gevoeligheid van het touchscreen op hoog niveau en kun je blijven genieten van een fijne touch-ervaring.

Een krasbestendige coating voor je smartphone

Naast de glazen en kunststof screenprotectors vind je bij hoesjesdirect.nl ook vloeibare screenprotectors. Je zult je misschien afvragen wat dit nu precies inhoudt. Een vloeibare screenprotector betreft een soort vloeistof die je over het gehele toestel kunt aanbrengen. Na enig polijst-werk zal de vloeistof uitharden en ontstaat er een krasbestendige coating over je gehele toestel. Deze coating voorkomt dus dat er krassen in het materiaal ontstaan, maar heeft nog meer voordelen. De coating werkt namelijk ook anti-bacterieel, wat wil zeggen dat bacteriën niet meer aan het oppervlak van je iPhone 13 Pro Max kunnen hechten. De coating kan echter niet voorkomen dat er barsten of breuken in het materiaal van je smartphone ontstaan.

Voor de optimale bescherming kun je dus het beste een hoesje, screenprotector en vloeibare screenprotector combineren. Je plaatst dan eerst de glazen of kunststof screenprotector op je toestel, brengt vervolgens de vloeibare screenprotector aan over de glazen of kunststof screenprotector aan en stopt je toestel vervolgens in het hoesje. Op deze manier ben je beschermd tegen een heleboel verschillende vormen van schade, en kun je nog lange tijd vooruit met je nieuwe iPhone 13 Pro Max.