iPad Air 4 (2020) Hoezen

(4e generatie, 10.9 inch)

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Apple iPad Air 4 (2020) hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde toestellen

Zuinig op jouw toestel met iPad Air 4 (2020) hoesjes

Ben jij de trotste eigenaar van een iPad Air uit 2020? Dan heb je een mooi apparaat - waar je misschien wel voor hebt gespaard - en waar alle reden voor hebt om zuinig op te zijn. Met speciale iPad Air 2020 hoesjes zorg je ervoor dat jouw nieuw aanwinst is beschermd.

Een tablet met bouwjaar 2020 die je overal en altijd gebruikt

Het handige van een tablet zoals de iPad Air 2020 is dat je die makkelijk meeneemt overal naar toe en daardoor ook bijna dagelijks gebruikt. Je neemt 'm mee op de bank, naar de slaapkamer, op het strand, in de auto of ergens anders. Alles laat zien dat een iPad Air een belangrijk apparaat is voor veel mensen. Door het vele gebruik is bescherming ook steeds belangrijker. Wanneer je jouw apparaat niet goed beschermt, dan kan dit nadelige gevolgen hebben. Denk aan hoge reparatiekosten, niet online kunnen zijn, niet kunnen chatten of mailen met je vrienden....

Hoe gebruik je een iPad Air 2020 hoes eigenlijk?

Omdat je divers soorten hoezen hebt voor de iPad Air 2020 is het antwoord op deze vraag erg afhankelijk van jouw keuze. Je kunt kiezen uit onder meer sleeves, tassen cases en bookcovers. Een iPad Air 4 (2020) sleeve is zeer gemakkelijk in gebruik: je haalt zo jouw tablet eruit en je stopt er ook net weer zo makkelijk in. Het voordeel van iPad Air 4 (2020) bookcovers is dat er voor bescherming van de voor- en achterkant van jouw Apple tablet uit 2020 wordt gezorgd. Handig, dan ben je extra beschermd. Je kunt ook nog een iPad Air 4 (2020) screenprotector naast jouw beschermhoes bestellen, om voor extra bescherming te zorgen.

Ben je op zoek naar een hoes waarbij enkel de achterkant en zijkanten van de tablet worden omvat? Dan zul je vinden wat je zoekt in de categorie iPad Air 4 (2020) backcovers. In de categorie iPad Air 4 (2020) lederen hoezen vind je een groot assortiment hoezen die zijn gemaakt van hoogwaardig leer. 

Speciale draaihoezen

Voor de tablets zijn speciale draaihoezen verkrijgbaar. Het leuke van deze hoezen is dat ze jouw tablet makkelijk in iedere stand zetten. Zet je jouw iPad Air 2020 op een ander manier op tafel, dan draait jouw iPad Air 4 (2020) draaibare hoes dus mee. Hoe eenvoudig is dat? Een draaihoes is verkrijgbaar in meerdere kleuren en is ideaal te gebruiken voor jouw mooie tablet uit 2020!

Bekijk ook het assortiment iPad 8 (2020) hoezen, of bekijk het assortiment iPad Air 3 (2019) hoezen.