iPad 6 (2018) Hoezen

(6e generatie, 9.7 inch)

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Apple iPad 6 (2018) hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde toestellen

iPad 6 (2018) hoesjes: jouw gewenste bescherming

iPad 6 (2018) hoesjes beschermen jouw kostbare tablet. Natuurlijk begrijpen we dat je het niet fijn zou vinden als je iPad 6 (2018) beschadigd zou raken. Helaas gebeurt het vaak dat een tablet beschadigd raakt, zelfs wanneer je hier voorzichtig mee omgaat. Om deze schade te voorkomen is het verstandig om je iPad 9.7 (2018) te voorzien van de noodzakelijke bescherming.

Wanneer je jouw iPad 6 (2018) beschermt met een op maat gemaakte iPad 6 (2018) hoesjes, verklein je de kans op krassen en barsten aanzienlijk. Zo gaat je iPad een stuk langer mee. Bij hoesjesdirect.nl vind je een breed assortiment hoezen die speciaal zijn ontworpen voor de iPad 6 (2018).

Neem gerust een kijkje in het assortiment, en vind de bescherming hoes die perfect bij jou past.

Jouw iPad verdient de beste bescherming met een hoes

Het is ontzettend belangrijk om iPad 6 (2018) hoesje te gebruiken voor beschermen en daarbij een op maat gemaakte hoes aan te schaffen. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over het toestel wanneer deze per ongeluk op de grond valt.

Omdat het aanbod hoezen voor de iPad uit 2018 zo divers is opgesteld, kunnen we ons voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken. Daarom vertellen we je graag over de verschillende modellen hoezen voor de iPad 6 (2018).

Tover je tablet om tot boek

Als je op zoek bent naar een hoes voor jouw tablet uit 2018 welke openklapt als een boek, dan zit je hoogstwaarschijnlijk goed in de categorie iPad 6 (2018) bookcovers. Dit model hoes heeft een voorflap die over het beeldscherm van de tablet valt. In gesloten positie biedt de bookcover dus een optimale bescherming voor de tablet. De bookcover is gemakkelijk open te klappen, zodat je gebruik kunt maken van de iPad 6 (2018).

In veel gevallen functioneert de voorflap van de bookcover ook als standaard voor de iPad. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je een film wilt kijken, of wanneer je de krant wilt lezen op je iPad 6 (2018). Bij deze ene variant bookcover rolt de voorflap op, en bij de andere variant is een leunsysteem verwerkt.

Backcovers in verschillende uitvoeringen

Mocht je de iPad 6 (2018) enkel willen bescherming aan de achterkant en zijkanten, dan kun je goed terecht in de categorie iPad 6 (2018) backcovers. Dergelijke producten bieden een goede bescherming voor de tablet, en houden het beeldscherm van de iPad vrij.

Backcovers zijn in velen varianten verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een dunne backcover, waardoor je bijna niet voelt dat er een hoes om de iPad 6 (2018) zit. Het is daarentegen ook mogelijk om een dikkere backcover te bestellen.

Wij raden in alle gevallen aan om een backcover te combineren met een iPad 6 (2018) screenprotectors. Wanneer je de backcover combineert met de screenprotector, ervaar je bescherming vanaf alle kanten.

Speciale Kinderhoezen voor de kleintjes

Wordt de iPad 6 (2018) vaak door kinderen gebruikt? Dan is een iPad 6 (2018) kinderhoes een aanrader. Dit model is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat de tablet niet beschadigd raakt wanneer kinderen iets te onvoorzichtig omgaan met de Apple tablet.

De kinderhoezen worden gemaakt van het materiaal Ethyleen Vinyl Acetaat, wat in de volksmond EVA-schuim heet. Dit extreem-schokbestendige materiaal zorgt ervoor dat de iPad 6 (2018) goed beschermd blijft.

Kinderhoezen worden standaard voorzien van een grote handgreep, waardoor de iPad gemakkelijk mee te dragen is. Als de kinderen de iPad 6 (2018) van de ene naar de andere kant van de kamer slepen, hoef je je met een kinderhoes geen zorgen te maken over schade aan de iPad.