Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

iPhone 11 Pro Max Screenprotector kopen

De iPhone 11 Pro Max heeft ten opzichte van de iPhone XI een grotere beeldscherm. Een grote smartphone display geeft een iPhone een premium uitstraling waardoor het een nog luxere iPhone lijkt, daarnaast heeft de iPhone net zoals de andere modellen drie camera's om nog mooie foto's en video's vast te leggen. Het is belangrijk om je beeldscherm optimaal te beschermen tegen val- en stootschade. Het zou erg zonde zijn als je beeldscherm bij een ongelukje zou beschadigen. De beste bescherming bied je met een iPhone 11 Pro Max Screenprotector, te koop in onze webshop.

Een extra beschermlaag op je iPhone

Een screenprotector is ideaal om je iPhone 11 Pro Max display te beschermen. Een screenprotector functioneert als een extra beschermlaag boven op je echte iPhone scherm. Hierdoor zal bij een val of stoot eerst je screenprotector geraakt worden in plaats van je display. Zorg er dus voor dat je altijd een screenprotector op je smartphone hebt om schade te voorkomen. Shop nu alle iPhone 11 Pro Max screenprotectors.

Eenvoudig aan te brengen

Bij ons vind je screenprotectors van hoge kwaliteit zodat jouw nieuwe iPhone 11 Pro Max scherm volledig beschermd is. Onze screenprotectors zijn eenvoudig aan te brengen en is antibacterieel zodat jouw smartphone altijd schoon is. Koop nu een handige iPhone 11 Pro Max screenprotector en voorkom schade!

Hoge kwaliteit en service

Onze iPhone 11 Pro Max screenprotectors zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor weet je zeker dat je een hoogwaardig product koopt. We doen er alles aan om onze klanten de beste producten en service te bieden.

Bij hoesjesdirect.nl leveren we je bestelling vanuit ons magazijn in Haarlem. Bestellingen met voorradige producten geplaatst op werkdagen voor 19:30 uur worden dezelfde dag verzonden en de volgende dag al geleverd door PostNL of DHL. Zo heb je jouw nieuwe iPhone 11 Pro Max screenprotector altijd supersnel in huis!

Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je bestelling, dan is het geen probleem om binnen 30 dagen te ruilen of retourneren. Wil je toch een andere keuze maken dan kan je gebruik maken van onze gratis ruilservice. En heb je vragen, dan staat onze klantenservice altijd klaar om je verder te helpen.

Compleet assortiment

Naast een iPhone 11 Pro Max screenprotector kan je bij hoesjesdirect.nl ook terecht voor screenprotectors en accessoires voor andere toestellen en een groot assortiment iPhone 11 Pro Max hoesjes en andere iPhone 11 Pro Max accessoires.