MacBook Hoezen

Kies jouw MacBook model

Keuzehulp

Welke MacBook heb ik?

Check binnen 1 minuut jouw MacBook model!

Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw MacBook model in enkele stappen!

welke-macbook-heb-ik

De mooiste MacBook hoezen voor jou!

Heb je recent een MacBook van het merk Apple gekocht of had je er al een? Dan is het verstandig om deze goed te beschermen met een handige MacBook hoes. MacBook hoezen zijn compact, zijn makkelijk mee te nemen en kunnen jouw laptop goed beschermen. Bij hoesjesdirect.nl heb je keuze uit een breed assortiment hoesjes voor MacBooks. Je kunt kiezen uit prachtige kleuren, printjes, modellen en designs. Zo is er voor iedereen een geschikt hoesje te vinden waarmee vervelende beschadigingen kunnen worden voorkomen.

Er zijn verschillende hoesjes verkrijgbaar voor zowel de MacBook Air als de MacBook Pro. Bekijk dan ook ons assortiment MacBook Air Hoezen of ons assortiment MacBook Pro hoezen en ontdek de vele beschermhoezen voor jouw model MacBook, zoals bijvoorbeeld een MacBook Pro 13 inch hoes.

Bescherm je MacBook met een hoes

MacBooks zijn doorgaans behoorlijk prijzig in aanschaf. Je krijgt er natuurlijk een mooie laptop voor terug, maar toch is het niet fijn als je zo’n duur apparaat onbeschermd gebruikt. Om je MacBook een volledige bescherming te bieden, kun je deze voorzien van een mooie MacBook beschermhoes. Zo voorkom je dat je dure computer beschadigd raakt of vies wordt. Wil je je MacBook nog beter beschermen? Combineer je hoesje dan met een screenprotector, zodat je eventuele krassen op het beeldscherm ook kunt voorkomen.

Ook al je andere Apple toestellen verdienen het natuurlijk om goed beschermd te worden. Ga bijvoorbeeld ook voor een telefoon hoesje iPhone 11 of een ander soort Apple hoesje zoals onder meer een AirPods hoesje.

Hoe werkt een MacBook hoes?

Je legt met een beschermhoes als het ware een soort beschermlaag om je laptop. Mocht je laptop dan een keer ergens tegenaan stoten, dan blijft je dure Apple laptop netjes en voorkom je beschadigingen, zoals bijvoorbeeld krassen. De MacBook hoes vangt dan de klap op. De hoes blijft door middel van clipjes die in de hoes zijn verwerkt goed op de Apple MacBook zitten.

Volledig behoud van gebruiksvriendelijkheid

Tijdens gebruik van de laptop kun je de beschermhoes gewoon laten zitten. Het is namelijk nog steeds mogelijk de laptop open en dicht te klappen. Ook wanneer je bijvoorbeeld typt of de muis beheert, zal het MacBook hoesje niet in de weg zitten. Aan de zijkanten van het hoesje zijn uitsparingen verwerkt, zodat de ingangen van de Apple laptop bereikbaar blijven. Een MacBook hoesje zal optimale bescherming bieden aan jouw device. Kies hierboven jouw uitvoering en vind het passende assortiment MacBook hoesjes.

Hoe plaats je een hoes op je Apple MacBook?

Het plaatsen van de beschermhoes is redelijk eenvoudig, maar kan om wat uitleg vragen. Om ervoor te zorgen dat je het hoesje goed om jouw model MacBook Pro of Air plaatst, hebben we handige instructievideo's gemaakt over het juist plaatsen van MacBook hoesjes. Check dan ook onze instructievideo: Hoe plaats ik een MacBook case? en jouw beschermhoes is binnen no-time juist bevestigd. Als je de stappen in de video opvolgt, is de kans namelijk zeer groot dat het je zal lukken om het hoesje goed te installeren. Toch nog vragen of lukt het niet? Schroom dan vooral niet contact op te nemen, want we helpen je graag!

Welke hoesjes vind jij het mooist?

Het aanbod beschermhoezen is breed opgesteld. Zo bieden we diverse kleuren hoesjes en ook met allerlei leuke prints. Kies jij voor een hoesje in je lievelingskleur of een print die je aanspreekt? Of ga je liever voor een transparante hoes? Je kunt de kleur van je Mac Book beschermhoes bijvoorbeeld afstellen op de kleuren van je interieur of op je bedrijfskleuren. Er worden zoveel designs in ons assortiment Mac Book hoesjes aangeboden dat je waarschijnlijk wel zult vinden wat je zoekt. De kleur van een hoes is niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Zo herken je jouw Apple MacBook namelijk altijd direct in een oogopslag terug. Wanneer je bijvoorbeeld veel met anderen werkt die ook een MacBook gebruiken, is dit erg handig.

Behalve voor de juiste bescherming van jouw MacBook kun je bij ons ook terecht voor een oplader MacBook.