LG hoesjes

lg-cases

LG Hoesjes

In het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn ontzettend veel hoesjes en accessoires voor telefoons van LG te vinden. Ben je op zoek naar een nieuw hoesje voor je LG toestel? Zoek op deze pagina je toestel op, zodat je direct het beschikbare assortiment LG hoesjes en accessoires kunt bekijken.

Bij hoesjesdirect.nl vind je ontzettend veel hoesjes voor telefoons van LG. Selecteer hieronder je toestel en ontdek het assortiment.

loader
Bezig met laden...
loader
Bezig met laden...

Keuzehulp

Welke LG heb ik?

Check binnen 1 minuut jouw LG model!

Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw LG model in enkele stappen!

welke-lg-heb-ik-1

Zuinig op jouw smartphone met LG hoesjes

LG hoesjes beschermen jouw persoonlijke LG smartphone. Welke LG smartphone je ook hebt: het ruime assortiment bestaat uit verschillende telefoonhoesjes voor alle modellen. Met een telefoonhoes ga je zuiniger om met jouw toestel, waardoor je langer onbezorgd kunt genieten van jouw toestel.

Over LG

LG is een merk dat veel elektronische apparaten op de markt brengt. LG staat voor Lucky Goldstar, het bedrijf heette tot 1995 zo. De LG Group zelf is in 1947 opgericht. LG werd het eerste elektronicabedrijf in Zuid-Korea. Een belangrijk apparaat is de smartphone. Voor de smartphone heeft LG al diverse series uitgebracht, waaronder de LG Q-serie, de LG V-serie, de LG K-serie, de LG G-serie en de LG Velvet. Voorbeelden van populaire LG-toestellen zijn de LG V 30, LG Q7, LG Q60 en de LG Velvet.

Waarom jouw smartphone met LG hoesjes beschermen?

Een telefoonhoesje voor jouw LG smartphone kan een hoop narigheid voorkomen. Regelmatig gebeurt het dat een telefoon op de grond valt of ergens tegenaan komt en dat er vervolgens schade ontstaat aan het toestel. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Wanneer je jezelf afvraagt hoe je een LG smartphone het beste kan beschermen, dan zijn de speciale LG hoesjes – die op maat te verkrijgen zijn voor ieder toestel – een ideaal beschermmiddel. De meeste mensen gebruiken een telefooncase om hun smartphone te beschermen, dus vergeet zelf voor jouw LG niet om een telefoonhoes in huis te halen.

lg-cases

Wat zijn de beste hoezen voor de LG?

Wat de beste hoezen zijn om jouw LG smartphone te beschermen, dat heeft ook erg te maken met wat jouw specifieke wensen zijn. Wil je bijvoorbeeld jouw smartphone extra beschermen, dan kun je het beste voor extra stevige hoesjes of hardcases voor de LG gaan. Wil je graag dat de zijkanten van jouw telefoon goed worden beschermd, dan kies je voor een bumper hoesje. Wil je comfort en jouw hoesje graag ook nog ergens anders voor kunnen gebruiken, dan is een LG bookcase misschien een idee. Met een bookcase kun je eenvoudig in de binnenkant pasjes bewaren.

Welke LG hoesje past bij mij?

LG hoesjes worden over het algemeen gebruikt om smartphones te beschermen. Een hoesje kan ook voor een andere reden worden gebruikt, namelijk als gadget. Het leuke van ons aanbod telefoonhoesjes is dat je veel keuze hebt. Zowel in kleur, model als met verschillende prints. Op die manier kun je perfect een hoesje kiezen dat bij jou past en waar je trots mee over straat kunt lopen.