iPad Hoesjes

Ben jij er ook altijd zo bang voor dat je dure iPad per ongeluk beschadigd raakt? In dat geval doe je er goed aan een iPad hoes om de tablet te doen. Hiermee kun je het toestel goed beschermen en voorkom je dat je tablet beschadigd raakt wanneer je deze per ongeluk een keer laat vallen of ergens tegenaan stoot. Met een iPad hoes houd je je toestel langer netjes en kun je er zo lang mogelijk gebruik van maken.

Keuzehulp

Welke iPad heb ik?

Check binnen 1 minuut jouw iPad model!

Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw iPad model in enkele stappen!

welke-ipad-heb-ik

Populaire iPad hoesjes

Een iPad case voor optimale bescherming tegen schade en vuil

Zonder de bescherming van een iPad case is de kans groot dat jouw iPad op termijn beschadigd zal raken en je er dus minder lang van kunt genieten. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en kan eigenlijk iedereen overkomen, zeker met je Apple iPad die je veel gebruikt. Zelfs als je je hebt voorgenomen zuinig om te gaan met je nieuwe apparaat, is het nog steeds mogelijk dat deze toch een keer uit je handen valt, met alle gevolgen van dien. Met een hoes iPad is je device echter goed beschermd en kun je er superlang van genieten. Bekijk eventueel ook onze iPad Mini, iPad Pro of iPad Air hoesjes.

Ook geïnteresseerd in een AirPods case, een iPhone hoesje of een Apple Watch hoesje? Al jouw toestellen verdienen optimale bescherming.

iPad cases: de vele voordelen

Een iPad hoes is in eerste instantie natuurlijk bedoeld om ervoor te zorgen dat je kostbare iPad beschermd is, zodat je er lange tijd gebruik van kunt maken. Daarnaast zijn er echter nog wel meer voordelen te benoemen aan het gebruiken van een hoesje iPad. Zo biedt een iPad hoesje ook de mogelijkheid het toestel te voorzien van een fris en nieuw uiterlijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een iPad cover in een kleur die je mooi vindt of van een bepaald materiaal dat je prettig vindt.

Speciaal voor jou de belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Perfecte bescherming tegen schade & vuil

  • Lang genieten van jouw iPad

  • Hoezen in vele leuke kleuren en prints

  • Handig je iPad rechtop neerzetten

Binnen ons assortiment zijn een heleboel verschillende iPad hoezen te vinden. Zo komen alle kleuren van de regenboog wel voor en heb je ruime keuze wat betreft materiaal. Ook zijn er diverse iPad cases te vinden met mooie prints en afbeeldingen, zodat je je Apple device helemaal naar je eigen smaak kunt stylen. Zelfs als het toestel alweer wat ouder is, kun je er met een nieuwe iPad case op een simpele manier voor zorgen dat het device er weer als nieuw uitziet.

Je iPad hoes als standaard gebruiken

iPad hoesjes bieden daarnaast ook nog andere handige functionaliteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende iPad cases te vinden die je kunt omtoveren tot een stevige standaard voor het apparaat. De hoes voor iPad is dan dusdanig om te vouwen dat je deze rechtop op tafel kunt neerzetten, zodat je hem niet zelf hoeft vast te houden. Kijk je graag films of lees je graag lange artikelen vanaf je tablet? Dan komt een iPad hoesje standaard-functie zeker goed van pas.

Een iPad hoesje voor betere grip

Ook zijn er in ons assortiment allerlei iPad beschermhoezen te vinden waarmee je de grip op het apparaat kunt verbeteren. Zo zijn er bijvoorbeeld iPad hoezen te vinden die aan de achterkant zijn voorzien van een band waar je je hand doorheen kunt steken, zodat je device goed in je hand blijft liggen. Ook zijn er diverse iPad cases te vinden waar een schouderband aan bevestigd is, zodat je het apparaat gemakkelijk mee kunt nemen.

Welke iPad hoesjes zijn geschikt voor mijn iPad?

Door de jaren heen heeft Apple verschillende versies van de iPad uitgebracht. Hierdoor kan het lastig zijn een hoes iPad te vinden die goed op jouw Apple device aansluit. Misschien weet je niet meer precies welk model je ook alweer hebt aangeschaft, waardoor het lastig is om een hoes voor iPad te vinden die goed op de afmetingen van jouw toestel aansluit.

Hierboven vind je echter een handige keuzehulp, die jou kan helpen erachter te komen welk model je precies hebt. Dit kun je namelijk altijd aan het modelnummer zien, welke je in de software en op de achterkant van je device kunt vinden. Het is belangrijk dit van te voeren even te checken, zodat je zeker weten het juiste hoesje iPad aanschaft.

Ook iPad cases voor iPad Air, iPad Pro & iPad Mini

Bij hoesjesdirect.nl willen we graag iedereen helpen die op zoek is naar een iPad hoes. Daarom hebben we voor elke versie wel een Apple iPad hoes in ons assortiment zitten wat goed past en waarmee je jouw device goed kunt beschermen tegen vuil en beschadigingen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een hoes iPad voor een iPad Air model? Voor de verschillende jaargangen van dit type hebben we verscheidene hoezen in het assortiment opgenomen. Hetzelfde geldt voor iPad Pro hoesjes en je vindt ook tal van iPad Mini hoesjes. Voor de verschillende inch-formaten en jaargangen van deze modellen zijn er goed beschermende hoezen te vinden.

Kom je er helemaal niet uit welke versie je nu precies hebt en welke type iPad hoesjes hiervoor geschikt zouden zijn? Bij twijfel of onduidelijkheid raden we je aan om even contact op te nemen met onze klantenservice. De medewerkers van de klantenservice kunnen je goed ondersteunen bij het achterhalen van het modelnummer, zodat je zeker weten het juiste formaat voor je device in huis haalt. Zo zorgen we samen voor een naadloze aansluiting en dat zodoende je tablet beschermd is tegen van alles en nog wat.

Wat is de beste Apple iPad hoes?

Als je op zoek bent naar de beste bescherming voor je Apple iPad die er te krijgen is, dan zul je bij hoesjesdirect.nl zeker vinden wat je zoekt. Bij het samenstellen van ons assortiment wordt namelijk streng gekeken naar de mate van bescherming. Alleen de iPad hoesjes die voldoen aan onze standaarden worden toegevoegd aan ons assortiment. Welke iPad case je dus ook kiest, je kunt ervan uitgaan dat je kunt genieten van een perfecte bescherming.

Bekijk voor de allerbeste bescherming ook eens onze screen protectors.

iPad cases voor extreme omstandigheden

Als je op zoek bent naar een iPad case die extra bescherming biedt, bijvoorbeeld omdat je het apparaat gebruikt op een bouwplaats, dan kun je ook extra stevige iPad hoesjes vinden in ons assortiment. Als je hierboven de juiste versie hebt aangeklikt, dan kun je gemakkelijk doorklikken naar de categorie 'extra stevige hoesjes'. In deze categorie vind je de relatief robuustere hoezen die nóg meer bescherming bieden. Een dergelijke iPad hoesje zal waarschijnlijk wel voor iets meer verdikking zorgen, maar biedt wel de extra bescherming die je zoekt. Mocht je van tevoren al weten dat jouw toestel waarschijnlijk nogal wat te verduren zal krijgen, dan kun je het beste voor een dergelijke iPad hoes kiezen.

De perfecte iPad hoes bestel je natuurlijk bij hoesjesdirect.nl!

In onze webshop kun je voor elk model iPad terecht. Je vindt bij ons tal van handige beschermhoesjes die jouw device optimaal beschermen tegen vuil en schade. Wacht dus niet langer met het aanschaffen van een goede hoes iPad en voorkom op die manier vuil, krassen en barsten. Zoek in ons ruime assortiment naar een geschikt product, ervaar onze snelle levering vanuit ons eigen magazijn en biedt jouw Apple tablet de beste kwaliteit bescherming. Je wilt het apparaat toch zo lang als mogelijk mooi houden?

Mocht je een vraag hebben, schroom dan vooral niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je namelijk maar al te graag met het vinden van een goede iPad cover of andere accessoires en producten.