iPhone 12 Pro Max hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Apple iPhone 12 Pro Max hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Gerelateerde toestellen

De mooiste iPhone 12 Pro Max hoesjes voor jou!

Als je zuinig om wilt gaan met je smartphone, dan is het ontzettend belangrijk om deze te voorzien van optimale bescherming. Je wilt immers voorkomen dat je toestel beschadigd raakt als je deze per ongeluk een keer uit je handen laat glippen of ergens tegenaan stoot. Je kunt je device heel makkelijk beschermen door deze te voorzien van een iPhone 12 Pro Max hoesje. Het zou dan ook zonde zijn als je daar geen gebruik van maakt.

Bij hoesjesdirect.nl vind je een groot assortiment met allerlei verschillende hoesjes voor je smartphone. Zo heb je ruime keuze als het gaat om bijvoorbeeld kleuren, materiaal en design. De kans dat er een exemplaar tussen zit wat goed bij je past, is dan ook erg groot. Ben je benieuwd naar het aanbod telefoonhoesjes? Neem dan gauw een kijkje in onze webshop en ontdek welk hoesje bij jou past!

Voorkom schade dankzij een telefoonhoesje

Een onbeschermde Apple iPhone 12 Pro Max is ontzettend kwetsbaar en kan gemakkelijk beschadigd raken. Daarbij kun je denken aan krassen, barsten en andere beschadigingen in het beeldscherm of in de behuizing van de iPhone 12 Pro Max. De schade kan zelfs zo ernstig zijn dat de interne hardware van je smartphone beschadigd raakt, waardoor deze niet meer goed of zelfs helemaal niet meer functioneert. Repareren is dan een optie, maar dan ben je meestal veel geld kwijt aan hoge reparatiekosten. In ergere gevallen is reparatie zelfs helemaal niet meer mogelijk en moet je zelfs een geheel nieuw toestel aanschaffen. Dat zou natuurlijk erg vervelend zijn.

Met een iPhone 12 Pro Max hoesje van hoesjesdirect.nl kun je echter heel gemakkelijk voorkomen dat je device beschadigd raakt. De materialen van de hoesjes uit ons assortiment zijn namelijk perfect in staat om de klap van een val of stoot op te vangen, zodat je telefoon onbeschadigd blijft. Met een beschermend hoesje voorkom je dus vervelende schade en bespaar je jezelf ook een hoop andere ellende.

Upgrade je telefoon met een iPhone 12 Pro Max hoesje

Smartphonehoesjes zijn natuurlijk vooral bedoeld om je Apple iPhone 12 Pro Max mee te beschermen, maar daarnaast krijg je bij het uitzoeken van een iPhone 12 Pro Max hoesje ook nog de kans om je smartphone van een heel nieuw uiterlijk te voorzien. Er zijn namelijk een heleboel mooie telefoonhoesjes te vinden waarmee je je iPhone helemaal naar je eigen smaak kunt stylen. Zo zijn er diverse modellen iPhone 12 Pro Max hoesjes te vinden en heb je ruime keuze wat betreft kleuren en design. Bijna alle kleuren van de regenboog komen voorbij binnen het aanbod en er zijn zelfs een aantal transparante cases verkrijgbaar. Ook op het gebied van materiaal zijn er een groot aantal verschillende opties voorhanden, dus je zult zeker een hoes vinden die goed bij je past.

Altijd een goede bescherming

Alle telefoonhoesjes in onze webshop zijn geselecteerd op basis van een uitstekende bescherming voor de smartphone. Bij het uitzoeken van een beschermend hoesje voor je Apple iPhone 12 Pro Max kun je dus eigenlijk volledig afgaan op het uiterlijk en het model van de hoesjes. Ga daarom bij het selecteren van een hoes vooral na wat je zelf mooi vindt. Jij bent immers degene die het smartphonehoesje het vaakst te zien zal krijgen.

Verschillende soorten iPhone 12 Pro Max hoesjes

Als je door het aanbod iPhone 12 Pro Max hoesjes scrolt, dan zul je zien dat er diverse soorten modellen te verkrijgen zijn. We kunnen ons dan ook voorstellen dat het aanbod wat overweldigend kan zijn. Vind je het lastig om te bepalen welk model iPhone 12 Pro Max hoesje het beste bij je zal passen? We vertellen je daarom graag wat meer over de verschillende beschikbare modellen, zodat je goed geïnformeerd kunt beginnen met de zoektocht naar jouw perfecte telefoonhoesje om je Apple iPhone 12 Pro Max mee te beschermen!

Rondom optimale bescherming

Ben je op zoek naar een telefoonhoesje dat rondom optimale bescherming biedt aan je smartphone? In dat geval kun je goed terecht bij de flipcases en bookcases voor de iPhone 12 Pro Max. In deze categorie vind je namelijk twee verschillende modellen hoesjes die zijn voorzien van een zogenoemde voorflap. Het verschil tussen een book case en een flipcase zit hem in de richting waarnaar de voorflap openklapt. Bij een book case klapt deze flap namelijk zijwaarts open, zoals dat ook bij een boek het geval is, en bij een flipcase klapt de flap naar boven of naar beneden open, zoals dat ook bij een ouderwetse flip phone het geval is. Voor de rest komen de twee modellen zeer sterk overeen. Zo zijn de meeste bookcases en flipcases voorzien van wat vakjes waar je pasjes en briefgeld in op kunt bergen. Een dergelijke book case of flipcase wordt daarom ook wel een wallet case genoemd.

Compacte Apple iPhone 12 Pro Max hoesjes

In het assortiment is ook een groot aantal compacte smartphonehoesjes te vinden, waarbij het beeldscherm juist niet wordt bedekt en die enkel om de achterkant en zijkanten van je device zitten. Deze telefoonhoesjes worden ook wel backcovers genoemd. Dergelijke cases hebben we opgedeeld in twee verschillende categorie, namelijk softcases en hardcases.

Is een buigbare iPhone 12 Pro Max case iets voor jou?

Er zijn bijvoorbeeld diverse backcovers die gemaakt zijn van buigbare materialen zoals doorgaans TPU of siliconen. De buigbaarheid van de iPhone 12 Pro Max hoesjes van silicone of TPU maakt dat ze gemakkelijk op het toestel te plaatsen zijn en er ook weer gemakkelijk vanaf te halen zijn. Wil je graag met enige regelmaat switchen van hoesje, dan kun je het beste voor een softcase of siliconen hoesje gaan.

Een stevig en onbuigbaar telefoonhoesje

Hardcases voor de iPhone 12 Pro Max zijn dan juist weer backcovers van onbuigbare materialen. Vaak worden deze hoesjes van polycarbonaat gemaakt wat een onbuigbare variant van kunststof is. Er zijn ook varianten te vinden waarbij er wordt gecombineerd met andere materialen zoals bijvoorbeeld hout en metaal. Deze stevige hardcases zitten ook erg stevig om de iPhone 12 Pro Max bevestigd.

Stijlvolle en chique hoesjes voor jouw iPhone 12 Pro Max

Als je op zoek bent naar een stijlvol en chic iPhone 12 Pro Max hoesje, dan ben je bij hoesjesdirect.nl ook aan het juiste adres. In onze webshop is namelijk ook een groot aantal hoesjes van hoogwaardig leer te vinden. De iPhone 12 Pro Max hoesjes van leer bieden een goede bescherming aan je telefoon en zorgen ook nog eens voor een professioneel en verzorgd uiterlijk van de telefoon Daarnaast is het lederen materiaal ook nog eens ontzettend duurzaam. Binnen deze categorie zijn diverse modellen hoesjes van leer te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit bookcases, flipcases en backcovers van leren materiaal. Weet jij al voor wat voor soort leren iPhone 12 Pro Max hoesje je gaat?

Maak de bescherming compleet!

Als je je Apple iPhone 12 Pro Max hebt voorzien van een beschermend telefoonhoesje, dan ben je al heel goed op weg in het beschermen van je smartphone. Een onderdeel van het toestel wat bij veel telefoonhoesjes echter nog niet kan genieten van een goede bescherming is het display.

Bij veel verschillende smartphonehoesjes wordt het beeldscherm van het toestel met opzet vrij gehouden, zodat deze nog steeds gemakkelijk te gebruiken is. Dat is aan de ene kant natuurlijk fijn, want je wilt je smartphone natuurlijk graag zo goed mogelijk kunnen gebruiken, maar aan de andere kant is het niet fijn dat het beeldscherm nog steeds kwetsbaar is voor val- en stootschade. Een iPhone 12 Pro Max screenprotector kan in dit geval een goede uitkomst bieden. Hiermee kun je namelijk het beeldscherm ook goed beschermen.

Een screenprotector is een dun plaatje van gehard glas of kunststof wat je op het beeldscherm van je iPhone 12 Pro Max kunt plakken. Mocht het toestel een keer uit je handen glippen en precies op het beeldscherm terecht komen, dan zal de screenprotector de klap opvangen en blijft het beeldscherm onbeschadigd en intact.