Motorola Edge hoesjes

Bij hoesjesdirect.nl vind je het grootste aanbod Motorola Edge hoesjes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 100 dagen bedenktijd ✔ Trusted Shops Keurmerk.

Een Motorola Edge hoesje is de oplossing voor jou!

Stel je voor; je laat je Motorola Edge per ongeluk uit je handen glippen, en hij valt keihard op de grond. Je toestel reageert niet meer en heeft een nieuw uiterlijk gekregen, barsten en krassen in het materiaal. Je grootste nachtmerrie is uitgekomen. Om dit alles te voorkomen is het superbelangrijk dat je je Motorola Edge goed beschermt.

Bij hoesjesdirect.nl kun je terecht voor de beste bescherming voor jouw toestel. Zo kun je mooie beschermende hoesjes vinden die helemaal bij jouw passen. Alle kleuren van de regenboog zijn beschikbaar, en er zijn hoesjes van verschillende materialen en in verschillende designs te krijgen. Je kunt er zeker van zijn dat je bij hoesjesdirect.nl je droom hoesje zult vinden, dus neem gerust een kijkje in het assortiment Motorola Edge hoesjes.

Het brede assortiment Motorola Edge hoesjes

In jouw zoektocht naar het perfecte beschermende hoesje voor je Motorola Edge kan het breed opgestelde assortiment misschien een beetje overweldigend zijn. Daarom helpen we je graag bij het vinden van het hoesje wat je zoekt. We lichten graag wat categorieën Motorola Edge hoesjes uit, zodat je gemakkelijk je keuze kunt maken.

Klap je Motorola Edge hoesje open en dicht

Vind jij het ook zo onhandig dat je je portemonnee én je telefoon mee moet nemen als je een keer de deur uitgaat? Misschien is een bookcase of flipcase dan wel iets voor jou.

Een Motorola Edge bookcase is een beschermend hoesje wat openslaat zoals een boekje. Aan de rechter kant kun je de Motorola Edge bevestigen in een binnencase, zodat deze goed blijft zitten. Aan de linker kant is in veel modellen ruimte vrijgehouden voor wat pasjes zoals je pinpas, bonuskaart, creditcard, OV-chipkaart, etc. Daarnaast wordt er bij veel modellen ook ruimte vrijgehouden, zodat je ook nog eens wat briefgeld kwijt kan in je hoesje. Superhandig natuurlijk, en je reist ook nog eens lichter zonder je losse portemonnee.

Flipcases lijken heel erg op bookcases, en verschillen eigenlijk enkel op het gebied van ‘naar welke kant het hoesje openklapt’. Waar een bookcase opzij openklapt, klapt een flipcases naar boven of naar beneden.

Backcovers van verschillende materialen

Ben je toch op zoek naar iets minimalistischers? Dan kun je eens een kijkje nemen in de categorieën hardcases en softcases. Hierin vind je hoesjes die enkel de zijkanten en de achterkant van het toestel bedekken. De voorkant, het beeldscherm, blijft bij een dergelijk hoesje vrij. Dit is bijvoorbeeld handig als je meteen gebruik wilt maken van je toestel wanneer je deze oppakt.

Motorola Edge Hardcases zijn gemaakt van een onbuigbaar hard kunststof materiaal. Motorola Edge Softcases zijn dan juist weer gemaakt van buigbare flexibele materialen. Om een keuze te maken tussen deze 2 varianten backcovers kun je volledig afgaan op je persoonlijke voorkeur. Wat betreft bescherming zullen hardcases en softcases gelijk presteren in de taak om jouw Motorola Edge schadevrij te houden.

Een chic Motorola Edge hoesje

Wil jij je toestel graag een stijlvolle look geven? Dan kun je eens kijken in de categorie lederen Motorola Edge hoesjes. Hier vind je een breed assortiment hoesjes in verschillende designs, allemaal geproduceerd met hoogwaardig en stevig leer. Deze luxeproducten kunnen een geweldig effect hebben op de uitstraling van jouw Motorola Edge.