Categorie
  1. Thuisladers (182)
  2. Autoladers (125)
  3. Laadstations (42)
  4. Draadloze opladers telefoon (52)
Productgroep
 1. Kabels (1)
 2. Opladers (51)
Type kabel
 1. Qi WIreless (39)
 2. Zonder kabel (3)
Type lader
 1. Thuislader (48)
 2. Autolader (1)
Plaatsing houder
 1. Voorruit (1)
 2. Ventilatierooster (2)
Kleur
 1. ZwartWitBruinZilverPrintMeerkleurig
Bevestiging toestel
 1. Klem (verstelbaar) (2)
 2. Magneet (1)
Prijs
 1. 14
  90
Merk
 1. ADAM elements (4)
 2. Baseus (6)
 3. Celly (4)
 4. Guess (1)
 5. Hoco (1)
 6. Toon 11 extra opties

Draadloze opladers telefoon

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Draadloze opladers voor de telefoon

Draadloze opladers voor de telefoon. Hoe makkelijk is dat? Je smartphone kunnen opladen zonder dat er een snoer gebruikt hoeft te worden. Je kunt op die manier razendsnel je mobiele telefoon met een draadloze oplader opladen. Leg jouw smartphone op het apparaat en meer hoef je niet te doen.

Draadloos opladen via Qi lader

Het draadloos opladen van jouw telefoon kan in de meeste gevallen door de aanwezigheid van een speciale Qi lader in, onderdeel van de draadloze oplader. De draadloze apparaten zijn voorzien van Qi technologie: elektromagnetisch veld en inductieve koppelingen voor draadloos laden. Daarmee zijn de apparaten geschikt voor alle toestellen die Qi technologie ondersteunen. Of in combinatie met een Qi draadloze case.

Hoe werkt een draadloze oplader voor de telefoon precies?

Voor de meeste draadloze opladers voor de telefoon geldt dat je die eenvoudig op een plek kunt neerleggen, zoals bijvoorbeeld je nachtkastje. Wanneer je jouw smartphone op het apparaat legt dan vindt er automatisch een koppeling plaats met behulp van de Qi technologie. Op die manier kan snel, gemakkelijk en draadloos het toestel worden opgeladen.

Verschillende soorten draadloze opladers voor de smartphone

Er zijn veel diverse soorten draadloze opladers voor de telefoon. Vrijwel alle opladers werken wel op basis van de Qi technologie. Kies je bijvoorbeeld voor de Mobigear Draadloze Lader, dan heb je een tijdloos, bescheiden design in huis, dat naadloos past bij elke decoratiestijl. De draadloze opladers zijn over het algemeen zeer gebruikersvriendelijk: het apparaat kan makkelijk en vrij worden geplaatst en het is niet nodig om 'm te vergrendelen. De Mobigear Draadloze Lader heeft 3 ingebedde inductiespoelen waardoor keer op keer een vlekkeloze prestatie geleverd kan worden.

Waarom is een draadloze oplader zo handig?

Het handige van een draadloze oplader is dat je nooit een kabeltje of snoer meer nodig hebt om jouw smartphone of tablet op te laden. Hoe handig is dat. Het enige dat je hoeft te doen is het apparaat (dus de draadloze oplader) op een vaste plek neerzetten en deze aansluiten via het stopcontact. Wanneer jouw apparaat over de juiste specificaties beschikt, dan kan het opladen ook nog eens heel snel gaan.

Draadloze oplader met bureaustandaard

Een erg handige draadloze oplader voor jouw mobiele telefoon is de Itian bureaustandaard. Door jouw smartphone rechtop te plaatsen kan deze makkelijk worden bediend en heb je altijd goed zicht op het scherm bij meldingen en inkomende oproepen. Daarnaast is in de bureaustandaard een Qi draadloze lader ingebouwd.

Wij staan voor je klaar!

Heb je jouw draadloze oplader inmiddels gevonden? Als je deze voor 19:00 bestelt op en werkdag, dan wordt je draadloze oplader dezelfde dag nog verzonden. De volgende bezorgdag staat de bezorger voor je deur om jouw nieuwe draadloze oplader bij je af te leveren. Het is mogelijk dat een draadloze oplader een langere levertijd heeft. Dit staat dan altijd vermeld op de productpagina tijdens het plaatsen van de bestellen. 

Is er iets fout gegaan met jouw bestelling? Of heb je vragen over de bestelde producten? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Onze professioneel opgeleide medewerkers helpen je graag bij eventuele problemen, en adviseren je graag over onze producten. Je kunt de klantenservice altijd bereiken per e-mail, en je kunt telefonisch contact opnemen met onze klantenservice-medewerkers op werkdagen van 9:00 tot 17:00.