Powerbank voor Telefoon of Tablet

Zoek een powerbank voor jouw toestel

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Een powerbank kopen

Heb jij al een handige powerbank? Een powerbank is een musthave voor elke gadget liefhebber. Met een powerbank heb je nooit meer last van een lege smartphone batterij als je buiten de deur bent. Zorg dat je altijd een powerbank bij je hebt zodat je overal je smartphone kunt opladen. Handig voor op vakantie of als je naar een festival gaat! Tip: Wij hebben ook powerbanks met meerdere kabels zodat je meerdere smartphones tegelijk kunt opladen, ideaal voor gezinnen.

Hoe werkt een powerbank?

Met een powerbank kun je jouw smartphone of tablet onderweg opladen. Dat werkt met een accu die je thuis moet opladen en vervolgens onderweg kunt gebruiken om te laden. Een powerbank kan je telkens weer opnieuw opladen met een doorgaans meegeleverde kabel.

Kies uit verschillende capaciteiten

Als je een powerbank wilt aanschaffen is vooral de capaciteit een belangrijk punt. Wil je een smartphone een keer kunnen opladen, dan zijn de voordelige en compacte powerbanks perfect geschikt. Wil je juist vaker je smartphone kunnen opladen, of ook een tablet kunnen opladen, dan kies je beter voor een exemplaar met een hogere capaciteit. De capaciteit is uitgedrukt in mAh. Hoe hoger het mAh, hoe vaker je jouw apparaat kunt opladen.

Hoge kwaliteit en service

Onze powerbanks zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor weet je zeker dat je een hoogwaardig product koopt. We doen er alles aan om onze klanten de beste producten en service te bieden.

Bij hoesjesdirect.nl leveren we je bestelling vanuit ons magazijn in Haarlem. Bestellingen met voorradige producten geplaatst op werkdagen voor 19:00 uur worden dezelfde dag verzonden en de volgende dag al geleverd door PostNL. Zo heb je jouw nieuwe powerbank altijd supersnel in huis!

Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je bestelling, dan is het geen probleem om binnen 100 dagen te ruilen of retourneren. En heb je vragen, dan staat onze klantenservice altijd klaar om je verder te helpen.

Compleet assortiment

Naast powerbanks kan je bij hoesjesdirect.nl ook terecht voor autohouders, kabels en screenprotectors.