Powerbank voor Telefoon of Tablet

Zoek powerbanks voor jouw toestel

Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4


Hoe werkt een powerbank?

Met een powerbank kan je jouw smartphone of tablet onderweg opladen. Dat werkt met een accu die je thuis moet opladen, en vervolgens onderweg kunt gebruiken om te laden. Een powerbank kan je telkens weer opnieuw opladen met een doorgaans meegeleverde kabel.

Kies uit verschillende capaciteiten

Als je een powerbank wilt aanschaffen is vooral de capaciteit een belangrijk punt. Wil je een smartphone een keer kunnen opladen, dan zijn de voordelige en compacte powerbanks perfect geschikt. Wil je juist vaker je smartphone kunnen opladen, of ook een tablet kunnen opladen, dan kies je beter voor een exemplaar met een hogere capaciteit. De capaciteit is uitgedrukt in mAh. Hoe hoger het mAh, hoe vaker je jouw apparaat kunt opladen.

Kwaliteit en service

Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor is een lange levensduur en uitstekende werking van onze powerbanks gegarandeerd. Wij staan achter onze producten en doen er alles aan om onze klanten de beste service te bieden.

We leveren alle bestellingen direct uit eigen voorraad vanuit ons magazijn in Haarlem. Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 20:00 uur worden dezelfde dag verzonden en de volgende dag al geleverd door PostNL. Zo heb je jouw nieuwe powerbank altijd supersnel in huis!

Mocht je niet helemaal tevreden zijn met onze producten, dan is het geen probleem om binnen 30 dagen te ruilen of retourneren. Mocht je vragen hebben dan staat onze klantenservice altijd klaar om hulp te bieden.