Powerbank voor Telefoon of Tablet

Zoek een powerbank voor jouw toestel

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Powerbank: nooit meer een lege telefoon of tablet

Een powerbank is een zeer handig apparaat waar je onderweg veel voordeel van hebt. Met een powerbank kun je op alle plekken waar je maar wilt de battery van jouw telefoon of tablet opladen. Zo kom je nooit met lege devices ergens te staan en kun je bereikbaar en online blijven.

Wat is een powerbank?

Een powerbank kun je omschrijven als een accu die je onderweg meeneemt en waarmee je jouw smartphone of tablet mee kunt opladen. Of je nu op het strand, op reis, in de auto of op een festival bent: overal is deze powerbank jouw grote vriend. Het enige dat je hoeft te doen is de powerbank regelmatig thuis opladen en je kunt vervolgens jouw apparaten ermee opladen waar je maar wilt. De powerbank is op te laten met de meegeleverde kabel. Let wel: powerbanks kunnen verschillende capaciteiten hebben.

Verschillende capaciteiten powerbanks

De sterkte en capaciteit van een powerbank is van cruciaal belang. Wil je gewoon af te toe een apparaat kunnen opladen? Of wil je juist veel apparaten zeer vaak opladen? Dan is de keuze voor de juist powerbank wel belangrijk. Capaciteit van een powerbank is uitgedrukt is mAh. Wanneer je graag meerdere devices vaker op jouw powerbank wil aan laten sluiten, dan is het verstandig om voor een hogere capaciteit te gaan.

Batterij uitgedrukt in mAh-waarde

De mAh-waarde (milliampère-uur) geeft aan hoelang een batterij van een powerbank een bepaalde stroomhoeveelheid kan geven. Een externe batterij met een hogere mAh-waarde heeft een hogere capaciteit en kan een batterij daarom vaker opladen dan een externe batterij met een lagere capaciteit. Wanneer je dus veel apparaten vaker wil laten opladen, dan kies je voor een hogere mAh-waarde met jouw powerbank.

Powerbank voor je smartphone

Wil je een powerbank voor je smartphone kopen, dan adviseren we je om een powerbank met een capaciteit van 0-5.000 mAh te kopen. Hoe hoger de capaciteit, hoe vaker je jouw smartphone kunt opladen. Dit is ook afhankelijk van de accu van je smartphone.

Powerbank voor je tablet

Voor een tablet ligt de capaciteit voor de powerbank hoger. Aan te raden is een sterkte van 5.000-10.000 mAh. Wanneer je voor een lagere capaciteit kiest, dan bestaat het risico dat je jouw tablet niet volledig kunt opladen. Lees hier meer informatie over powerbanks.

Hoe werkt een powerbank accu?

Zeer eenvoudig. Met een powerbank kun je jouw devices overal opladen maar je dient er wel eerst voor te zorgen dat jouw powerbank is opgeladen. Dit doe je heel simpel met de meegeleverde kabel die bij het apparaat hoort. Wanneer je powerbank geheel is opgeladen (dat zie je in veel gevallen aan het groene lichtje) dan is het apparaat klaar om mee te nemen naar plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft dan niet bang te zijn dat je onderweg met lege devices komt te zitten.

Externe accu voor Android, iOS en Windows

Powerbanks zijn in meerdere uitvoeringen te verkijgen. Let naast capaciteit ook of je jouw toestel kunt gebruiken met de powerbank. Er zijn meerdere powerbanks die geschikt zijn voor Android, iOS en Windows. Zoek je een powerbank voor jouw Samsung devices dan is deze Samsung Wireless Power Bank iets. Wil je graag een krachtige powerbank in huis halen met maar liefst 20.000 mAh, dan is deze Mophie Powerstation 20K een optie.

Onze service

Heb je een mooie keuze kunnen maken uit alle powerbanks? Als je deze voor 19:00 bestelt op en werkdag, dan wordt je powerbank dezelfde dag nog verzonden. De volgende bezorgdag staat de bezorger voor je deur om jouw nieuwe powerbank bij je af te leveren. Het is mogelijk dat een powerbank een langere levertijd heeft. Dit staat dan altijd vermeld op de productpagina tijdens het plaatsen van de bestellen. 

Is er iets fout gegaan met jouw bestelling? Of heb je vragen over de bestelde producten? Dan kun je terecht bij onze klantenservice. Onze professioneel opgeleide medewerkers helpen je graag bij eventuele problemen, en adviseren je graag over onze producten. Je kunt de klantenservice altijd bereiken per e-mail, en je kunt telefonisch contact opnemen met onze klantenservice-medewerkers op werkdagen van 9:00 tot 17:00. 

Compleet assortiment

Naast powerbanks kan je bij hoesjesdirect.nl ook terecht voor autohouders, kabels en screenprotectors.