Telefoonhouder Motor

Zoek een telefoonhouder motor voor jouw toestel

Zoek jouw toestel

  Een stevige telefoonhouder motor voor onderweg

  Tijdens het besturen van een motor is het niet verstandig je smartphone met de hand vast te houden en zo te gebruiken. Dit kan namelijk voor gevaarlijke verkeerssituaties zorgen, omdat je bij handheld gebruik teveel wordt afgeleid door wat er op het beeldscherm gebeurt. Sterker nog, het is in principe onmogelijk. Het is dan ook per wet verboden je toestel in je hand vast te houden en te gebruiken wanneer je gebruikmaakt van de openbare weg. Het is echter wel toegestaan om je smartphone te gebruiken wanneer je deze in een motor telefoonhouder plaatst, omdat je op die manier al je aandacht op de weg kunt houden.

  Je kunt bij hoesjesdirect.nl terecht voor een stevige telefoon houder motor, zodat je tijdens je motorrit kunt genieten van alle handige functies die je smartphone te bieden heeft. Bekijk ons brede aanbod motor telefoonhouders en vindt jouw perfecte exemplaar!

  Toch een keertje met de auto? Ook een auto telefoonhouder is natuurlijk erg handig.

  Wat is een telefoon houder motor?

  Een motor telefoon houder biedt jou de mogelijkheid je smartphone te gebruiken tijdens het besturen van je motor. Uiteraard alleen voor het hoognodige. De telefoonhouder kan worden bevestigd aan het stuur van de motor, zodat je smartphone stevig blijft vastzitten tijdens het rijden. Vervolgens kun je je smartphone op de houder plaatsen, zodat je het beeldscherm van je toestel kunt bekijken tijdens het motorrijden.

  Telefoonhouders motor worden altijd van stevige materialen gemaakt, zodat een goede bevestiging tussen motor en smartphone kan worden gegarandeerd. Je wilt je smartphone immers niet verliezen op de snelweg. Indien jij door weer en wind motorrijdt, is het verstandig een waterdichte telefoonhouder motor aan te schaffen.

  Waar kan ik een motor telefoonhouder voor gebruiken?

  Navigeer met gemak van A naar B

  Een smartphone is op verschillende manieren in te zetten tijdens het besturen van je motor. Zo kun je bijvoorbeeld je favoriete navigatie-apps zoals bijvoorbeeld Google Maps of TomTom gebruiken om gemakkelijk van A naar B te navigeren. Op die manier raak je nooit meer de weg kwijt tijdens een mooie rit op je motor en hoef je enkel de instructies van je navigatie te volgen.

  Luister naar je favoriete muziek

  Ook is je telefoon tijdens het motorrijden goed te gebruiken voor het streamen van muziek. Het afspelen van muziek door de speakers van je telefoon is waarschijnlijk niet aan te raden, omdat je hier weinig van zult horen met alle rijwind en met een motorhelm op je hoofd, maar als je oordopjes in je oren doet of wanneer je helm is voorzien van een ingebouwd bluetooth geluidssysteem, dan is het wel heel fijn om tijdens je motorrit te kunnen genieten van je favoriete muziek. Met je smartphone in een motor telefoon houder kun je gemakkelijk je muziek afspelen en pauzeren en heb je ook de mogelijkheid om door te klikken naar het vorige of volgende nummer in je afspeellijst.

  Welke telefoonhouder voor op de motor is geschikt voor mijn smartphone?

  In het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn een heleboel verschillende telefoonhouders voor op de motor te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld varianten te vinden die zijn voorzien van een universele klem, zodat elke smartphone erin te plaatsen is. Ook zijn er toestelspecifieke varianten te vinden die precies op maat zijn gemaakt voor één type smartphone.

  Als je er zeker van wilt zijn dat een motor telefoonhouder geschikt is voor jouw smartphone, dan is het verstandig om te achterhalen wat het inch-formaat van jouw mobiele toestel is. Op de product-pagina's van universele motor telefoonhouders wordt namelijk altijd vermeld tot welk maximale inch-formaat de houder te verstellen is.

  Hoe bevestig ik een telefoonhouder op mijn motor?

  Bij de meeste exemplaren is het de bedoeling dat je de houder aan de stang van het stuur bevestigt. De smartphonehouder is dan voorzien van een bevestiging die je met schroeven stevig vast kunt maken, zodat de houder geen kant op kan. Vaak zit er ook een onderdeel van stroef rubber bij de motor telefoon houder verpakt die je tussen het stuur en de houder kunt plaatsen. Hiermee voorkom je nog meer dat de houder heen en weer gaat schuiven over de stang van je stuur. Dit worden ook wel ram mounts of ram telefoonhouder motor genoemd.

  Hoe plaats ik mijn smartphone in een motorhouder?

  Zoals je hierboven kunt lezen zijn er zowel toestelspecifieke als universele motor telefoon houders te vinden in ons assortiment. Een toestelspecifieke smartphone houder motor wordt altijd geleverd met een los telefoonhoesje, waarin je je smartphone kunt plaatsen. Dit hoesje kun je vervolgens aan de houder bevestigen die je op het stuur van je motor hebt bevestigd, zodat deze goed blijft zitten. In de meeste gevallen hoef je het telefoon hoesje alleen maar tegen de houder te plaatsen waardoor deze zichzelf automatisch vastgrijpt. In andere gevallen is het de bedoeling dat je het hoesje echt vastklikt op de houder.

  In geval van een universele telefoonhouder motor gaat de bevestiging tussen de smartphone en houder weer anders. Bij deze telefoonhouders motor is het namelijk de bedoeling dat je je toestel in een klem plaatst die jouw smartphone vastgrijpt. De binnenkant van de klem is vaak voorzien van extra stroef materiaal, zodat de grip op je toestel goed blijft en je smartphone er niet uit kan vallen.

  Bij andere universele mobiel houder motor is het dan juist weer de bedoeling dat je elastieken om de hoeken van het beeldscherm van je toestel plaatst. Deze elastieken zijn gemaakt van stevig elastisch materiaal en zijn perfect in staat om jouw smartphone tijdens een motorrit goed vast te houden.

  Alle smartphone motorhouders hebben in ieder geval gemeen dat ze stuk voor stuk heel goed jouw telefoon vast kunnen houden.

  Je smartphone opladen met een telefoonhouder voor op de motor

  Wil jij je smartphone tijdens een motorrit ook kunnen opladen? Dan is een telefoonhouder motor voor met de functie draadloos opladen iets voor jou. Binnen ons assortiment zijn verschillende exemplaren te vinden, waarmee jij je toestel draadloos kunt opladen. Dan moet jouw smartphone draadloos opladen echter wel ondersteunen. Dergelijke motor telefoonhouders zijn voorzien van een kabel die je aan je motor kunt aansluiten, zodat de stroom kan worden doorgegeven aan de accu van je smartphone.

  Welke gsm houder motor is de beste?

  Je zult je misschien afvragen welke telefoon houder motor uit ons assortiment nu de beste is. Helaas kunnen we hier geen antwoord op geven, omdat dit volledig afhankelijk is van jouw persoonlijke voorkeuren. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat je liever een universele smartphone houder wilt hebben, omdat er verschillende soorten smartphones in zullen worden geplaatst. Het is ook mogelijk dat je het liefst een smartphone houder wilt hebben die enkel en alleen geschikt is voor jouw toestel. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook een persoonlijke voorkeur hebben voor een bepaald merk of kun je het belangrijk vinden dat je je smartphone tijdens het rijden ook kunt opladen. De beste telefoon motor houder is dus de variant die het meest overeenkomt met jouw wensen.

  Eén ding is in ieder geval zeker: in onze webshop vind je de beste telefoonhouders voor je motor. Bestel dan ook snel jouw telefoonsteun motor en ga veilig de weg op!

  Van laag naar hoog sorteren

  1 - 24 van 28

  Pagina
  per pagina
  Van laag naar hoog sorteren

  1 - 24 van 28

  Pagina
  per pagina