MagSafe accessoires

Heb jij een iPhone 12 of nieuwer en ben je op zoek naar handige MagSafe accessoires om nog meer uit je iPhone te halen? Dan ben je bij hoesjesdirect.nl aan het juiste adres. Binnen ons assortiment zijn diverse soorten MagSafe accessoires te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld terecht voor opladers, wallets, powerbanks, houders en speciale autohouders. Hieronder vertellen we je graag meer over de verschillende soorten MagSafe accessoires!

MagSafe hoesjes

MagSafe opladers

MagSafe wallets

MagSafe houders

MagSafe autohouders

Wat is MagSafe?

MagSafe is een concept wat sinds de iPhone 12 serie in iPhones wordt verwerkt. Het betreft een ingebouwde magneet waarmee je bijpassende MagSafe accessoires gemakkelijk met het toestel kunt gebruiken. De magneet zorgt ervoor dat het betreffende MagSafe accessoire goed op z’n plek blijft zitten, zodat het een probleemloze prestatie kan leveren.

De MagSafe is in de achterzijde van de behuizing van de iPhone verwerkt, waardoor je deze niet kunt zien als je de achterkant van je iPhone bekijkt. De ingebouwde magnetische aansluiting betreft een magnetische ring die bijna de volledige breedte van het toestel omvat, met daaronder een kort magnetisch verticaal streepje met afgeronde hoeken. De MagSafe accessoires die je kunt vinden bij hoesjesdirect.nl zijn voorzien van een identieke sterke magneet, waardoor deze goed samengaan met de magneet die in jouw iPhone is verwerkt.

Welke MagSafe accessoires zijn er?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, zijn er verschillende soorten accessoires voor MagSafe te vinden in onze webshop. We vertellen je graag meer over de verschillende soorten accessoires, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt!

MagSafe draadloze opladers

Één van de meest geliefde MagSafe accessoires is toch wel de MagSafe oplader. In het aanbod MagSafe opladers zijn laders van verschillende merken te vinden. Een MagSafe charger is een draadloze oplader die je dus door middel van de magneet aan de achterzijde van je iPhone kunt bevestigen. Het grote voordeel van deze manier van draadloos opladen is dat de spoelen van een MagSafe charger en van jouw iPhone altijd perfect gepositioneerd blijven ten opzichte van elkaar. Dit is belangrijk voor draadloos opladen, omdat het opladen zou worden vertraagd als de spoelen niet perfect op elkaar aansluiten. Met een MagSafe oplader kun je je iPhone opladen in een mum van tijd.

In deze categorie vind je ook een aantal varianten van een MagSafe duo charger. Met een dergelijk product kun je zowel je iPhone als een ander Apple accessoire opladen, zoals bijvoorbeeld je AirPods of je Apple Watch. Door het opladen van verschillende devices in één apparaat te combineren, houd je je nachtkastje een stuk netter.

Met een MagSafe wallet heb je altijd je pasjes bij de hand

Het magnetisch concept van Apple biedt niet alleen mogelijkheden voor het optimaal draadloos opladen van je smartphone, maar biedt ook mogelijkheden voor het bevestigen van andere accessoires, zoals bijvoorbeeld de MagSafe wallets. Een MagSafe wallet is ook voorzien van een ingebouwde magneet, en kan met gemak aan de achterkant van je iPhone worden vast gemagneet. De kaarthouder biedt ruimte voor het opbergen van een paar pasjes, zodat je deze altijd bij de hand hebt. Zo kun je bijvoorbeeld je pinpas, rijbewijs en OV-chipkaart in je wallet kwijt. Ben je de wallet aan de achterzijde van je iPhone even zat, dan haal je deze ook weer in een handomdraai los van je iPhone. Bij het uitzoeken van een kaarthouder heb je de keuze uit verschillende varianten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een leren kaarthouder, of juist voor een exemplaar van kunststof.

Mooie houders voor jouw draadloze oplader

Aangezien een MagSafe oplader altijd aan de achterzijde van de iPhone dient te worden bevestigd, leidt dat er vaak toe dat je het toestel plat op het beeldscherm neerlegt tijdens het opladen. Heb je hier liever een alternatieve oplossing voor? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen bij de MagSafe houders. In deze categorie vind je handige houdertjes waar je je MagSafe oplader in kunt bevestigen, zodat je je iPhone in een handomdraai op de oplader plaatst. Je kunt zo’n MagSafe standaard bijvoorbeeld op je bureau of op je nachtkastje plaatsen.

Met een MagSafe autohouder ga je veilig de weg op

Tijdens het autorijden is het niet toegestaan om je iPhone in je hand te houden en te gebruiken. Als het toestel in een autohouder staat, is het wel toegestaan om deze te gebruiken voor bijvoorbeeld navigatie. Als er een MagSafe magneet in jouw iPhone is verwerkt, dan heb je de luxe dat je in dat geval kunt kiezen voor een MagSafe autohouder. In een dergelijk product zit namelijk de MagSafe magneet verwerkt, waardoor je je iPhone heel gemakkelijk op de autohouder kunt plaatsen en hem er weer vanaf kunt halen.

Combineer je MagSafe accessoire met een telefoonhoesje

Als je gebruik wilt maken van MagSafe accessoires, dan kan het voorkomen dat een telefoonhoesje roet in het eten gooit. De dikte van een telefoonhoesje kan er namelijk voor zorgen dat de magneet in jouw iPhone en de magneet van het accessoire wat je wilt gebruiken niet optimaal aan elkaar blijven zitten. Wil je MagSafe accessoires kunnen blijven gebruiken in combinatie met een beschermd hoesje? Dan raden we je aan om te kiezen voor een speciaal MagSafe hoesje. In een dergelijk hoesje zit een namelijk een extra magneet verwerkt, waardoor andere MagSafe accessoires nog steeds optimaal kunnen worden gebruikt. Bij het uitzoeken van een MagSafe hoesje heb je de keuze uit een heleboel verschillende varianten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een doorzichtig hoesje, of juist voor een hoesje in een leuke kleur.