Book Cases

Zoek hieronder in de zoekbalk jouw toestel op om direct passende book cases te bekijken!

Zoek jouw toestel

  Een bookcase of flipcase voor jouw telefoon

  Ben je op zoek naar een hoesje waarbij er een flap over het beeldscherm valt? Dan ben je waarschijnlijk goed geholpen met een book case of een flip case. In het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn een heleboel verschillende soorten book cases en flip cases te vinden voor diverse toestellen. Zoek hieronder in de zoekbalk jouw toestel op, zodat je direct het beschikbare assortiment bookcases en flipcases te zien krijgt.

  Wat is het verschil tussen een flipcase en een bookcase? 

  Het verschil tussen een flipcase en een bookcase zit hem in de openklaprichting van de flap die over de voorkant van de telefoon valt. Bij een flipcover zit de klep aan de onder- of bovenkant bevestigd, waardoor de flap van de flipcover naar boven of naar beneden open dient te worden geklapt. Bij een bookcase (ofwel boekhoesje) gebeurt het openklappen zijwaarts. Omdat het zijwaarts doet denken aan het openklappen van een boek, heeft dit model telefoonhoesje de naam bookcase gekregen. 

  Voordelen van flipcovers en boekhoesjes

  Het handige aan een flip cover of een boekhoesje is dat ze in de meeste gevallen ruimte bieden voor het opbergen van wat pasjes en/of briefgeld. Dat is handig, want dan kun je je portemonnee voortaan thuis laten. Vaak zijn flip covers en book cases ook voorzien van een standaard-functie, waarmee het mogelijk wordt om het hoesje te gebruiken als standaardje voor je telefoon. Wil je bijvoorbeeld een film kijken vanaf je telefoon? Dan kun je het flip hoesje gebruiken om deze rechtop op tafel neer te zetten. Flip hoesjes en book hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en van diverse materialen, dus er zit vast een exemplaar tussen die goed bij je past.

  Keuzehulp

  Welk toestel heb ik?

  Check binnen 1 minuut jouw toestel!

  Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw toestel in enkele stappen!

  welk-toestel-heb-ik