Doorzichtige telefoonhoesjes

Zoek hieronder in de zoekbalk jouw toestel op om direct passende doorzichtige telefoonhoesjes te bekijken!

Zoek jouw toestel

  Doorzichtige telefoonhoesjes voor jouw smartphone

  Wil je je smartphone beschermen met een hoesje, maar vind je het tegelijkertijd zonde dat het originele design van je toestel dan niet meer zichtbaar is? Dat kunnen we goed begrijpen. Smartphonefabrikanten stoppen doorgaans een hoop tijd in het ontwerpen van een smartphone, waardoor deze er vaak erg aantrekkelijk uit zien. Waarschijnlijk biedt een doorzichtig telefoonhoesje voor jou de perfecte uitkomst.

  In het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn doorzichtige hoesjes te vinden voor ontzettend veel verschillende smartphones. Als je hierboven in de zoekbalk jouw toestel opzoekt, dan krijg je direct het beschikbare assortiment telefoonhoesjes transparant te zien. 

  Transparante telefoonhoesjes van verschillende materialen

  In het assortiment transparante hoesjes zijn exemplaren van verschillende materialen te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een transparant telefoonhoesje van TPU. TPU is een buigbare vorm van kunststof welke perfect geschikt is voor het beschermen van een smartphone. Zo’n doorzichtig hoesje sluit perfect aan om je toestel en is voorzien van de benodigde uitsparingen zodat je alle knoppen op je toestel nog gemakkelijk kunt bereiken.

  Het is ook mogelijk om te kiezen voor een telefoonhoesje doorzichtig van PU, wat nu juist weer een onbuigbare vorm van kunststof betreft. Vaak zijn de randjes van een dergelijke telefoonhoesje transparant wel iets buigbaar, zodat deze gemakkelijk om het toestel te plaatsen is.

  Bijzondere transparante telefoonhoesjes

  In het assortiment van hoesjesdirect.nl zijn ook telefoonhoesjes doorzichtig te vinden waarbij er een koord aan de onderkant van het hoesje is bevestigd. Dit koord kun je gebruiken om je telefoon om je nek of over je schouder te hangen, zodat je deze niet in je broekzak hoeft te stoppen. Met een dergelijk transparant hoesje heb je een echt fashion-item te pakken.

  Keuzehulp - Welk toestel heb ik?

  Check binnen 1 minuut jouw toestel!

  Bestel gegarandeerd een goed passend product en maak gebruik van de hoesjesdirect.nl 100% pasgarantie. Check eenvoudig jouw toestel in enkele stappen!

  welk-toestel-heb-ik