Huawei P30 Pro Screenprotectors

Van laag naar hoog sorteren

Van laag naar hoog sorteren

Huawei P30 Pro screenprotectors

Een Huawei P30 Pro heeft een groot 6.47 inch OLED-display, hierdoor kijk je films en foto's in hoge kwaliteit met de mooiste kleuren. Het toestel heeft een vingerafdrukscanner op het scherm en beschikt ook over gezichtsherkenning. Zorg ervoor dat het display onbeschadigd blijft zodat je de functionaliteiten kunt blijven gebruiken. De beste bescherming heb je met een Huawei P30 Pro screenprotector.

Huawei P30 Pro display bescherming

Er zijn diverse varianten screenprotectors verkrijgbaar in ons assortiment. Kies uit een glazen screenprotector, een vloeibare antibacteriële screenprotector of een kunststof screenprotector. De diverse varianten hebben één ding gemeen en dat is het beschermen van je smartphone scherm. Elk variant is gemaakt van een ander soort materiaal, hierdoor is een glazen screenprotector dikker en steviger dan een kunststof screenprotector. Welke model je ook kiest, de screenprotector zal optimale bescherming bieden.

De beste Huawei P30 Pro screenprotector

Een Huawei P30 Pro screenprotector bestel je bij hoesjesdirect.nl. De beste screenprotectors van verschillende merken zoals PanzerGlass vind je allemaal in ons assortiment. Bestel voor 19:30u en het wordt dezelfde dag nog verzonden zodat het morgen in huis is.