Fashioncheque besteden - Telefoonhoesjes & accessoires

Heb jij een Fashioncheque gekregen en wil je deze graag besteden? Bij hoesjesdirect.nl kun je jouw Fashioncheque besteden als je een nieuw telefoonhoesje, tablethoes, laptoptas of ander accessoire koopt. Kies uit ruim 70.000 accessoires voor telefoon, tablet en laptop en besteed je Fashioncheque vandaag nog voordat deze verloopt!

Hoe kan ik afrekenen met Fashioncheque?

In onze kassa kun je kiezen om jouw Fashioncheque te verzilveren. Hiervoor kies je de optie Cadeaukaarten. Vervolgens vul je op de volgende pagina je unieke cadeaukaart code en pincode in. 

Kan ik ook een gedeelte betalen met mijn Fashioncheque?

Je kunt het volledige bedrag van je bestelling afrekenen met jouw Fashioncheque cadeaukaart, maar ook een gedeelte. Je kunt vervolgens met iDEAL een bijbetaling doen. Je kunt een duurder product uitkiezen en deze gedeeltelijk met jouw cadeaukaart afrekenen. Omgekeerd is het ook mogelijk om een voordeliger product te kiezen en een restbedrag op je kaart te laten staan.

Wat zijn de kosten bij afrekenen met Fashioncheque?

Het inwisselen van een Fashioncheque is bij hoesjesdirect.nl gratis. Je betaalt geen transactiekosten om je Fashioncheque cadeaubon te besteden bij hoesjesdirect.nl.

Shop nu een mooi product en verzilver jouw Fashioncheque vandaag nog!

fashioncheque-besteden