VVV Giftcard besteden - Telefoonhoesjes & accessoires

Heb jij een online VVV Giftcard en wil je deze graag besteden? Bij hoesjesdirect.nl kun je jouw VVV-Giftcard besteden als je een nieuw telefoonhoesje, tablethoes, laptoptas of ander accessoire koopt. Kies uit ruim 70.000 accessoires voor telefoon, tablet en laptop en besteed je VVV Giftcard vandaag nog voordat deze verloopt!

Hoe kan ik betalen met VVV Giftcard?

In onze kassa kun je kiezen om jouw VVV Giftcard te verzilveren. Hiervoor kies je de optie Cadeaukaarten. Vervolgens vul je op de volgende pagina je unieke cadeaukaart code en pincode in. 

Kan ik ook een gedeelte betalen met VVV Cadeaukaart?

Je kunt het volledige bedrag van je bestelling afrekenen met jouw VVV Giftcard, maar ook een gedeelte. Je kunt vervolgens met iDEAL een bijbetaling doen. Je kunt een duurder product uitkiezen en deze gedeeltelijk met jouw cadeaukaart afrekenen. Omgekeerd is het ook mogelijk om een voordeliger product te kiezen en een restbedrag op je kaart te laten staan.

Wat zijn de kosten bij betalen met VVV Giftcard?

Het inwisselen van VVV Giftcard is bij hoesjesdirect.nl gratis. Je betaalt geen transactiekosten om je VVV Giftcard cadeaubon te besteden bij hoesjesdirect.nl.

Shop nu een mooi product en verzilver jouw VVV Giftcard vandaag nog!

vvv-giftcard-besteden