Webshop Giftcard besteden

Heb jij een Webshop Giftcard en wil je deze graag besteden? Bij hoesjesdirect.nl kun je jouw Webshop Giftcard besteden als je een nieuw telefoonhoesje, tablethoes, laptoptas of ander accessoire koopt. Kies uit ruim 70.000 accessoires voor telefoon, tablet en laptop en besteed je Webshop Giftcard vandaag nog voordat deze verloopt!

Hoe kan ik betalen met Webshop Giftcard?

In onze kassa kun je kiezen om jouw Webshop Giftcard te verzilveren. Hiervoor kies je de optie Cadeaukaarten. Vervolgens vul je op de volgende pagina je unieke cadeaukaart code en pincode in. 

Kan ik ook een gedeelte betalen met Webshop Giftcard?

Je kunt het volledige bedrag van je bestelling afrekenen met jouw Webshop Giftcard, maar ook een gedeelte. Je kunt vervolgens met iDEAL een bijbetaling doen. Je kunt een duurder product uitkiezen en deze gedeeltelijk met jouw cadeaukaart afrekenen. Omgekeerd is het ook mogelijk om een voordeliger product te kiezen en een restbedrag op je kaart te laten staan.

Wat zijn de kosten bij betalen met Webshop Giftcard?

Het inwisselen van Webshop Giftcard is bij hoesjesdirect.nl gratis. Je betaalt geen transactiekosten om je Webshop Giftcard cadeaubon te besteden bij hoesjesdirect.nl.

Shop nu een mooi product en verzilver jouw Webshop Giftcard vandaag nog!

webshop-giftcard-besteden