YourGift Cadeaukaart besteden - Telefoonhoesjes & accessoires

Heb jij een YourGift cadeaukaart en wil je deze graag besteden? Bij hoesjesdirect.nl kun je jouw YourGift cadeaukaart besteden als je een nieuw telefoonhoesje, tablethoes, laptoptas of ander accessoire koopt. Kies uit ruim 70.000 accessoires voor telefoon, tablet en laptop en besteed je YourGift card vandaag nog voordat deze verloopt!

Hoe kan ik betalen met mijn YourGift cadeaukaart?

In onze kassa kun je kiezen om jouw Webshop Giftcard te verzilveren. Hiervoor kies je de optie Cadeaukaarten. Vervolgens vul je op de volgende pagina je unieke cadeaukaart code en pincode in. 

Kan ik met YourGift cadeaukaart ook een gedeelte betalen?

Je kunt het volledige bedrag van je bestelling afrekenen met jouw cadeaukaart van YourGift, maar ook een gedeelte. Je kunt vervolgens met iDEAL een bijbetaling doen. Je kunt een duurder product uitkiezen en deze gedeeltelijk met jouw cadeaukaart afrekenen. Omgekeerd is het ook mogelijk om een voordeliger product te kiezen en een restbedrag op je kaart te laten staan.

Wat zijn de kosten bij afrekenen met YourGift cadeaukaart?

Het inwisselen van YourGift cadeaukaart is bij hoesjesdirect.nl gratis. Je betaalt geen transactiekosten om je YourGift cadeaubon te besteden bij hoesjesdirect.nl.

Shop nu een mooi product en verzilver jouw cadeaukaart van YourGift vandaag nog!

yourgift-cadeaukaart-besteden